Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11.17 éve Szerintetek kérjek akármit karácsonyra, vagy kérjem inkább az árát fontban? Röhögjetek ki de szerintem nálam ez HONVÁGY. Igen, vannak olyan helyek, ahol az ember az első pillanattól jól érzi magát. London nagyon ilyen, és a Star Wars érzés még dobott rajta egyet - jobb helyszínt Európában nem is találhattak volna a CelEu megrendezésére. De mi is lesz 2009-ben? (Bár minden alkalom jó alkalom... )
Hozzászólás ideje: 2007. Október 7.17 éve Húha ilyen is van.... elmarad Stan Bush koncertje Vagy neki volt nagyon rossz szervezése, vagy duplán leveszem a kalapom a Celebration Europe szervezői előtt (bár már eddig is lent volt)
Hozzászólás ideje: 2007. Október 24.17 éve Asszem nekem még hiányzik a 0715.rar (asszem ez SimonZ kollekciója) és a Kuldes3. Legalábbis a Kuldes sorozat csak a The Vader Project képekig van meg. Légyszi juttassátok el hozzám!!!
Hozzászólás ideje: 2007. Október 24.17 éve Ha már szóba jöttek a képek a replikás cumókat nem kapta le vki mert azokat nem láttam.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 24.17 éve Milyen replikákat? Az egyéb film szökevényeket meg a dedikált fénylardmarkolatokat? asszem nálam van pár fotó, nézz körül az oldalamon....Asszem itt....
Hozzászólás ideje: 2007. Október 24.17 éve Milyen replikákat? A terminátor kart, a gyűrűt és a buzogányt a GyU-ból meg ilyeneket.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 24.17 éve Asszem nekem még hiányzik a 0715.rar (asszem ez SimonZ kollekciója) és a Kuldes3. Legalábbis a Kuldes sorozat csak a The Vader Project képekig van meg. Légyszi juttassátok el hozzám!!! Bomarr képei nekem sincsenek meg teljesen, hiányzik egy része. A 0715.rart megnézem.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 25.17 éve Krande: otthon utánanézek, most nem férek hozzá. De nekem nap közepén lemerült az akksim, úgyhogy utána már nem fotóztam semmit. A Vader-projekt volt az utolsó, amiről képeket csináltam.
Hozzászólás ideje: 2007. Október 25.17 éve Asszem tőled az van meg utolsónak, hogy az ExCel előtt zajlik a nagy birodalmi fotózkodás. 5533 - as sorszámmal.
Hozzászólás ideje: 2007. November 23.17 éve Köszönöm, a 0715 átért. Bomarr, most már csak a tied hiányzik asszem....
Hozzászólás ideje: 2007. November 23.17 éve Én már azt se tudom hiányzik-e vmelyik. A fene enné meg azokat a replikákat hogy nem jutottam a közelükbe pedig azokat ezerrel fotóztam volna.
Hozzászólás ideje: 2007. November 25.17 éve Nekem is azért tűnt fel, mert a teljes meglevő Starwars -mappámat kimenekítettem DVD-re, és enek apropóján bele is nézegettem.
Hozzászólás ideje: 2007. December 6.17 éve Nos, némi fáziskéséssel ugyan, de végre elkészült és felkerült a starwars.hu-ra a Celebration Europe beszámolóm - itt olvasható: http://www.starwars.hu/center/extrak/?page...oldal_alcim.htm S ha még nem láttátok volna, akkor tekintsétek meg a londoni rendezvényről készült videómontázst is: http://www.starwars.hu/multimedia/video/?p...oldal_alcim.htm Jó szórakozást!
Hozzászólás ideje: 2007. December 6.17 éve Szerző Szép hosszú írás. Gratulálok Atlas. Neked is sikerült megfognod a lényeget.
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Atlas nagyon tetszett a beszámolód! Annyira részletes, hogy az ember teljesen bele tudja képzelni magát. Már látom a filmetek plakátját!
Hozzászólás ideje: 2007. December 9.17 éve Szerző A harmincadik évforduló kapcsán felkerült az sw.hu-ra pár remek rajongói írás, melyek között ott tisztelhetjük lokatelli visszaemlékezését is! Emellett külön felhívnám a figyelmet Kovács Patrik írásaira, mert élményszámba mennek! Sw.hu cikkek
Hozzászólás ideje: 2007. December 10.17 éve Köszi Ody, hogy megemlítettél! Kovács Patrik írásai valóban nagyon élvezetesek, szeretném megemlíteni, hogy segítségemre volt a szinkrontabellámban is.
Hozzászólás ideje: 2007. December 10.17 éve Szerző Kovács Patrik írásai valóban nagyon élvezetesek, szeretném megemlíteni, hogy segítségemre volt a szinkrontabellámban is. Köztünk a helye egy ilyen embernek! Nincs kedved meghívni a fórumra? Sajnos én nem simerem, csak most hallottam, illetve olvastam róla.
Hozzászólás ideje: 2007. December 10.17 éve Köztünk a helye egy ilyen embernek! Nincs kedved meghívni a fórumra? Sajnos én nem simerem, csak most hallottam, illetve olvastam róla. Meginvitálom, hátha érdekli.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 22.17 éve Szerintetek az már kóros visszavágyás a Celebration-re, hogy elkezdtem figyelni a font árfolyamokat?
Hozzászólás ideje: 2008. Február 24.17 éve Szerző Idén is lesz Celebration! Július 19-21 között, Japánban. Nem megyünk?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.