Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Olvasni, színezni lesz időm, de hogy ezt a két művet mostanában nem fogom írni, az is biztos. Most más Fan Fictionok kerültek előtérbe, plusz a saját regényeimmel is kell törődnöm, de leginkább csak azokkal kéne.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Remek klip, nagyon jó a zene hozzá. Na szóval megnéztem, pedig utálom a horrorokat. Na de az alienek azért mégiscsak az alienek. Gratula :yeah:

Az esti alvás miatt annyira nem aggódok, elvégre anno láttam ezeket a filmeket, kivéve AVP. No de azért kicsit felfrissítette a memóriám :D

Hozzászólás ideje:
Remek klip, nagyon jó a zene hozzá. Na szóval megnéztem, pedig utálom a horrorokat. Na de az alienek azért mégiscsak az alienek. Gratula :yeah:

Az esti alvás miatt annyira nem aggódok, elvégre anno láttam ezeket a filmeket, kivéve AVP. No de azért kicsit felfrissítette a memóriám  :D

Én láttam de valahogy nem jött be. :S

De tényleg remek klip. gratula. nekem egy kicsit hosszúnak túnt azazzal az egy szááam úgy hogy sokszor kezte ujra. :D De jó. tedszik. én az uj withint tudtam volna elképzelni hozzá. :D Mondjuk a The Howling-ot vagy a The Cros-t. :D

Szerkesztve: - Derb

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi mindenkinek!

Oldi: a koncepcióm szerint az első harmad az alienek fejlődésének körforgását, a második az alienek lemészárlását, a harmadik harmad pedig az alienek vérengzését hivatott bemutatni, és sajnos legtöbbszőr a királynőket csak lemészárolták (leszámítva azt a két jelenetet, amiket a végére tettem, vagyis Bishop és Scar ledöfését).

Derb: ezek szerint te még nem láttad az Alient? :D

Karrde: mivel ezek édibédi kis cukorfalatok, rosszatt biztos nem fogsz álmondi miattuk :yeah:

Hozzászólás ideje:
Köszi mindenkinek!

Oldi: a koncepcióm szerint az első harmad az alienek fejlődésének körforgását, a második az alienek lemészárlását, a harmadik harmad pedig az alienek vérengzését hivatott bemutatni, és sajnos legtöbbszőr a királynőket csak lemészárolták (leszámítva azt a két jelenetet, amiket a végére tettem, vagyis Bishop és Scar ledöfését).

Derb: ezek szerint te még nem láttad az Alient? :D

Karrde: mivel ezek édibédi kis cukorfalatok, rosszatt biztos nem fogsz álmondi miattuk :D

az elsőt nem. :yeah:

a 2. egyszer de a 4 et sokszor az a kedvencem. :D

Hozzászólás ideje:
Karrde: mivel ezek édibédi kis cukorfalatok, rosszatt biztos nem fogsz álmondi miattuk :D

:D Á, biztosan nem. (Na jó, néha azért őket képzelem oda egy-egy kib** sötét sarokba, és már jó sok éve :yeah: A fene beléjük, nem hagyják, hogy az emberlánya tisztességgel kiverje őket a fejéből :D)

Hozzászólás ideje:
Kösz Rog :D

Karrde: én is odaképzeltem őket régen néhány sötét sarokba... újabban már nem kell őket képzelnem :D

Derb: ejnyeeee :yeah: Hát alapmű :D És a 3-at?

csak az elsőt nem láttam. de nagyon nem is izgat a többi joban eltart. főleg a 4. :D Az Alien filmek és az ahoz hasonló horror sci-fi nem az én világom.megnézem de anyira azért nem nagyon tedszik. jól megvan csinálva a zene is cool. de anyuira azért nem kötle,hogy többször is megnézzem. Inkább a sötét képregényfilmek a zsánerem. Mint a Holló. :D Azt most nagyon imádom. főleg a zenéjét. az utolsó szám a film végén nagyon zsép. az egyik kedvencem.

Hozzászólás ideje:
Karrde: én is odaképzeltem őket régen néhány sötét sarokba... újabban már nem kell őket képzelnem :yeah:

Nekem bőven elég a képzelet is, néha még sok is :D

Hozzászólás ideje:
Inkább a sötét képregényfilmek a zsánerem. Mint a Holló. :yeah: Azt most nagyon imádom. főleg a zenéjét. az utolsó szám a film végén nagyon zsép. az egyik kedvencem.

OFF

Nekem mindig is tetszett ha egy kemény filmben valami szép érzelmes zene szól.

Ott van még mondjuk "A bosszú börtönében". A benne többször elhangzó zongoramuzsika az egyik ilyen kedvencem. :D

ON

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Több, mint fél év után egy újabb SW klippel állok most elő. Az eredetileg hét részesre tervezett sorozat (terveim szerint januártól havonta kellett volna egy-egy klippel előállnom egy-egy filmről) végül egyre csökkent, de az monumentális lett (remélhetőleg). Nem is szaporítom a szót. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT STAR WARS!!!!!

Jobb minőségben pedig itt érhető el:

http://www.lightspeed.extra.hu/swklip/swsaga.zip

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Örülök, hogy tetszik :D

SimonZ: Az azért van úgy, mert az ep3 szomorú történet és ezt érzékeltetni is akartam. Aztán megint felpörög az ep4-re, de Alderaan pusztulásától megint halkabb jön (eredetileg onnan jött volna az ep5, de akkor az ep4-et nem tudtam volna kibontani, az ep5 meg túl sok időt kapott volna).

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi nektek is :D

Ody: ez csak két okból volt.

1. Az ep4 is szülinapos, így ő valamivel nagyobb teret kapott, mint a többi film.

2. Az elején, mivel a szülinap az SW készítését is érinti, a készítési sorrendet használtam, ahogy megjelentek, ahogy beléptek a filmtörténelembe, ahogy megélték ezt a SAGA-t azok, akik már az első megjelenés óta figyelemmel kísérhetik.

Onnantól kezdve viszont végig a történeti sorrendet használtam, mint a karaktereknél, mind a történetösszefoglalásnál. Az utolsó szakaszban meg össze-vissza vannak, ott viszont minden rész ugyan annyi jelenetet kapott, számszerint mindegyiknek 11 vágás.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.