Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14.17 éve Nagyon felkapták ezt a Spártás poént. Ja! Nálunk, a legutóbbi képzésen a Sparta filmmel illusztrálták miért is van szükség az oktatásra.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14.17 éve Ja! Nálunk, a legutóbbi képzésen a Sparta filmmel illusztrálták miért is van szükség az oktatásra. Hát ezen most jót nevettem
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14.17 éve Hát ezen most jót nevettem Securitas, biztonsági őrök, stb... Erre levetíti a manus azt a részt, amikor a Spártaiak páran visszaverik a perzsa hadat a pajzsaikkal. Erre a csávó azt mondta, hogy ez a különbség a mi cégünk és a többi között. Mi jól ki vagyunk képzeve, azok meg nem.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14.17 éve Erre levetíti a manus azt a részt, amikor a Spártaiak páran visszaverik a perzsa hadat a pajzsaikkal. Erre a csávó azt mondta, hogy ez a különbség a mi cégünk és a többi között. Mi jól ki vagyunk képzeve, azok meg nem. De vicces egy cégnél vagy te
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14.17 éve De vicces egy cégnél vagy te Oktatás közben páran pampogtak, hogy minek kell bejönni szombaton... Erre a végén a csávó azt mondja, még mutat valamit. Erre elkezdi vetíteni a Sparta kalóz változatának, az említett részét. Utánna kezdett el magyarázni, hogy mi értelme van az oktatásnak.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15.17 éve Iwiwen az üzenőfalon terjeng. Ezt be kell szúrnom. Ezt írja ki mindenki az üzenőfalra!) Az UEFA állásfoglalásának értelmében, ha össze tudunk szedni 5000 aláírást, miszerint tiltakozunk a szerdai válogatott meccsen történt jogtalan kiállítás ellen, akkor utólag visszavonják Gera piros lapját, megadják a 11-est, eltörlik a 3 török gólt, és 1-0 arányban nekünk adják a meccset! Ha 5000 ember kiírja ezt az üzenőfalára, akkor az UEFA érvényes 5000 aláírásnak fogja tekinteni! A becsületünk a tét! Hajrá!
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16.17 éve Igen, igen. Már nálam is kismillióan kiírták... Azért az emberi hülyeségnek is lehetne határa... EDIT: Na jó régen én is gyűjtöttem aláírásokat h kezdjék újra a Dragonballt. :o Szerkesztve: 2007. Szeptember 16.17 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16.17 éve 5000? Sztem lett 15 ezer is, és a Bizottság ezért fogja visszadobni a peticiót, mert túl sokan jelentkeztek...
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16.17 éve Hát, sose értettem hogy mi abban a vicces ha szebbnél szebb szavakkal átszinkronizálják a filmeket.Legalábbis ha csak azaz egészben a poén hogy minnél több a vulgáris kifejezés a videóban.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16.17 éve Hát ez nem a vulgaritásra (van ilyen szó?) játszik, hanem egy eredetileg kevéssé sikerült snittet dob fel... és ha belegondolsz, Smith ügynök az ösdszes filmben tényleg úgy vicsorog, mint egy fogpasztareklámban kéne
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16.17 éve Hát ez nem a vulgaritásra (van ilyen szó?) játszik, hanem egy eredetileg kevéssé sikerült snittet dob fel... és ha belegondolsz, Smith ügynök az ösdszes filmben tényleg úgy vicsorog, mint egy fogpasztareklámban kéne Mondom nem éppen ezzel a videóval van a bajom, hanem ami csak arra hajt hogy minnél több káromkodást zsúfoljanak be.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16.17 éve Hát, sose értettem hogy mi abban a vicces ha szebbnél szebb szavakkal átszinkronizálják a filmeket.Legalábbis ha csak azaz egészben a poén hogy minnél több a vulgáris kifejezés a videóban. Teljesen egyetértek! Ez úgy szánalmas ahogy van. Amúgy ez a jelenet nekem tetszik. Smith itt nagyot alakít!
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21.17 éve Picit lepetéztem. Respect az alkotóknak. http://www.xbox.com/hu-HU/games/h/halo3/believe.htm
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22.17 éve Ez szép, nem lehetett semmi megcsinálni Ha a miniatűrekre gondolsz, akkor arról van egy videó ahogy kézzel faragják.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22.17 éve A videójáték nagyon klassz, de én nagyon szeretném már filmen is látni a sztorit. Rebesgettek róla, de most csend van körülötte. De ez a makettasztal is rendkivül hatásos...a zenéről és a háttérhangokról nem is beszélve
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29.17 éve Gyerekkorom egyik nagy kedvence, Dili Bill. Dili Bill képregény
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30.17 éve Ha így folytatod, kizárlak az emberi jogok közösségéből.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.