Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát.

Rövid hirdetés:

Józan életű kőműves brigád munkát keres! Mottónk: Ha megáll, fal; ha leborul, járda. Valamire jó lesz.

Hozzászólás ideje:
Rövid hirdetés:

Józan életű kőműves brigád munkát keres! Mottónk: Ha megáll, fal; ha leborul, járda. Valamire jó lesz.

Erről egy ház fala jut eszembe, ahova az volt írva, hogy:" a kőművesek olyan alkoholisták, akik összejárnak házat építeni." :)
Hozzászólás ideje:

Doktornál:

Kérdés: Úgy hallottam, hogy az aerobikus testedzés meghosszabíthatja az ember életét, igaz ez?

Válasz: Az ember szíve nem dobog örökké. Ne pazarolja testedzésre a szívét! Idővel minden elhasználódik. Ha felgyorsítja a szívdobogását, attól nem fog tovább élni; ez olyan, mintha azt állítanánk, hogy meghosszabíthatjuk a kocsink életét azzal, hogy száguldozunk vele! Sokáig akar élni? Akkor szunyókáljon gyakrabban!

K: Egyek kevesebb húst, és több zöldséget, gyümölcsöt?

V: Meg kell értenie a logisztikát. Mit eszik a tehén? Szénát és kukoricát. És mik ezek? Zöldségek. Igy a steak nem más, mint egy nagyon effektív mechanizmus arra, hogy zöldségek kerüljenek a szervezetbe. Gabonafélékre van szüksége? Egyen csirkét. A marhahús kitűnő forrása a mezei fűnek. És egy sertésszeletben megtalálható a javasolt napi zöldségmennyiség 100%-a.

K: Csökkentsem az alkoholfogyasztásomat?

V: Dehogyis. A bor gyümölcsből készül.

A brandy az desztillált bor, ami azt jelenti, hogy kivonják belőle a vizet, így még töményebb formában juthatunk gyümölcshöz. A sör pedig gabonából készül.

K: Hogyan számitjuk ki a testzsír-százalékot?

V: Nos, ha egy teste van, és zsíros, akkor 1:1 Ha két teste van és zsíros, akkor 2:1 és így tovább....

K: Felülésekkel meg lehet szabadulnunk az úszógumitól?

V: Biztos, hogy nem! Amikor igénybevesz egy izmot, az nagyobb lesz. Akkor kell felüléseket csinálnia, ha nagyobb hasat akar!

K: A csokoládé káros?

V: Megőrült? HELLO, a kakaóbab is zöldség!!!

K: Az úszástól jó alakja lesz az embernek?

A: Ha az úszás jót tesz az alaknak, akkor magyarázza meg nekem a bálnákat.

K: Fontos, hogy az ember formába hozza magát?

V: Hé! A "kerek" is egy forma!

Remélem, ezzel tisztáztuk az összes étkezéssel és testedzéssel kapcsolatos félreértéseket.

És ne felejtse el:

Az élet NE egy sír felé vezető biztonságos út legyen, hanem bukfencezzünk végig egy üveg borral az egyik kézben, egy csokival a másik kézben, és közben ordítsuk: Micsoda buli volt!!!

ÉS......

Azoknak, akik állandóan amiatt aggódnak, hogy mit egyenek, itt az összefüggés a táplálkozás és az egészség között. Megkönnyebbülés végre megtudni az igazat a sok téveszme olvasása után.

1. A japánok nagyon kevés zsírt fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

2. A mexikóiak nagyon zsírosan étkeznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

3. A kínaiak nagyon kevés vörösbort fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

4. Az olaszok sok vörösbort isznak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

5. A németek sok sört isznak, sok kolbászt esznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

Mi ebből a tanulság?

Egyél, igyál azt és annyit, amennyi jól esik. Amiatt fogsz meghalni, hogy magyarul beszélsz..........

Hozzászólás ideje:

Na ki lesz az első, aki felismeri, mi ez? Jutalmat kap :roll: (angolosok előnyben)

A little creek...

Always in rush...

Sing a song... all the time...

A wall of rock...

Was in his way

So the song

Ends up now...

That's how i became

A mute ocean wave

When you let me down,

Even the sun stops

shining to me

until you came back home .

I'll leave, I'll leave, where to go i still don't know,

I'll leave, I'll leave i won't say goodbye even from my bro's

I'll leave, I'll leave, indeed i will find you wherever you are

I don't know: where you are, but i know you think me all the time

It was sunday...

It was sunday...

When you were

Let me down.

For me not you

But that sad day

- It was Sunday -

Dead for now.

That's how that day

Came back to me

When you leave me alooone,

Even the sun stops

shining for me

until you came back home.

Hozzászólás ideje:

A következő: a youtube-on a dalnál néhány külföldi érdeklődött, hogy miről szól. A poén az egészben csak az, hogy a youtube nem jeleníti meg a commentemet, pedig már három részbe törtem, mert ugye 500 karakter lehet max... :roll:

Hozzászólás ideje:
A következő: a youtube-on a dalnál néhány külföldi érdeklődött, hogy miről szól. A poén az egészben csak az, hogy a youtube nem jeleníti meg a commentemet, pedig már három részbe törtem, mert ugye 500 karakter lehet max... :roll:
No ezt én se értem. Egyébként pedig szép tőled, hogy segíteni próbálsz nekik. :roll:
Hozzászólás ideje:

Múltkor valaki belinkelte az új soproni reklám (Nem tudhatom...) klippjét. Nekem speciel nagyon tetszik, és ami fura, hogy a faszi, aki bemondja a szöveget szerintem messze lepipálja az összes színészt, aki eddig próbálkozott vele (Latinovits, stb.) De elárulnátok, hogy melyik szinkronhangunk szavalta?

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Én olyan ritkán nézek TV-t, hogy még ezt a reklámot nem is láttam, de valóban nagyon jó!

A hang pedig szerintem Kőszegi Ákosé. :P

Hozzászólás ideje:
A hang pedig szerintem Kőszegi Ákosé. :)

Bazz... :D Amióta Donát kitette, ezen agyalok. Mondom magamnak, nem is olyan régen hallottam. Hát persze, hogy nem. Minden este CSI: Miamit nézek, anyám minden délután teszi ugyanezt, szóval napi több órán át fut a lakásban a CSI:M és abban ő a hangja Horationak. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.