Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Heineken. Jaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Dzséjt jövőbeli nyomtatója Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Azta Durva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Kovács úr a héten már harmadszorra késik el a munkahelyéről. Balszerencséjére a főnöke már az íróasztalánál várja: - Na, kolléga mondjon valami hihető mentséget a késésre! - mondja a főnök. - Elnézést kérek a késésért, de nagyon meredek reggelem volt. Már épp indultam volna, amikor a feleségem megkért, hogy vigyem el egy darabon. Beleegyeztem, de csak akkor, ha siet. El is készült 10 perc alatt. Útközben azonban a hídon akkora dugó volt, hogy kénytelen voltam az autót letenni, és átúszni a folyót, nézze meg, még vizes a cipőm. Aztán lestoppoltam egy rendőrhelikoptert, az elhozott a szomszéd utcáig, de leszállni nem tudott, ezért ejtőernyővel kiugrottam, és most itt vagyok! A főnök zordan néz rá: - Már megbocsásson, de hülyének néz? Azt várja, hogy ezt el is higgyem? Ki látott már olyat, hogy egy nő 10 perc alatt elkészül?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Érdekes egy betelefonálós ábra http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tu...97YEJfWIvUmk%3D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Hát igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. LOL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Nem rossz de lehet hogy törlés lesz a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Ápoljuk anyaNyelvünk, a legszebb magyar szó. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. (szerkesztve) Ja vagy úgy! Amikor bevetettem a saját kitalálású és készítésű csodafegyveremet az repült innen mint a huzat pedig valamivel nehezebben értelmezhető mint a lentebbi ábra. Ha annak mennie kellett akkor gondolom emennek se lesz itt nagy jövője. Szerkesztve: 2010. Június 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. A németek tudják hogy kell feldobni a műsort. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Bámulatos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. lol pacman. Nagyon jó ez a videó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Nem semmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Dzséjt jövőbeli nyomtatója Egy kicsit sokáig tarthat vele a nyomtatás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Egy kicsit sokáig tarthat vele a nyomtatás Csak kicsivel lassabb az én 9 tűs mátrix nyomtatómnál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Tom Cruise kitombolhatta magát a sok popsi között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Ez hatalmas volt hamarosan megnézem majd az összeset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Jaj! http://gamepod.hu/hir/mass_effect_2_kepregenyek.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Ez hatalmas volt hamarosan megnézem majd az összeset. Jó lenne valahol feliratosan is megnézni ezeket. Reggel pl Les Grossmannal nyitottam ( egy új videó a MTV Awardsról) és besza-behu volt totál. Marha jól tolja ezt a fazont. Megérdemelné a külön filmet tényleg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nem futnék össze vele a málnásban Nagyon jól nyomja a harcművészeti bemutatót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nem futnék össze vele a málnásban Nagyon jól nyomja a harcművészeti bemutatót Nagymamám annak idején szedte úgy a málnát Szlovákiában, hogy a málnás egyik végén ő szedte a málnát, másik végén pedig a maci. Vagy hatvan évvel később én már csak málnát találtam abban a málnásban! Ez a maci viszont őstehetség! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nagymamám annak idején szedte úgy a málnát Szlovákiában, hogy a málnás egyik végén ő szedte a málnát, másik végén pedig a maci. Vagy hatvan évvel később én már csak málnát találtam abban a málnásban! Hatvan évre kint hagytad a nagymamát? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Ha ez eltalálna ott is maradna bárki... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hatvan évre kint hagytad a nagymamát? Hát, nagyi szerint tényleg jó csemege volt a medvetalp... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hát, nagyi szerint tényleg jó csemege volt a medvetalp...Aham, szóval a maci szívta meg ezt a találkozást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Aham, szóval a maci szívta meg ezt a találkozást Jaja, talizott a "szupernagyival"! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Az a medve nagyon badass. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Ez durvulós lesz http://tv.gamestar.hu/video/kane-lynch-she...orth-it-trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.