Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Ez nem vicces inkább csak kedves. Budapesten leszolitották az embereket, hogy megkérdezzék őket mit hallgatnak. A válasz után jön egy rövid kis bejátszás is az adott nótából. Szerintem jópofa: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. -Nem is voltam berúgva! -Komolyan mondod??! A földhöz vágtad a hörcsögömet,azt kiabáltad: "Pikachu téged választalak!" Bebújtál a szekrénybe és legalább egy órát kiabáltad, hogy az átjáró Narniába nem működik! Utána ordítottál az autómra "OPTIMUS, tudom hogy te vagy az,alakulj át! Majd kiengedted a medencét, hogy keresed Némót, és hazafele átöleltél egy hajléktalant, mondva neki: "Dumbledore, te élsz?!!" Vagy piás, vagy szimplán csak dilinós az ipse. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Ez nem vicces inkább csak kedves. Budapesten leszolitották az embereket, hogy megkérdezzék őket mit hallgatnak. Aranyos videó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Pont azt akartam írni, hogy mivel nagyon hypeolják...erre tessék...ezt az apa fia "képregényt" ezért muszáj volt nekem is csinálnom egyet! http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2011/212/1/0/father_son_joke_part_1_by_priemryeest-d4287xz.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Ez jó kudar (és milyen igaz). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Valóban jó, van egy ilyen rendőrös vicc is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Pont azt akartam írni, hogy mivel nagyon hypeolják... Ú, én nagyon utálom ezeket Kiveszik az ember kreativitását, hogy megrajzoljanak egy jó szituációt. Tudom, mondom én, akinél se a bagolyék, se a SW fanok se sokat mozognak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Ez a fajta sokkal pofásabb mint az eredeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Hehe köszi szépen. Phobos: Én sem szeretem annyira őket. A legtöbbhöz amit csinálnak elég a lélegzéhez szükséges IQ. De marketing célt fog szolgálni számomra. ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Nem minden sztár büszkélkedhet ilyen rajongói oldallal. Egyik hozzászólás fárasztóbb mint a másik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Kudar! Szép lett, csak a szemén kéne még sztem dolgozni az öregnek, mert az nem elég gonosz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Jó rajz lett, kudar! Kár, hogy nem ez alapján készült a kismillió utángyártott "mű". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Hehe, köszi szépen. Én is így gondolom, és egyetértek Donáttal is, és ezért is vicces, hogy ezzel nem kerültem be apafia.blogon a versenyzők közé amikre lehet szavazni... hát lol. Marad az exszakasz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. http://www.youtube.com/watch?v=5gyvRrAhFrU&NR=1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Az a felfelé mászó kutya nagyon ott van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Néhol erősen tátottam a számat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Nagyon tündér Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Batmanus nagyon a toppon lesz a TéDéKáeR-ben. http://www.youtube.com/watch?v=6Kz1AZB5dZM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szerintem Kőváryt nem kell bemutatni senkinek se. http://www.youtube.com/watch?v=rVE1HIcaYuk http://www.youtube.com/watch?v=zWnsK5wkAWM&feature=related Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7. Ezek nagyon ultrák. "De durva ez b*zd meg! Mi van itt?!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7. Ez már nem is annyira vicc manapság http://www.youtube.com/watch?v=U-NVFRJ0M9A&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Itt az új alkotmányozási kérdőív: Vannak, akik azt javasolják, hogy a szülők, akik kiskorú gyermeket nevelnek, az új alkotmány értelmében valamilyen módon gyakorolhassanak szavazati jogok gyermekük nevében. Kik azok, akik ezt javasolják? ◊ Debilek. ◊ Debilek, akiknek van egy csomó gyerekük. ◊ Megfontolt KDNP-s politikusok. ◊ Nem értem a kérdést, de fideszes vagyok és szeretnék felkerülni a Kubatov-listára. Kedves László, örül-e annak, hogy ez a kérdőív anonim és az Ön személyes adatai, például az, hogy a 1032 Nagypéteri út 6. sz alatt lakik, heteroszexuális és magát örmény kisebbségnek vallja, nem kerülhetnek birtokunkba. ◊ Örülök. ◊ Örülök és köszönöm, hogy a válaszborítékon is kitöltötték a feladót. ◊ MSZP-s vagyok és nem kérek nyugdíjat. ◊ Ha az előző kérdés alapján nem kerültem volna fel a Kubatov-listára, akkor most még lehet? Zavarná-e Önt, ha az Alkotmány preambulumában szerepelne a kereszténység mellett a homeopátia, az oxigénes víz, a házasság előtti szex tilalma és egy rövid Wass Albert-idézet? ◊ Én sz*rok mindenre. ◊ Ha az üdülési csekk is bekerül, tőlem mehet. ◊ Engem nem zavarna, de akkor legyen legalább egy telefonszám az oxigénes vízhez. ◊ Csak a lista miatt szeretnék érdeklődni… Vannak, akik azt javasolják, hogy csak 15 évenként legyenek választások és akkor is inkább véleménynyilvánítás céljából, hogy ezzel is megtakaríthatók legyenek az adminisztrációs költségek. Mit gondol ön? ◊ Nagyon helyes, hajrá! ◊ Hajrá! ◊ MSZP-s vagyok, de én is egyetértek a költségek csökkentésével. ◊ Akkor csak 15 évente lesz lista? Eggyetért-e Ön azval, hogy a hejesírás is, mint nemzetti érték kerüjjön be az alkotmány szövegébe? ◊ Muszály bekerülnie. ◊ Eggyet értek. ◊ Hol kell aláirni? ◊ Már hogy a g*cibe ne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. "Kedves László, örül-e annak, hogy ez a kérdőív anonim és az Ön személyes adatai, például az, hogy a 1032 Nagypéteri út 6. sz alatt lakik, heteroszexuális és magát örmény kisebbségnek vallja, nem kerülhetnek birtokunkba." :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. -Arra gondoltam, elutazhatnánk megnézni valami szép várost…-Áh, Google Earth… -Akkor csapjunk egy haveros beszélgetős estét.. -Facebook? -Kettesben?? -MSN. -Valami jó koncert? -Youtube. …-MOZI???!!?! -nCore…. -Közös vacsi?? -Pizza rendelés -Legalább menjünk vásárolni… -Vatera? Újabb szomorú hír a zene világából: Ma reggel élve találták VV Zsófit az otthonában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Hazai tehetségkutatóban nem hiszem hogy fogunk ilyet látni. -Arra gondoltam, elutazhatnánk megnézni valami szép várost…-Áh, Google Earth… -Akkor csapjunk egy haveros beszélgetős estét.. -Facebook? -Kettesben?? -MSN. -Valami jó koncert? -Youtube. …-MOZI???!!?! -nCore…. -Közös vacsi?? -Pizza rendelés -Legalább menjünk vásárolni… -Vatera? - Egy kis ivászat?- IWIW "Küldj egy piát!" alkalmazás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. A kis Casanova. Gondolom ha tehetné minden koncert után szobára vinne pár nőcit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Erről a Klónok Háborúja mozifilm jut eszembe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.