Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 2 hónappal később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Már 9 éve vadászom ezt a háttérben lévő érdekességet.

advozsecvn4.jpg

Ez a kép a SE környékén kiadottmatricás album Jabbás poszterén van. Azóta keresem, hogy hol is van ez a filmben.

Sehol nem találtam meg eddig, sw.com adatbankjában sem. Kerestem a nevét ami alá van írva: Advozsec, sehol semmi infó róla.

Már az is eszembe jutott, hogy rossz helyre ragasztottam be a képet, de a poszteren az összes többi nevet ismerem, és megegyezik a képen szereplővel. Csak ez a manus nem szerepel sehol.

Háttér alapján úgy néz ki, hogy a bárkán van. Egy ideig azt hittem, hogy amiatt nem látszik, mert kazin nem szélesvásznú változat van, és kiszorult. DVD-n kerestem ott sem vettem észre. Most keresgettem ezen a mozis verzión is, de ott sem találtam.

Szóval bárki bármit tud erről a karakterről ne fogja vissza magát, és ossza meg velem. De legjobban egy képkockának örülnék a filmből, ahol ott sunyít a háttérben.

Bocsi a képminősége miatt, de ez volt a legjobb tudtam csinálni.

Hozzászólás ideje:

Köszi srácok!

Ez már több, mint amit eddig tudtam róla.

Holnap belenézek majd a HS-be, hátha onnan van ez a kép.

Megnyugodnék, ha végre rátalálnék erre a feketeszemű manusra valami mozgóképen is.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Passz?

Ne is tippelgessünk. Egy nagy baromság videoremake-hez kéne de ha kitalálok valamit attól csak nagyobbat szól. :para:

Hozzászólás ideje:

Az anyu azt mondja innen a háttérből, hogy szerinte olyan 4-6 ezer ewok élhet max. De ezekbe beleszámolja a 4 centis szárnyas szőrös ewokfajt is, amik a bolygó csak vízközeli területein élnek. :para:

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Arról nincs valami infó hogy rá akartak-e lépni Luke ujjaira amikor a rácsba kapaszkodik?

Szerkesztve: - Rog Ertay

• 8 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Már 9 éve vadászom ezt a háttérben lévő érdekességet.

advozsecvn4.jpg

Ez a kép a SE környékén kiadottmatricás album Jabbás poszterén van. Azóta keresem, hogy hol is van ez a filmben.

Sehol nem találtam meg eddig, sw.com adatbankjában sem. Kerestem a nevét ami alá van írva: Advozsec, sehol semmi infó róla.

Már az is eszembe jutott, hogy rossz helyre ragasztottam be a képet, de a poszteren az összes többi nevet ismerem, és megegyezik a képen szereplővel. Csak ez a manus nem szerepel sehol.

Háttér alapján úgy néz ki, hogy a bárkán van. Egy ideig azt hittem, hogy amiatt nem látszik, mert kazin nem szélesvásznú változat van, és kiszorult. DVD-n kerestem ott sem vettem észre. Most keresgettem ezen a mozis verzión is, de ott sem találtam.

Szóval bárki bármit tud erről a karakterről ne fogja vissza magát, és ossza meg velem. De legjobban egy képkockának örülnék a filmből, ahol ott sunyít a háttérben.

Bocsi a képminősége miatt, de ez volt a legjobb tudtam csinálni.

A kantina jelenetnél tűnik fel a 4. epizódban. Most szúrtam ki az előbb. :)

Hozzászólás ideje:

Köszi srácok, hogy megtaláltátok nekem!

Már régóta kerestem.

A Jedi bárkajelenetét pörgettem végig rengetegszer, a kép alapján nekem annak tűnt a világosság miatt.

Hozzászólás ideje:
Igen de Pl. Obi-wan csillagrombolóján van egy olyan klón, aki nem Jangoé. Keresek képet.

csak reagálnék erre. Szerintem az összes klón a filmben Jango klón. A csillagrombolón is csak Jango klónok vannak.

Szerkesztve: - Geri_mester

• 6 hónappal később...
  • 10 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.