Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Szerintem ez eredetiben ezerszer jobb. A "kabbe Te köcsög" nincs meg? Az melyik jelenet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Az melyik jelenet?amikor a fiával vannak a főnöknél. - Kérsz cukorkát kisfiam? - Kabbe Te köcsög! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Első pillanatok a Föld nevű bolygón Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Á, a jó kis film a Blöff De régen láttam már, hatalmas film - Bírod a kocsákat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Első pillanatok a Föld nevű bolygón Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. (szerkesztve) - Mi ez? Hagymás bab?- Nem. Krumplis hal. Gázos egy kaja azért ez a hagymás bab. Alul és felül is büdöset csinál. Első pillanatok a Föld nevű bolygón Gondolom a kis földönkívüli azóta is hazatelefonálgatással múlatja az idejét. Szerkesztve: 2010. Október 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. (szerkesztve) Az örök klasszikus. A tesói se kutyák. A szennyeslelkű angyalok és a pizzafutár Szerkesztve: 2010. Október 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. A tesói se kutyák. A szennyeslelkű angyalok és a pizzafutár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Olcsó Jánossal nem éri meg ujjat húzni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Most megnéztem angolul is. Mennyivel jobb a magyar, te jó ég. Hát igen, nem semmi szinkronokat tudunk, tudtunk "mi" készíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Dr. Mogács Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Bébicia - nem röhög, fiam nevezte így el - itt ül az ölemben, és hangosan dorombol. Tegnap reggel a frászt hozta Ortisra, majd rám is. Ugyanis eltűnt. Szőrén-szálán! Sem a helyén nem volt, sem a különböző félreeső helyeken, ahol kerestük. Hívtam is, de semmi. Aztán, mikor már kezdtem feladni, ránéztem Nolcsi asztalára. Ott csöcsölt a nagy macija. Ülő maci, két mancsában egy szívecske, olyan 40-50 cm magas. s ott ült az ölében Bébi! Illetve ott aludt. Eszembe jutott kedvenc hűtőmágnesem, amin így szól a felirat: Ha a lakás legkényelmesebb helyét keresed, figyeld a macskát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. A radiátor tetejét még nem fedezte fel? Gondolom nálatok is fűtenek már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Soha ne mondj nemet a Pandának! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Jaj, eme örök klasszikusra megint ráleltem Sírok banyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Dettó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Ez annyira jó hogy már idézünk belőle. Rooooooooooooooland narkós f*sz. Jaj, eme örök klasszikusra megint ráleltem :D Sírok banyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 8. (szerkesztve) Feró kiakad. Szerkesztve: 2010. Október 8. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Egy főiskolán a hallgatóknak egy olyan mondatot kellett fogalmazniuk, amelyben a "szeretet" és a "szex" szó is előfordul. - Egy női hallgató fogalmazása: "Amikor két ember mélységesen és szenvedélyesen szereti egymást, és mindkettőjükben megvan az egymás iránti magas fokú és kölcsönös tisztelet, akkor a társadalom morálisan és spirituálisan is támogatja, hogy ez a két személy a fizikai szex mámorában egyesüljön." - Egy férfi hallgató munkája: "Szeretem a szexet." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Dettó Ezen én is jókat szoktam röhögni. Valamikor be is raktam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. http://mkkp.hu/program.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Holnap nemzetközi Öltözz ki! nap lesz Tessék mindenkinek szépen kiöltözni (bár én öltöny+ing+nyakkendőt húzok csak ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Dirty Dancing 3 előzetese: http://www.funnyordie.com/videos/31ed76023...featured_videos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Holnap nemzetközi Öltözz ki! nap lesz Tessék mindenkinek szépen kiöltözni (bár én öltöny+ing+nyakkendőt húzok csak ) Osztályukból páran kiöltöztünk. Jelentem én is. Jó példát mutattunk a kisebbeknek, hogyan illik öltözni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 13. Jaj szegény kis tündér kiscsajt így átvágni http://www.funvid.eu/index.php?page=videos...p;vid_id=104391 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. A rendőr matematikát tanul, egy nap sugárzó arccal jön haza és a feleségéhez fordul: -Asszony, a matematika csodálatos! Mit szólsz ahhoz, hogy 5-7+2=0! ??!!! -Elmondom még egyszer! 5-7+2=0! Hát nem csodálatos? -Nem értem, mondja az asszony, de mondj egy példát. -Figyelj asszony! Megy a busz a végállomás felé. 5 utas utazik rajta. A végállomáson leszállnak 7-en. Hát persze hogy fel kell szállnia 2 embernek, hogy üres legyen az a rohadt busz! Tanító néni éppen a három kismalac történetét meséli a gyerekeknek: "Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer 3 kismalac. A kismalacok házat akartak építeni, de nem volt elég téglájuk. Elhatározták, hogy kérnek téglát az emberbarátjuktól. Az első kismalac el is ment hát az emberhez, s amikor odaért, azt kérdezte: - Szia, házat szeretnénk építeni. Tudnál nekünk téglát adni?" A tanárnő itt megáll és a gyerekeket kérdi: - Mit gondoltok, mit mondott erre az ember? Móricka jelentkezik: - Nézd már vazze! Egy beszélő malac! Atomgazdag manager leparkol a vadiúj Jaguárjával, kinyitja az ajtót, de ekkor egy teherautó elviszi az ajtót. A manager kiugrik, és ordítani kezd a teherautó sofőrjével: - Maga szemét, hazavágta a verdámat! Mire a teherautó sofőrje: - Maguk managerek már csak ilyenek... Csak a pénz meg a drága cuccok számítanak... Nem is érdekli, hogy a karja is leszakadt? - Húú vazze, a Rolexem!! A baromfiudvarban fél kilós tojást tojik az egyik tyúk. Egy riporter megkérdezi tőle: - Megmondaná, hogy hogyan sikerült? - Ez családi titok. - Tervei a jövőre nézve? - Egykilós tojásokat tojni. A riporter faggatja a sikeres kakast is: - Megmondaná, hogy hogyan sikerült? - Ez családi titok. - Tervei a jövőre nézve? - Szétverem a strucc pofáját! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. A Poliplány, avagy az idióta japánok.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Most kiderült, hogy a Bud Spencer filmekre is 18-as karika kéne. Ugyanis Nolcsi közölte az apjával: Szájba rúglak, és kirepül a fogad. - Ugyanis Gergő nagybácsival a Mindent bele fiúkat nézik napestig, míg fiam náluk van. És a kis papagáj kívülről fújja. Elképzelem, ahogy ezt Juli néninek mondja a bölcsiben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.