Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Ráadásul a kabátja beakadt a fülkébe. Így hihette hogy maga Poe is bentragadt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Bezony, ő nem láthatta, hogy Poe a székbe huppanás után levette magáról a dzsekijét. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Nekem a kabátról először az jutott eszembe, hogy Poe párnázta ki vele az ablakot, hogy ne vágják meg az ablak szilánkjai kimászás közben (mármint ha egyáltalán földi törékeny üvegről beszélhetünk a SW-ban, főleg űrjárműk esetében ). Amitől rögtön dőlt az egész, hogy utána miért hagyta volna ott. Eddig nem tűnt fel, hogy Poe leveszi a gépben, majd legközelebb Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Azért Poe-val kapcsolatban azoknak nagy fordulat lehet a túlélése, akik nem tudják, hogy a film végén újra előkerül. Ez csak akkor igaz ha nem látta a trailert az illető. Mert abban benne van mindkét csata ahol látni Poe-t az X-Wing pilótafülkéjében. A zuhanásig nincs ilyen jelenet ezért tuti hogy túlélte. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Természetesen, csak is így lehetséges. Tulajdonképpen leginkább azokra gondolok, akik évek múlva látják majd ezt először - akik kimaradtak a film előtti hype-ból. A következő generáció. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Természetesen, csak is így lehetséges. Tulajdonképpen leginkább azokra gondolok, akik évek múlva látják majd ezt először - akik kimaradtak a film előtti hype-ból. A következő generáció. Persze hisz akkor már nem fogják megnézni előtte a trailert. Jó meglátás. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. (szerkesztve) És, hogy a film végi ünnepség alatt az utolsó két emberke összehozza ezt a srácot: Némi helyesbítés, Poe nem akkor fogant. Hanem két évvel előtte wookie szerint, ami tudom nem 100%, de a Shattered Empire második számában Bey azt mondja, hogy a múlthéten beszélt Poe-val. Szerkesztve: 2016. Április 30. - Darth Cupsy Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Némi helyesbítés, Poe nem akkor fogant. Hanem két évvel előtte wookie szerint, ami tudom nem 100%, de a Shattered Empire második számában Bey azt mondja, hogy a múlthéten beszélt Poe-val. Szerintem a képregényben egyértelmű, hogy Poe az endori győzelem éjszakáján fogant. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Némi helyesbítés, Poe nem akkor fogant. Hanem két évvel előtte wookie szerint, ami tudom nem 100%, de a Shattered Empire második számában Bey azt mondja, hogy a múlthéten beszélt Poe-val. Annyi baj legyen, a szülei akkor is ott vannak. Szerintem a képregényben egyértelmű, hogy Poe az endori győzelem éjszakáján fogant. Nem, ha már abban is azt mondják, hogy beszéltek vele. Az pont azt teszi egyértelművé, hogy már él Poe. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. (szerkesztve) Szerintem a képregényben egyértelmű, hogy Poe az endori győzelem éjszakáján fogant. Csak ez nem igaz. Mint már említettem Bey azt állítja, hogy egy héttel azelőtt beszélt Poe-val a következő lapon hely és időmegjelölés is olvasható: "Lázadó Flotta Parancsnokság. Konvergencia gyülekező pont. Húsz nappal az endori csata után" Annyi baj legyen, a szülei akkor is ott vannak. Persze, csak gondoltam pontosítok Szerkesztve: 2016. Április 30. - Darth Cupsy Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Nem, ha már abban is azt mondják, hogy beszéltek vele. Az pont azt teszi egyértelművé, hogy már él Poe. Nekem ez nem rémlik, de majd elolvasom újra. De akkor mi lehet az oka, hogy neked meg nekem is az rémlett, hogy Poe az Endoron fogant? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Kevés az erotikus jelenet a Star Warsban, és jobban benne maradt a férfi agyunkban? Bár nálam az a valószínűbb, hogy még csak a Shattered Empire első részét olvastam, és az sem hagyott mély nyomot bennem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Itt írta valaki, hogy lehet, hogy Poe az endori győzelem ünneplésekor fogant. Szerintem erre emlékeztetek, és ez az, amit a képregény végül felülírt. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Hozzászólás ideje: 2017. November 21. A VII. részben eredetileg Poe Dameron szerepe jóval kisebb volt. Sőt Abrams kezdeti elképzelései szerint túl se élte volna a filmet a karakter! A rendező úgy képzelte, hogy az Ellenállás pilótája nem éli túl a Jakkura való lezuhanást. Hogy ez mégsem így történt, az Oscar Isaacnek köszönhető. A színész most az Esquire-nek mesélt arról, hogy eredetileg éppen azért hezitált a szerep elvállalásával kapcsolatban, mert korábban több alkalommal is eljátszott már nagy mozifilmekben olyan szereplőt, akit hamar megölnek (ilyen volt A Bourne-hagyaték és a Drive is). Aztán végül J. J. beadta a derekát, és engedett Isaac kérésének, hogy karaktere ne haljon meg. Mivel pedig később Harrison Ford megsérült a forgatáson, és néhány jelenetben nem tudott szerepelni, így Poe nagyobb szerepet is kaphatott a filmben. http://www.esquire.co.uk/culture/film/longform/a18451/oscar-isaac-interview/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Azért ez nem valami új történet, elég régóta ismeretes, hogy Poe-t a Jakkun meghalt volna. Nem tudom, miért szették újra elő (na jó, tudom, miért szették újra elő, de nem igaz, hogy nincs friss hír az SW-vel kapcsolatban). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. (szerkesztve) A Starkiller elleni támadás eligazításán Poe és Wexley ugyanolyan vörös egyenruhát viselnek. Ez a pilóták egyenruhája lenne? Nien Nunb is abban van. Szerkesztve: 2018. Április 28. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Igen, az a pilóták repülős ruhája. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Csak most vettem észre. Tetszetős amúgy. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Jobban néz ki, mint a lázadók rikító narancssárga overálja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Viszont bevetésen még ráveszik azt a ruhát ami a Lázadó pilótákon is volt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.