Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Az attól függ ki csinálta a képet. Ha amcsi, akkor kétlem, hogy a barackot mint gyümölcsöt tudná értelmezni. Persze, de csak egy példa volt, hogy miért tartom xarnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. A nevükön túl a fejbőr színük is hasonló :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. A nevükön túl a fejbőr színük is hasonló :D Tehát Ackbar néger? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Tény, hogy határozottan nem fehér ember Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Szerintem van benne egy kis ázsiai beütés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Tény, hogy határozottan nem fehér ember Ackbar ember? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Direkt írtam, amit írtam De nem ember, ez is tény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Direkt írtam, amit írtam De nem ember, ez is tény Ok anyu, de kicsit meglepődtem na. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Sebaj, most pontosítottam Azé' igyekszem nem a szívbajt hozni Rád Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Sebaj, most pontosítottam Azé' igyekszem nem a szívbajt hozni Rád Ezért szeretlek, mert ilyen gondoskodó anya vagy. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Hát igen, az az áldott jó szívem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Ezért szeretlek, mert ilyen gondoskodó anya vagy. :D Ugye minket, gyerekeket is szeretsz? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Ugye minket, gyerekeket is szeretsz? :D Persze...de anya csak egy van. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Persze...de anya csak egy van. :D Anya igen, node apákbóóóól... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. http://videa.hu/videok/vicces/a-frigylada-...Lt88lnbP4SFj3hD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Hát már a jawákkal se lehet ujjat húzni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. F*sza kis videó annak ellenére, hogy néhol elég erőltetett. Én ennek ellenére jól szórakoztam rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Attack of the Jawas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Nézem itt a honlapot, olvasgatok. Szobatársam elmegy mellettem és megszólal: - Látom tanulsz, mik azok a bolygók?! .....-Mire én, -Persze, tanulok, ez egy csilagászattal foglalkozó honlap!- - De ezek a bolygók nincsenek is a mi Naprendszerünkben!- -Tudom, ezek egy messzi-messzi galaxis bolygói!. -Aha és ezek közül melyiket fedezte fel Darth Vader?!-Föcis a drága. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Egyem meg a kis szivit neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. -Aha és ezek közül melyiket fedezte fel Darth Vader?!-Föcis a drága. Erra a beugratós válasz: a Melmac-ot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Komolyan????( Látszik tanulás helyett is itt bóklászok ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Jó sztori Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Erra a beugratós válasz: a Melmac-ot Szerintem a Mustafart. Meglehetősen behatóan tanumányozta a klímaviszonyait, domborzatát és idegenforgalmát.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Ez jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Aki teheti, adjon vért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Szerintem a Mustafart. Meglehetősen behatóan tanumányozta a klímaviszonyait, domborzatát és idegenforgalmát.... De az nem lenne beugratós válasz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Yoda és Armstrong duet...nagyon jól össze lett vágva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Ha nem remixelték volna a számot, mégjobb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Ez volt ma a nap poénja : Józsi bácsi úgy kigazdálkodta magát, hogy év végén megengedte magának, hogy a traktor mellé, és a gázpalackos Wartburg helyébe egy szép nagy Mercedest vásároljon. Elment az első útjába eső szalonba és kiválasztotta a neki legjobban tetsző Mercit. Mivel sokat hallott az új kocsikról, megkérdezte, hogy ha már ilyen szép árat fizet érte, mondaná el a szalonos, mi van benne. - Semmi extra, mondta a szalonos, és sorolta, miféle extra nincs benne. - Hát az hogy lehet, csodálkozott Józsi bácsi! - Úgy, hogy minden extráért külön kell fizetni, ha bele akarja rakatni. Nagyot csavarintott Józsi bácsi a bajszán, mert, hogy bajszos volt, meg így szokott bosszankodni. Nem volt mit tenni, külön kifizette az összes extrát. Teltek a hónapok, de Józsi bácsi bosszúsága tovább bimbódzott. Nem nyughatott a lelke a különös eljárás miatt, revánson tanakodott. Már egy év is eltelt, amikor a sok tehene közül az egyikre furcsa jelentkező akadt. Az illető nem volt kíváncsi a tehénre, nem akarta megnézni, nem akarta megvizsgálni, hanem csak embert szalajtott érte, hogy rakja föl a teherautóra, aztán szállítsa a hétvégi házához, hangulatnak. De ízibe a számlát küldje el postán, majd megy az utalás. Az elszalajtott ember még az árát sem kérdezte, úgy csukta föl a teherautóra De mielőtt beröffen-tette volna a motort, Józsi bácsi megkérdezte: - Árulja már el, hogy ki fia-borja ez a vevő? - A Mercedes-nél dolgozik - mondta az ember, és átadott egy névjegykártyát a számlához. - Valami fejes. - Aha - válaszolta az öreg, és elbúcsúztak. Józsi bácsi beballagott a konyhába, elővette a legnagyobb számlatömbjét, és nekilátott. Alapmodell: 1 db tehén: 1000 euró Felár: - színválaszték, tarka 50,- euró - marhabőr huzat 100,- euró - termo üzemű tejtartó 50,- euró - 4 db lefejtőszelep 12,5 euró/db - 2 db polírozott szaru lökhárító 17,5 euró/db - trágyázó berendezés (bio) 60 euró - téli, nyári paták 28 euró - patánként üzemeltethető első és hátsó fék 70 euró - kipörgésbiztos lábak 20 euró - félautomata légycsapó 20 euró - polifonikus dallamkürt "bú" hangzással 70 euró - külön-külön lecsukható szemek 60 euró - kérődzős típusú hajtóanyag hasznosítás 150 euró - színre fújt behajtható fülek 20 euró - hátulján fűtött kesztyűtartó 30 euró - 100 liter, vagy két hét teljes körű garancia 80 euró Összes felár: 893 euró A tehén teljes ára: 1.893,-euró Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.