Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Hát pedig Bogával jobban jártunk volna... meg a geonosisi jószágok, Naboo mocsara, tóvilága stb... mynockok, a rankor, Tatooine dewbackjai... Majd legközelebb... csak előtte még be kéne fejeznem egy immár 13 percesre dagadt klipet. Hogy fogom én ezt közszemlére adni? Lassan olyan hosszú, mint egy Rém rendes család rész. Amúgy azért váltottam, mert a zene jobban illett Jar Jarhoz, másrészt az SW állatairól már van klip, klasz Jurassic Park zenével (és ez csak egy példa, láttam már többet is), Jar Jarról viszont én még egyet sem láttam. Úgyhogy asszem, Jar Jar jobban megérdemelte ezt, mint Boga és a többiek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Unatkoztam: www.lightspeed.extra.hu/swklip/hupsz.avi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Unatkoztam:www.lightspeed.extra.hu/swklip/hupsz.avi Ez kurva jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. (szerkesztve) Szerkesztve: 2006. November 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Ez nagyon batár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Ez tényleg király videó, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Örülök, hogy így tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Jaj, most megnéztem én is ezt a hupsz videót, nagyon jó Nem akarsz még néhány hasonlót készíteni? Jó szövegeket tudsz írni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hát ha majd eszembe jut még néhány marhaság, akkor csinálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Jaj, most megnéztem én is ezt a hupsz videót, nagyon jó Nem akarsz még néhány hasonlót készíteni? Jó szövegeket tudsz írni Tényleg jó! A kedvencem, amikor a klón felkiált: "az isten b***** meeeeeeg". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 14. (szerkesztve) Mik nem jutnak az enmber eszébe, ha az ember járni alig tud, de unatkozik a tömött buszon www.lightspeed.extra.hu/swklip/hirado_hintalo.zip Szerkesztve: 2006. November 14. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Ellenkeznek a képviselő urak. Nagyon jól összevágtad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 14. (szerkesztve) Tényleg klassz. Szerkesztve: 2006. November 14. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Naggggyon szuper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Aranyos, de a Hupszot nem múlja fölül.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Jól kitaláltad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 15. No, nem Star Wars, de akit érdekel, annak jelzem, hogy készült egy alien klipem. A zenét már egyszer használtam a Best soldiernél, és a felépítése is hasonló. Csak szerintem itt sikerült elérnem azt a mozgalmasságot, amit a Best soldiernél nem sikerült annyira. www.lightspeed.extra.hu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Istenkirály! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 15. A zenét már egyszer használtam a Best soldiernél vagyis: a Best soldiers zenéjére Eszerint megihletett Ralf Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Ki az a Marylon Manson? Nevet változtatott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Ki az a Marylon Manson? Nevet változtatott? A valódi neve Brian Hugh Warner. A bandájából mindenki a művésznevének keresztnevét ismert énekesnőktől, a vezetéknevét pedig sorozatgyilkosoktól kölcsönözte. Elég betegek, főleg Manson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 15. A művésznevének keresztnevét ismert énekesnőktől de az Marylin... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 15. (szerkesztve) Az igaz. El van írva a klip végén. Lehet hogy Téged az zavart meg. De Te is elírtad. Marilyn Monroe-tól és Charles Mansontól van annak az eszelősnek a művészneve. Szerkesztve: 2006. December 15. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 15. No, nem Star Wars, de akit érdekel, annak jelzem, hogy készült egy alien klipem. Überfrankó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 15. vagyis: a Best soldiers zenéjére Vagyis Marilyn Manson "Seizure of Power" című számára, amit a Resident Evil első részéhez írt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Köszi Rog, már egy ideje kajtattam a cím után, pedig már egyszer ide is kiírta asszem Derb (vagy te?). A rossz névéről viszont nem tehetek, a netről ctrl+c ctrl+v eljárással mentettem át... Amúgy Oldi, Rog, köszi Krande: ő is rásegített, érlelődött is már bennem (három), meg már nyüstöltek is páran egy alienes klipért. Hát gondoltam, ha ihlet is jött meg közönség is van, akkor miért ne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 15. (szerkesztve) Köszi Rog, már egy ideje kajtattam a cím után, pedig már egyszer ide is kiírta asszem Derb (vagy te?). A rossz névéről viszont nem tehetek, a netről ctrl+c ctrl+v eljárással mentettem át... Nincs mit! Akkor is én voltam a hunyó. Az meg nem számít hogy a név hogy van kiírva mert itt a klip a fontosabb. Nekem a klip végén fel sem tűnt hogy hibás a név. Meg nem is zavar mert nem vagyok Manson-fan. Az se lehet az aki a neten elírta. Szerkesztve: 2006. December 15. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Krande: ő is rásegített, érlelődött is már bennem (három) Három alien érlelődött benned? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Ja, hármas ikrek. Csak az első világrajövetele volt fájdalmas, a második kettőt már meg sem éreztem. De egész klasz hely ez a túlvilág. Van net, meg minden Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.