Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Jó, hetet, max 9-et, több száz ezerből... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Sarlacc gyomra! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Ez meg a legújabb összesített encikben van, amire úgy fáj a fogam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Ez meg a legújabb összesített encikben van, amire úgy fáj a fogam Ügyes vagy, hogy tudod honnan van, de nem ez a lényeg, hanem a kép. Aka Grievous... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Már 9 éve vadászom ezt a háttérben lévő érdekességet. Ez a kép a SE környékén kiadottmatricás album Jabbás poszterén van. Azóta keresem, hogy hol is van ez a filmben. Sehol nem találtam meg eddig, sw.com adatbankjában sem. Kerestem a nevét ami alá van írva: Advozsec, sehol semmi infó róla. Már az is eszembe jutott, hogy rossz helyre ragasztottam be a képet, de a poszteren az összes többi nevet ismerem, és megegyezik a képen szereplővel. Csak ez a manus nem szerepel sehol. Háttér alapján úgy néz ki, hogy a bárkán van. Egy ideig azt hittem, hogy amiatt nem látszik, mert kazin nem szélesvásznú változat van, és kiszorult. DVD-n kerestem ott sem vettem észre. Most keresgettem ezen a mozis verzión is, de ott sem találtam. Szóval bárki bármit tud erről a karakterről ne fogja vissza magát, és ossza meg velem. De legjobban egy képkockának örülnék a filmből, ahol ott sunyít a háttérben. Bocsi a képminősége miatt, de ez volt a legjobb tudtam csinálni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Én úgy tudom, hogy a Holiday Special bár-jelenetében tűnik fel... de lehet, hogy rosszul. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. http://www.theforce.net/swenc/newdescr.asp?search=940&tab=d Itt van róla egy rövid leírás. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Köszi srácok! Ez már több, mint amit eddig tudtam róla. Holnap belenézek majd a HS-be, hátha onnan van ez a kép. Megnyugodnék, ha végre rátalálnék erre a feketeszemű manusra valami mozgóképen is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Kábé hány Ewok éldegél az Endoron amikor ez a rész játszódik? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Passz? Ne is tippelgessünk. Egy nagy baromság videoremake-hez kéne de ha kitalálok valamit attól csak nagyobbat szól. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Passz?Ne is tippelgessünk. Egy nagy baromság videoremake-hez kéne de ha kitalálok valamit attól csak nagyobbat szól. Nézzd meg a sw.com-on. Hátha van róla valami. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Az anyu azt mondja innen a háttérből, hogy szerinte olyan 4-6 ezer ewok élhet max. De ezekbe beleszámolja a 4 centis szárnyas szőrös ewokfajt is, amik a bolygó csak vízközeli területein élnek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. De ezekbe beleszámolja a 4 centis szárnyas szőrös ewokfajt is, amik a bolygó csak vízközeli területein élnek. Az lehet a saswok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. (szerkesztve) Pár érdekesség a Luke-Rancor kivágott jeléeneteiből. Szerkesztve: 2007. Április 7. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Hm... az én készülékemben van a hiba, vagy más is egy banánt szorongató torz majomrajzot lát áthúzva, azzal a felirattal, hogy: Hotlinking is for monkeys. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. (szerkesztve) Én is azt látom. Szerkesztve: 2007. Április 7. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Most már láthatók a képek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. (szerkesztve) Arról nincs valami infó hogy rá akartak-e lépni Luke ujjaira amikor a rácsba kapaszkodik? Szerkesztve: 2007. Április 7. - Rog Ertay Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Arról nincs valami infó hogy rá akartak-e lépni Luke ujjaira amikor a rácsba kapaszkodik? Szerintem a választ a képekből megtudod. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Már 9 éve vadászom ezt a háttérben lévő érdekességet. Ez a kép a SE környékén kiadottmatricás album Jabbás poszterén van. Azóta keresem, hogy hol is van ez a filmben. Sehol nem találtam meg eddig, sw.com adatbankjában sem. Kerestem a nevét ami alá van írva: Advozsec, sehol semmi infó róla. Már az is eszembe jutott, hogy rossz helyre ragasztottam be a képet, de a poszteren az összes többi nevet ismerem, és megegyezik a képen szereplővel. Csak ez a manus nem szerepel sehol. Háttér alapján úgy néz ki, hogy a bárkán van. Egy ideig azt hittem, hogy amiatt nem látszik, mert kazin nem szélesvásznú változat van, és kiszorult. DVD-n kerestem ott sem vettem észre. Most keresgettem ezen a mozis verzión is, de ott sem találtam. Szóval bárki bármit tud erről a karakterről ne fogja vissza magát, és ossza meg velem. De legjobban egy képkockának örülnék a filmből, ahol ott sunyít a háttérben. Bocsi a képminősége miatt, de ez volt a legjobb tudtam csinálni. A kantina jelenetnél tűnik fel a 4. epizódban. Most szúrtam ki az előbb. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Ott feszít jobbra a kis ufonauta. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Köszi srácok, hogy megtaláltátok nekem! Már régóta kerestem. A Jedi bárkajelenetét pörgettem végig rengetegszer, a kép alapján nekem annak tűnt a világosság miatt. Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Hozzászólás ideje: 2007. December 9. (szerkesztve) Igen de Pl. Obi-wan csillagrombolóján van egy olyan klón, aki nem Jangoé. Keresek képet. csak reagálnék erre. Szerintem az összes klón a filmben Jango klón. A csillagrombolón is csak Jango klónok vannak. Szerkesztve: 2007. December 9. - Geri_mester Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Anakin miért jelenik meg a film végén? Honnan tanulta meg a halhatatlanság titkát? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Egyrészt mert ő a Kiválasztott, másrészt mert egyensúlyt hozott az Erőbem harmadrészt mert hiányozna ha nem lenne ott a végén. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Május 22-én lesz a RotJ a filmpluszon. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Az a rész is már 26 éves lesz.... hüpp. Négy nap híján 26. Szép kor, filmben Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Május 22-én lesz a RotJ a filmpluszon. Remélem a DVD -s lesz mint az ANH esetében is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Több esély van rá, mint a TESB esetében volt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.