Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Neked is kell egy? Hát nem bánnám ma már.De pszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Hát nem bánnám ma már.De pszt. Nyáron, nyársra húzva! Nyammm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Annyira drágák. http://www.dailybest.hu/pillecukor-vagy-turelem/ Egyem a szívüket, de ez annyira szadista dolog A kis szmöre tündér nem tökölt, rögtön befalta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Nyáron, nyársra húzva! Nyammm! Ööö....szerintem Frenkie nem egészen a kanibalizmusra gondolt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Nyolc dolog, amit soha nem hallhatsz egy nő szájából: 1. Hogy érted, hogy ma van az évfordulónk? 2. Mi lenne, ha ma este nem beszélgetnénk? Szívesebben néznék inkább tévét. 3. Ó, ez a gyémánt túl nagy nekem! 4. A kapcsolatunk nem lehetne inkább testi? Unom már, hogy csak barátok vagyunk. 5. Drágám, ebben a ruhában nagyon kicsinek tűnik a fenekem? 6. Ó, ne állj meg útbaigazítást kérni, biztos vagyok benne, hogy anélkül is kitalálod, merre kell menni. 7. Nem érdekel, hogy kiárusítás van, ez az ár akkor is túl sok egy ruháért! 8. Hé, húzd meg az ujjamat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Ööö....szerintem Frenkie nem egészen a kanibalizmusra gondolt Izé, ezek szerint Frenkie a gyerekre gondolt... Én a mályvacukorra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Jaaaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Nyolc dolog, amit soha nem hallhatsz egy nő szájából: Jesszusom, ezek után elkezdtem kételkedni abban, hogy nőből vagyok-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Jesszusom, ezek után elkezdtem kételkedni abban, hogy nőből vagyok-e Én is ezen gondolkoztam. Miss, vannak a férfiak, vannak a nők, és vagyunk mi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Jaaaj ÁÁÁÁ! Ez télleg "jaaaj"! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Jaaaj ehem-ehem: http://drinfo.hu/hirek/hirtallozo/98/8941-...etetlen-de-igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Na neee Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Én is ezen gondolkoztam. Miss, vannak a férfiak, vannak a nők, és vagyunk mi! Igazad van, mi külön kategória vagyunk Barátnőm szokta mondani, hogy ufók vagyunk, mert nem vagyunk olyanok, mint a tömeg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Igazad van, mi külön kategória vagyunk Barátnőm szokta mondani, hogy ufók vagyunk, mert nem vagyunk olyanok, mint a tömeg A lenti 8 mondatból 4-et biztosan mondtam már. Akkor csatlakozhatom a csapathoz? De csak akkor, ha megegyezünk abban, hogy mégsem vagyunk ufók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. A lenti 8 mondatból 4-et biztosan mondtam már. Akkor csatlakozhatom a csapathoz? De csak akkor, ha megegyezünk abban, hogy mégsem vagyunk ufók. Ufók biztos nem , hacsak nem vagytok azonosíthatatlan repülő tárgyak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Ufók biztos nem , hacsak nem vagytok azonosíthatatlan repülő tárgyak Azok sem, de még földönkívüliek sem - remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Az öreg arab már 40 éve New York közelében lakik. Szeretne a kertjében krumplit ültetni, de egyedül van, öreg és gyenge. A fia Párizsban tanul. Ír hát neki egy e-mailt. "Kedves Fiam, Ahmed! Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni. Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni felásni a kertet. Szeretlek. Atyád." Másnap az öreg e-mailt kap a fiától: "Kedves Apám! Ne nyúlj a kerthez. Ott rejtettem el a "cuccot. Én is szeretlek. Ahmed." Másnap hajnali 4-kor lerohanja az öreg arab házát a hadsereg, az FBI, CIA, a Ranger-ek és a Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak. Aztán reggel csalódottan távoznak. Másnap az öreg arab újra e-mailt kap a fiától: "Kedves Apám! Remélem mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz bele krumplit. Sajnos csak ennyit tudtam innen tenni érted. Szeretlek. Ahmed" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. De csak akkor, ha megegyezünk abban, hogy mégsem vagyunk ufók. Naná, hogy megegyezhetünk ebben Az öreg arab már 40 éve New York közelében lakik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Annyira nem vicces, inkább extrém meg idétlen http://www.indavideo.hu/video/Panelugras Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Kérdem én, hol van ehhez képest a Mátrix üldözői csúcsjelenetei vagy bármely más akciófilmé? Íme az etalon: :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Hát ez kész :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Ehhez az ipséhez képest a halivúdi akcióhősök kispisták. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak.Sűrű fésűvel kellett volna keresgélniük. Akkor talán találtak volna valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Nagyon pihent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Sűrű fésűvel kellett volna keresgélniük. Akkor talán találtak volna valamit. De lehet, hogy egy kalap sz*rt se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Nagy költségvetésű lehetett a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. És nincs benne CGI, vagy nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. És nincs benne CGI, vagy nagyon jó Itt mindent bábokkal és modellekkel oldottak meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Oldie, ez mekkora ez a film! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Azért ez se rossz. Piedone elbújhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.