Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Most lebuktál Dzséjt, hogy te nem is itthon laksz, hanem LV-ban http://index.hu/tech/2010/03/06/a_microsof...gyarok_istenet/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Hát ez besz*rás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Ez is egy nagyon bejövős sori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Én anno szerelmes voltam ebbe a mékpíszbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Jó kis nő volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Én is néztem, bár nem voltam benne szerelmes senkibe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Jó kis sori volt ez Kicsit hajazott a Simlis és Szendére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát. Rövid hirdetés: Józan életű kőműves brigád munkát keres! Mottónk: Ha megáll, fal; ha leborul, járda. Valamire jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Én is néztem, bár nem voltam benne szerelmes senkibe. Valahogy úgy voltam én is ezzel a sorozattal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Én néztem volna egy nagyot, ha ti is azt írjátok, hogy szerelmesek voltatok "mékpíszbe" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Rövid hirdetés:Józan életű kőműves brigád munkát keres! Mottónk: Ha megáll, fal; ha leborul, járda. Valamire jó lesz. Erről egy ház fala jut eszembe, ahova az volt írva, hogy:" a kőművesek olyan alkoholisták, akik összejárnak házat építeni." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Ezt is bírtam. Gesslerbe úgy beleküldtem volna néhány nyílvesszőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Azt a ro****. erről meg meg is feledkeztem, pedig komáltam anno én is Fene, de öregszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Én is megfeledkeztem róla. A Russell Hood tréler juttatta eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Doktornál: Kérdés: Úgy hallottam, hogy az aerobikus testedzés meghosszabíthatja az ember életét, igaz ez? Válasz: Az ember szíve nem dobog örökké. Ne pazarolja testedzésre a szívét! Idővel minden elhasználódik. Ha felgyorsítja a szívdobogását, attól nem fog tovább élni; ez olyan, mintha azt állítanánk, hogy meghosszabíthatjuk a kocsink életét azzal, hogy száguldozunk vele! Sokáig akar élni? Akkor szunyókáljon gyakrabban! K: Egyek kevesebb húst, és több zöldséget, gyümölcsöt? V: Meg kell értenie a logisztikát. Mit eszik a tehén? Szénát és kukoricát. És mik ezek? Zöldségek. Igy a steak nem más, mint egy nagyon effektív mechanizmus arra, hogy zöldségek kerüljenek a szervezetbe. Gabonafélékre van szüksége? Egyen csirkét. A marhahús kitűnő forrása a mezei fűnek. És egy sertésszeletben megtalálható a javasolt napi zöldségmennyiség 100%-a. K: Csökkentsem az alkoholfogyasztásomat? V: Dehogyis. A bor gyümölcsből készül. A brandy az desztillált bor, ami azt jelenti, hogy kivonják belőle a vizet, így még töményebb formában juthatunk gyümölcshöz. A sör pedig gabonából készül. K: Hogyan számitjuk ki a testzsír-százalékot? V: Nos, ha egy teste van, és zsíros, akkor 1:1 Ha két teste van és zsíros, akkor 2:1 és így tovább.... K: Felülésekkel meg lehet szabadulnunk az úszógumitól? V: Biztos, hogy nem! Amikor igénybevesz egy izmot, az nagyobb lesz. Akkor kell felüléseket csinálnia, ha nagyobb hasat akar! K: A csokoládé káros? V: Megőrült? HELLO, a kakaóbab is zöldség!!! K: Az úszástól jó alakja lesz az embernek? A: Ha az úszás jót tesz az alaknak, akkor magyarázza meg nekem a bálnákat. K: Fontos, hogy az ember formába hozza magát? V: Hé! A "kerek" is egy forma! Remélem, ezzel tisztáztuk az összes étkezéssel és testedzéssel kapcsolatos félreértéseket. És ne felejtse el: Az élet NE egy sír felé vezető biztonságos út legyen, hanem bukfencezzünk végig egy üveg borral az egyik kézben, egy csokival a másik kézben, és közben ordítsuk: Micsoda buli volt!!! ÉS...... Azoknak, akik állandóan amiatt aggódnak, hogy mit egyenek, itt az összefüggés a táplálkozás és az egészség között. Megkönnyebbülés végre megtudni az igazat a sok téveszme olvasása után. 1. A japánok nagyon kevés zsírt fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál. 2. A mexikóiak nagyon zsírosan étkeznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál. 3. A kínaiak nagyon kevés vörösbort fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál. 4. Az olaszok sok vörösbort isznak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál. 5. A németek sok sört isznak, sok kolbászt esznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál. Mi ebből a tanulság? Egyél, igyál azt és annyit, amennyi jól esik. Amiatt fogsz meghalni, hogy magyarul beszélsz.......... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Doktornál: Ezen most jót mulattam, hogy ki lehet fordítani a dolgokat magukból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. (szerkesztve) Ideje fegyvert ragadni. Szerkesztve: 2010. Március 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Na ki lesz az első, aki felismeri, mi ez? Jutalmat kap (angolosok előnyben) A little creek... Always in rush... Sing a song... all the time... A wall of rock... Was in his way So the song Ends up now... That's how i became A mute ocean wave When you let me down, Even the sun stops shining to me until you came back home . I'll leave, I'll leave, where to go i still don't know, I'll leave, I'll leave i won't say goodbye even from my bro's I'll leave, I'll leave, indeed i will find you wherever you are I don't know: where you are, but i know you think me all the time It was sunday... It was sunday... When you were Let me down. For me not you But that sad day - It was Sunday - Dead for now. That's how that day Came back to me When you leave me alooone, Even the sun stops shining for me until you came back home. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Máté Péter: Elmegyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Akkor jó fordítás lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Mindjárt végig olvasom, és kiderül Ugyanis az elejéről már beugrott a dal De így első ránézésre nagyon jónak tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Mondjuk szól mellettem a rádió, így elég nehéz a dalt pörgetni magamban, de tényleg remekül sikerült Jöhet még pár hasonló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Mi inspirált a fordításra Donát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. A következő: a youtube-on a dalnál néhány külföldi érdeklődött, hogy miről szól. A poén az egészben csak az, hogy a youtube nem jeleníti meg a commentemet, pedig már három részbe törtem, mert ugye 500 karakter lehet max... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. A következő: a youtube-on a dalnál néhány külföldi érdeklődött, hogy miről szól. A poén az egészben csak az, hogy a youtube nem jeleníti meg a commentemet, pedig már három részbe törtem, mert ugye 500 karakter lehet max... No ezt én se értem. Egyébként pedig szép tőled, hogy segíteni próbálsz nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Peter Graves emlékére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. (szerkesztve) Múltkor valaki belinkelte az új soproni reklám (Nem tudhatom...) klippjét. Nekem speciel nagyon tetszik, és ami fura, hogy a faszi, aki bemondja a szöveget szerintem messze lepipálja az összes színészt, aki eddig próbálkozott vele (Latinovits, stb.) De elárulnátok, hogy melyik szinkronhangunk szavalta? Szerkesztve: 2010. Március 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Én olyan ritkán nézek TV-t, hogy még ezt a reklámot nem is láttam, de valóban nagyon jó! A hang pedig szerintem Kőszegi Ákosé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Köszi! Ody: azért nem raktam be ilyenbe, mert már volt Youtube linkként itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. A hang pedig szerintem Kőszegi Ákosé. Bazz... Amióta Donát kitette, ezen agyalok. Mondom magamnak, nem is olyan régen hallottam. Hát persze, hogy nem. Minden este CSI: Miamit nézek, anyám minden délután teszi ugyanezt, szóval napi több órán át fut a lakásban a CSI:M és abban ő a hangja Horationak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.