Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Ezen behaltam Hülyék. http://index.hu/politika/bulvar/darthvjedi04/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Még szerencse hogy az előbb dobtam egy barnát mert amikor ezt olvastam tuti besz*rtam volna a röhögéstől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Pántlikázzunk. http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=nNqxryrwhRMm4An3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Hát ez kész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Ez ugyanaz a trükkk (csak persze fapadosan) mint amivel a Windu vs Palpatine csata készült, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. A hét fő bűn egyike Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hát, szerintem nekik elnézhető, hogy nem mennek fel a jó meleg lakásba. És hát a földön csinálni mégis csak milyen lenne már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Will Smith Rubik kockázik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. (szerkesztve) Névnapi köszöntő Eljött a névnap midőn a legjobb pi- ros bor mellett köszöntünk és a boros kan- nát két kézre fogva hangos rivalgással kívánunk neked mindenféle jót és hogy élvezd életed óráit, mert a kis fa- fakadó rózsa is csak egyszer virít és a Te tava- szod elhervad egyszer és a régi jó ba- rátok szeretete övez akkor is, midőn az ivá- szások boldog emléke már a múlté lesz. Mindnyájan őszintén és boldog örömmel sza- szavatolunk azért, hogy mindannyian aka- runk a Te dicső napokat látott öreg fa- ludban borozgatni és emlékezni eltelt tava- szodra. Szerkesztve: 2008. Május 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Én értem a viccet, de ez kissé obszcén nem? Egyébként elég régi versike. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Attól függ, hogy olvasod! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Klassz kis stukkere van az ollósnak http://megilyet.blog.hu/2008/05/08/termeszetes_csucsfegyver Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Batman vs Ironman - Im the nightlife! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Azt hiszem ha valaki a korosztályomból meghallja Árkus József nevét akkor arra rögtön rávágja, hogy Szuperbola. Íme, ilyen volt egykoron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Ez kész van nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hát igen. A szuperbola volt a magyar tutti-frutti. Kár, hogy a főcíme nincs meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Íme Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. (szerkesztve) Asszem a Szuperbola volt az első műsor amiben meztelen nőket mutattak. Talán még a Benny Hill show volt a másik Szerkesztve: 2008. Május 16. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Asszem a Szuperbola volt az első műsor amiben meztelen nőket mutattak. Nem csalnak az emlékeid, azért is céloztam alább egy bizonyos német műsorra. Főcím tekintetében nem erre gondoltam, hanem a régire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Ody. Erre még emlékszel? No Viva, no VH1, no MTV........yes Pulzus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Naná hogy emlékszem! Lehet ezt elfelejteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. (szerkesztve) És persze Vitéz László is ott volt a szeren. Kár, hogy nincs tovább. Szerkesztve: 2008. Május 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Ohh, ezekre én is emlékszem.... De a Szuperbola eredetileg nem Parabola volt? Tudom, hogy nem Árkus kezdte, hanem egy másik régi tévés személyiség (a nevére sajnos már nem emlékszem) még a hatvanas években, és úgy vette át Árkus a műsort később, de emlékeim szerint egy ideig utána is Parabola volt, és csak a szilveszteri különkiadás ment mindig Szuperbola néven. Na és a szilveszteri különkiadásokban voltak igazán meztelen nők Vitéz László pedig óriási volt Én is nézném még tovább... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Igazad van Pildi, van is még pár őskori lelet a youtube-on a Paraboláról. Vitézt pedig én is csíptem, sőt sajnálom, hogy manapság nagyon ritkán látni a tv-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. (szerkesztve) Közöttünk járnak. Szerkesztve: 2008. Május 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. A felső a férj, az alsó meg a feleség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. TDK Lego Tréler 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Összesítettem a képeslap-gyűjteményemet: Csak delfines képeslapból van összesen 130 darab, plusz 11 bálnás, 14 orkás, 3 belugás, 1 dugongos, 4 cápás, 3 pingvines.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Szép gyűjtemény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Szerintem is szép gyűjtemény, Krande! De hol tudtál összeszedni ennyi delfines képeslapot? Én teljesen delfinmániás vagyok, és mindent gyűjtök róluk, de sajnos csak hébehóba látok delfines képeslapokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.