Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Van net, meg minden És időd olvasni, színezni, írni az Egy élet meséjét... befejezni az Egy legenda útjánt... vagy mégsem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Olvasni, színezni lesz időm, de hogy ezt a két művet mostanában nem fogom írni, az is biztos. Most más Fan Fictionok kerültek előtérbe, plusz a saját regényeimmel is kell törődnöm, de leginkább csak azokkal kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. (szerkesztve) Teszt. Első youtube-os feltöltésem és belinkelésem Király, sikerált Szerkesztve: 2007. Március 5. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Támadnak a Gummiwok-ok! És most már jobban kézre is esnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Macirevü! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. No, csináltam egy újabb alien klipet, ezúttal már tényleg az alienekről A jó minőségű, letölthető változat pedig elérhető a szokott helyen. Hamarosan pedig új SW klippel jelentkezem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Pöpec a klip, bár én a királynőharcokat a végére hagytam volna végkifejletnek Gratula hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Na most esetle az Űrgojhós poén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Remek klip, nagyon jó a zene hozzá. Na szóval megnéztem, pedig utálom a horrorokat. Na de az alienek azért mégiscsak az alienek. Gratula Az esti alvás miatt annyira nem aggódok, elvégre anno láttam ezeket a filmeket, kivéve AVP. No de azért kicsit felfrissítette a memóriám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. (szerkesztve) Remek klip, nagyon jó a zene hozzá. Na szóval megnéztem, pedig utálom a horrorokat. Na de az alienek azért mégiscsak az alienek. Gratula Az esti alvás miatt annyira nem aggódok, elvégre anno láttam ezeket a filmeket, kivéve AVP. No de azért kicsit felfrissítette a memóriám Én láttam de valahogy nem jött be. :S De tényleg remek klip. gratula. nekem egy kicsit hosszúnak túnt azazzal az egy szááam úgy hogy sokszor kezte ujra. De jó. tedszik. én az uj withint tudtam volna elképzelni hozzá. Mondjuk a The Howling-ot vagy a The Cros-t. Szerkesztve: 2007. Március 12. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Köszi mindenkinek! Oldi: a koncepcióm szerint az első harmad az alienek fejlődésének körforgását, a második az alienek lemészárlását, a harmadik harmad pedig az alienek vérengzését hivatott bemutatni, és sajnos legtöbbszőr a királynőket csak lemészárolták (leszámítva azt a két jelenetet, amiket a végére tettem, vagyis Bishop és Scar ledöfését). Derb: ezek szerint te még nem láttad az Alient? Karrde: mivel ezek édibédi kis cukorfalatok, rosszatt biztos nem fogsz álmondi miattuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Köszi mindenkinek! Oldi: a koncepcióm szerint az első harmad az alienek fejlődésének körforgását, a második az alienek lemészárlását, a harmadik harmad pedig az alienek vérengzését hivatott bemutatni, és sajnos legtöbbszőr a királynőket csak lemészárolták (leszámítva azt a két jelenetet, amiket a végére tettem, vagyis Bishop és Scar ledöfését). Derb: ezek szerint te még nem láttad az Alient? Karrde: mivel ezek édibédi kis cukorfalatok, rosszatt biztos nem fogsz álmondi miattuk az elsőt nem. a 2. egyszer de a 4 et sokszor az a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Karrde: mivel ezek édibédi kis cukorfalatok, rosszatt biztos nem fogsz álmondi miattuk Á, biztosan nem. (Na jó, néha azért őket képzelem oda egy-egy kib** sötét sarokba, és már jó sok éve A fene beléjük, nem hagyják, hogy az emberlánya tisztességgel kiverje őket a fejéből ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. az elsőt nem. Jaaa.. akkor ezért nem tudtad az Űrgolyhós poént Az eredetije ugyanis az első filmben volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Szuperkirály, überfrankó! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Kösz Rog Karrde: én is odaképzeltem őket régen néhány sötét sarokba... újabban már nem kell őket képzelnem Derb: ejnyeeee Hát alapmű És a 3-at? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Kösz Rog Karrde: én is odaképzeltem őket régen néhány sötét sarokba... újabban már nem kell őket képzelnem Derb: ejnyeeee Hát alapmű És a 3-at? csak az elsőt nem láttam. de nagyon nem is izgat a többi joban eltart. főleg a 4. Az Alien filmek és az ahoz hasonló horror sci-fi nem az én világom.megnézem de anyira azért nem nagyon tedszik. jól megvan csinálva a zene is cool. de anyuira azért nem kötle,hogy többször is megnézzem. Inkább a sötét képregényfilmek a zsánerem. Mint a Holló. Azt most nagyon imádom. főleg a zenéjét. az utolsó szám a film végén nagyon zsép. az egyik kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Mondjuk, megnézni egy filmsorozatot és pont az alapfilmet kihagyni... na, emberek vagyunk, nem lehet minden egyforma... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Karrde: én is odaképzeltem őket régen néhány sötét sarokba... újabban már nem kell őket képzelnem Nekem bőven elég a képzelet is, néha még sok is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Inkább a sötét képregényfilmek a zsánerem. Mint a Holló. Azt most nagyon imádom. főleg a zenéjét. az utolsó szám a film végén nagyon zsép. az egyik kedvencem. OFF Nekem mindig is tetszett ha egy kemény filmben valami szép érzelmes zene szól. Ott van még mondjuk "A bosszú börtönében". A benne többször elhangzó zongoramuzsika az egyik ilyen kedvencem. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Több, mint fél év után egy újabb SW klippel állok most elő. Az eredetileg hét részesre tervezett sorozat (terveim szerint januártól havonta kellett volna egy-egy klippel előállnom egy-egy filmről) végül egyre csökkent, de az monumentális lett (remélhetőleg). Nem is szaporítom a szót. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT STAR WARS!!!!! Jobb minőségben pedig itt érhető el: http://www.lightspeed.extra.hu/swklip/swsaga.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Szép! Boldog szülinapot neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Dzséjt öregem, respect ezerrel, k*rva f*sza lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Nagyon jó lett, gratulálok hozzá! Kedvet csinál a saganézéshez. Egyetlen dolog volt benne furcsa: hogy az EP3 történései pont akkor kerülnek sorra, amikor elhalkul a zene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Örülök, hogy tetszik SimonZ: Az azért van úgy, mert az ep3 szomorú történet és ezt érzékeltetni is akartam. Aztán megint felpörög az ep4-re, de Alderaan pusztulásától megint halkabb jön (eredetileg onnan jött volna az ep5, de akkor az ep4-et nem tudtam volna kibontani, az ep5 meg túl sok időt kapott volna). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szuper klip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Nagyon jó klip Dzséjt, gratula! Egy hibája van. Az elején nem sorrendbe raktad a filmeket. Kár érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Csodásra sikeredett, gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Nekem is nagyon tetszett! Nagyon elkaptad a hangulatot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Köszi nektek is Ody: ez csak két okból volt. 1. Az ep4 is szülinapos, így ő valamivel nagyobb teret kapott, mint a többi film. 2. Az elején, mivel a szülinap az SW készítését is érinti, a készítési sorrendet használtam, ahogy megjelentek, ahogy beléptek a filmtörténelembe, ahogy megélték ezt a SAGA-t azok, akik már az első megjelenés óta figyelemmel kísérhetik. Onnantól kezdve viszont végig a történeti sorrendet használtam, mint a karaktereknél, mind a történetösszefoglalásnál. Az utolsó szakaszban meg össze-vissza vannak, ott viszont minden rész ugyan annyi jelenetet kapott, számszerint mindegyiknek 11 vágás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.