Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. http://video.xfree.hu/?n=berkobeca|f44af70...ec4f3deaa062dc1 cicapuszi Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. Patkánytangó... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. Déja vu-m van... neked nincs, Obi1? Donát Dede, de azért érdemes újra megnézni.Tanulságos. Bár ugyanezt meg lehetne csinálni mo-n is, sőt megkockáztatom hogy sokkal nagyobb arányban vannak nálunk ezek az informálatlan(segghülye inkább) emberek. Egyébként ha jól tudom, az emberek többsége azt hiszi hogy az amerikaiak nyerték meg a háborút Vietnámban, egyszerűen csak azért mert a filmekben is kétértelműen ábrázolják.Meg persze Am-legyőzhetetlen-erika sosem maradhat alul semmiben, inkább kitalálnak fedősztorikat mint sem hogy megértsék az igazságot. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. (szerkesztve) Besenyei, csak átfestve... aki a gépe mozgását figyeli, ráismerhet Szerkesztve: 2007. Március 3. - Darth Krande Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Neo összecsap a Robotzsaruval Vendégszereplők: ED-209, Charles Bronson és egy kedves ismerős Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Valaki tudja a címét a Volt egyszer 1 vadnyugat zenéjének? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Neo összecsap a RobotzsaruvalVendégszereplők: ED-209, Charles Bronson és egy kedves ismerős Ez akkora, mint a Halálcsillag Remekül összehozták a készítők. Ennél jobban már csak a Terminator vs Robocop tetszik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Valaki tudja a címét a Volt egyszer 1 vadnyugat zenéjének? "Once upon in the west soundtrack". Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Ennél jobban már csak a Terminator vs Robocop tetszik Azt meg kell néznem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Aki látott már Heroes részt, az ezt is nézze meg. Nagyon erős. Zeroes. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hát ez nagyon nagy! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hehe, aranyos Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Jelenet a Macskafogóból: "Jöjjön közelebb, Safranek." Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. House doki zenét hallgat Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Ezt a múltkor mutatta a húgom, nagyon súlyos Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Most lett vége annak a résznek amiből csinálták. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Egy kis egértechnikai játék Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Az egyéb fontos topicba már belinkeltem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. (szerkesztve) Reggel miért ijesztgettek Szerkesztve: 2007. Március 8. - Ody Mandrell Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Reggel miért ijesztgettek Reggel? Van aki zsigerből lehalkitja ilyenkor a hangfalakat. Nekem nem sikerült elsőre eljutni az utolsó pályára, nem is vacakoltam volna vele, ha nem tudom mi a vége. Húgom megcsinálta gondoltam kipróbálom, szóval tudtam mi lesz, mégis felugrott az adrenalin egy pillanatra. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Az egyéb fontos topicba már belinkeltem. Az egyéb fontos-ba időnként teszem csak be az egeremet. Sok ilyen van, azt mondják, bár eddig ezt az egyet láttam. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Tényleg sok ilyen van: http://www.winterrowd.com/ A kedvenc játékműfajom. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 9. Hozzászólás ideje: 2007. Március 9. Tényleg sok ilyen van:http://www.winterrowd.com/ A kedvenc játékműfajom. Hát lehet vájkálni . Tényleg nem rossz móka. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 10. Hozzászólás ideje: 2007. Március 10. Huh, egész belemelegedtem ezekbe. Reggel hugival játszottunk egyet és sikítva rohantunk ki a szobából Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 10. Hozzászólás ideje: 2007. Március 10. Huh, egész belemelegedtem ezekbe. Reggel hugival játszottunk egyet és sikítva rohantunk ki a szobából Na ha egy ilyen szembe jönne veled meg se ilyednél már. Az orbitron és a: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 10. Hozzászólás ideje: 2007. Március 10. Huh, egész belemelegedtem ezekbe. Ájjámále! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.