Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 10. Hozzászólás ideje: 2007. Március 10. Ájjámále! egy-kettőt, nem súlyos Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 10. Hozzászólás ideje: 2007. Március 10. Na ha egy ilyen szembe jönne veled meg se ilyednél már. inkább be... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 11. Hozzászólás ideje: 2007. Március 11. http://www.videobomb.hu/video/Star_Wars_sz...ovalogatas_1975 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Badár az "Isten" ! http://www.videoplayer.hu/videos/play/36160 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Inkább tanulságos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Íme a bizonyíték a finn-magyar nyelvrokonságra! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Ez zseniális. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Alien vs Predator Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hogy tombolna Korda Gyurka: "All in!" Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hogy tombolna Korda Gyurka: "All in!" OFF A múltkor volt egy Royal Flush, hogy ott mit levágott! Testvérévé avatta a csávót! Mióta közvetít (3éve) az első volt! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hát ez a szakkommentátor eléggé csúnyán végzi... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Ezen nagyokat röhögtem annak idején Mel Gibson, az orvlövész Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Ha már Orbitron: Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Hej de rühellem ezt a reklámot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Ez állati, most olvastam: A következő kérdés a "University of Washington" kémiai szakának egyik ZH-ján ténylegesen előfordult (bár szerintem csak városi legenda, de akkor is): "A Pokol exotermikus (hőt ad le) vagy pedig endotermikus (hőt nyel el)? Válaszát bizonyítsa is." A legtöbb diák állítását Boyle törvényével próbálta igazolni (a gáz lehűl ha tágul, illetve felmelegszik ha sűrűsödik) vagy annak valamilyen változatával. Volt azonban egy diák aki ezt írta: Először is, azt kell tudnunk hogy hogyan változik a Pokol tömege. Tehát, tudnunk kell hogy milyen sebességgel érkeznek új lelkek a Pokolba, illetve milyen sebességgel hagyják el azt. Azt gondolom, hogy bizonyosan feltehetjük, hogy ha egy lélek egyszer bekerült a Pokolba, sosem fogja elhagyni. Ebből következően egyetlen lélek sem hagyja el a Poklot. Azt illetően, hogy mennyi lélek érkezik a Pokolba, vessünk egy pillantást a világon manapság létező vallásokra. Ezen vallások egy része azt állítja, hogy ha valaki nem hivője az adott vallásnak, akkor bizonyosan a Pokolba kerül. Mivel több mint egy ilyen vallás létezik és mivel az emberek nem hisznek egynél több vallásban, levonhatjuk a következtetést, miszerint minden ember, illetve minden lélek a Pokolra jut. A jelenlegi születési és halálozási arányokkal számolva arra számíthatunk, hogy a lelkek száma a Pokolban exponenciálisan nő. Most nézzük a Pokol térfogatának változását, mivel Boyle törvényének állítása szerint ahhoz, hogy a hőmérséklet és a nyomás a Pokolban változatlan maradjon, a Pokol térfogatának növekednie kell, ahogy új lelkek kerülnek bele. Ez két lehetőséget ad: 1. Ha a Pokol lassabb ütemben tágul mint amilyen gyorsan a lelkek lépnek be, akkor a hőmérséklet és a nyomás a Pokolban növekedni fog egészen addig, amíg teljesen elszabadul a Pokol. 2. Természetesen ha a Pokol gyorsabb ütemben tágul, mint a lelkek számának növekedése a hőmérséklet és a nyomás csökkenni fog addig amíg be nem fagy a Pokol. Tehát melyik is az igaz? Ha elfogadjuk azt a posztulátumot amit Krissy kisasszony adott nekem még gólya éveim alatt miszerint "hamarabb lesz fagyott éjszaka a Pokolban minthogy lefeküdjek veled", továbbá figyelembe véve a tényt, hogy azóta sem sikerült szexuális kapcsolatba keverednem vele, következik, hogy a (2) lehetőség nem lehet igaz, és ezért biztos vagyok benne, hogy a Pokol exotermikus. Ez az egyetlen diák kapta meg az "A" minősítést. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Ez az egyetlen diák kapta meg az "A" minősítést. A kis sátánista. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Íme a bizonyíték a finn-magyar nyelvrokonságra! Íme a következő adag. Hatalmas!! http://kvtlinux.lib.uni-miskolc.hu/ali/sto...nnkaraoke01.swf Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Ez kicsit eröltetett... Viszont az első amit beraktál, annál nem is lehet zseniálisabb. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Ez kicsit eröltetett... Viszont az első amit beraktál, annál nem is lehet zseniálisabb. Hát igen Nem lehet megunni. "Szexi méh-szín".... :) Méghogy a sumérok...ugyan! Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Hasazás felső fokon Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Ügyes kis majom Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Oldie: az a korábbi finn-magyar zene fantasztikus!!! Már vagy hatszor néztem meg egymás után. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. (szerkesztve) Még nem néztem meg eddig, de mivel annyi embernek tetszett, most pótoltam Egyébként jó ez a Nightwish szám. Szerkesztve: 2007. Március 21. - MissKarrde Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Még nem néztem meg eddig, de mivel annyi embernek tetszett, most pótoltam Egyébként jó ez a Nightwish szám. Igen, az is nagyon jó. És így könnyebb megtanulni a szövegét. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. És így könnyebb megtanulni a szövegét. A kiejtéssel nem is lennének problémák Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 22. Hozzászólás ideje: 2007. Március 22. Nálam már végtelenítve ment. Ezt énekelgetem magamban utazás közben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 22. Hozzászólás ideje: 2007. Március 22. Na akkor jöjjön a következő adag Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 22. Hozzászólás ideje: 2007. Március 22. Úgy tűnik, hogy az angolszáz "testvéreink" is ki akarják maguknak követelni a rokoni kapcsolatukat a finnekkel Kurva nagy! :) Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 22. Hozzászólás ideje: 2007. Március 22. (szerkesztve) Na akkor jöjjön a következő adag Egész jó a szövege. Szerkesztve: 2007. Március 22. - Szisz Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 22. Hozzászólás ideje: 2007. Március 22. (szerkesztve) Úgy tűnik, hogy az angolszáz "testvéreink" is ki akarják maguknak követelni a rokoni kapcsolatukat a finnekkel Kurva nagy! :) Mondjuk ez nem a rokonságról szól, angolul van csak ?missheard? félrehallott szöveg ? wishmaster helyett fishmaster meg ilyenek . Szerkesztve: 2007. Március 22. - Szisz Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.