Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Hát ha hamarabb nem lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Szerintetek kérjek akármit karácsonyra, vagy kérjem inkább az árát fontban? Röhögjetek ki de szerintem nálam ez HONVÁGY. Igen, vannak olyan helyek, ahol az ember az első pillanattól jól érzi magát. London nagyon ilyen, és a Star Wars érzés még dobott rajta egyet - jobb helyszínt Európában nem is találhattak volna a CelEu megrendezésére. De mi is lesz 2009-ben? (Bár minden alkalom jó alkalom... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Húha ilyen is van.... elmarad Stan Bush koncertje Vagy neki volt nagyon rossz szervezése, vagy duplán leveszem a kalapom a Celebration Europe szervezői előtt (bár már eddig is lent volt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Asszem nekem még hiányzik a 0715.rar (asszem ez SimonZ kollekciója) és a Kuldes3. Legalábbis a Kuldes sorozat csak a The Vader Project képekig van meg. Légyszi juttassátok el hozzám!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Ha már szóba jöttek a képek a replikás cumókat nem kapta le vki mert azokat nem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Milyen replikákat? Az egyéb film szökevényeket meg a dedikált fénylardmarkolatokat? asszem nálam van pár fotó, nézz körül az oldalamon....Asszem itt.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Milyen replikákat? A terminátor kart, a gyűrűt és a buzogányt a GyU-ból meg ilyeneket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Azokat asszem pont nem fotóztam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Asszem nekem még hiányzik a 0715.rar (asszem ez SimonZ kollekciója) és a Kuldes3. Legalábbis a Kuldes sorozat csak a The Vader Project képekig van meg. Légyszi juttassátok el hozzám!!! Bomarr képei nekem sincsenek meg teljesen, hiányzik egy része. A 0715.rart megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Krande: otthon utánanézek, most nem férek hozzá. De nekem nap közepén lemerült az akksim, úgyhogy utána már nem fotóztam semmit. A Vader-projekt volt az utolsó, amiről képeket csináltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Asszem tőled az van meg utolsónak, hogy az ExCel előtt zajlik a nagy birodalmi fotózkodás. 5533 - as sorszámmal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Köszönöm, a 0715 átért. Bomarr, most már csak a tied hiányzik asszem.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Az másnak is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 23. Én már azt se tudom hiányzik-e vmelyik. A fene enné meg azokat a replikákat hogy nem jutottam a közelükbe pedig azokat ezerrel fotóztam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Nekem is azért tűnt fel, mert a teljes meglevő Starwars -mappámat kimenekítettem DVD-re, és enek apropóján bele is nézegettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Átküldtem PM-ben az utolsó adagot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Nos, némi fáziskéséssel ugyan, de végre elkészült és felkerült a starwars.hu-ra a Celebration Europe beszámolóm - itt olvasható: http://www.starwars.hu/center/extrak/?page...oldal_alcim.htm S ha még nem láttátok volna, akkor tekintsétek meg a londoni rendezvényről készült videómontázst is: http://www.starwars.hu/multimedia/video/?p...oldal_alcim.htm Jó szórakozást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Szép hosszú írás. Gratulálok Atlas. Neked is sikerült megfognod a lényeget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Atlas nagyon tetszett a beszámolód! Annyira részletes, hogy az ember teljesen bele tudja képzelni magát. Már látom a filmetek plakátját! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Ti sem unatkoztatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 9. A harmincadik évforduló kapcsán felkerült az sw.hu-ra pár remek rajongói írás, melyek között ott tisztelhetjük lokatelli visszaemlékezését is! Emellett külön felhívnám a figyelmet Kovács Patrik írásaira, mert élményszámba mennek! Sw.hu cikkek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Köszi Ody, hogy megemlítettél! Kovács Patrik írásai valóban nagyon élvezetesek, szeretném megemlíteni, hogy segítségemre volt a szinkrontabellámban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Kovács Patrik írásai valóban nagyon élvezetesek, szeretném megemlíteni, hogy segítségemre volt a szinkrontabellámban is. Köztünk a helye egy ilyen embernek! Nincs kedved meghívni a fórumra? Sajnos én nem simerem, csak most hallottam, illetve olvastam róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Köztünk a helye egy ilyen embernek! Nincs kedved meghívni a fórumra? Sajnos én nem simerem, csak most hallottam, illetve olvastam róla. Meginvitálom, hátha érdekli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Szerintetek az már kóros visszavágyás a Celebration-re, hogy elkezdtem figyelni a font árfolyamokat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Az már igen, de sebaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 23. Pedig ilyenkor érdemes váltni.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 23. Érdemes volt hétfőig, azóta már nem annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Idén is lesz Celebration! Július 19-21 között, Japánban. Nem megyünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Te mehetsz, én tavaly voltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.