Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Egy kis nosztalgia. http://comment.blog.hu/2009/02/25/osregi_d...retroorulteknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Jaj ezek nagyon jók! Szeretek nosztalgiázni. Kudlik Juli rulezz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Örök klasszikus : Az iskolaév első napján egy amerikai középiskolában a tanárnő új diákot mutat be: Sakiro Suzukit Japánból. Kezdődik az óra: - Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből! - mondja a tanárnő. - Ki mondta: "Szabadság vagy halál"? Síri csend az osztályban, csak Suzuki jelentkezik: - Patrick Henry, 1775, Philadelphiaban. - Kiváló, Suzuki! És ki mondta ezt? "Az állam a nemzettel egyenlő, ezért a nemzet nem halhat meg." Suzuki feláll: - Abraham Lincoln, 1863, Washington. A tanárnő végigméri az osztályt, és így szól: - Szégyellem magam miattatok. Suzuki Japánból jött, és jobban ismeri Amerika történelmét, mint ti! Hátulról egy csendes hang: - Nyald ki a s*ggem, büdös japcsi! - Ki volt az? - kérdi a tanárnő. Suzuki jelentkezik és mondja: - McArthur tábornok 1942-ben.Guadalcanalnal, és Lee Iacocca 1982-ben, a Chrysler cég közgyűlésén. Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról: - Elhányom magam! A tanárnő kiabál: - Ki volt az?! - Suzuki azonnal válaszol: Idősebb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokió, 1991. Az egyik diák unottan odaveti: - Sz*pj le! A tanárnő hisztérikusan: - Elég! Ez meg ki volt?! Suzuki rezzenéstelen arccal: - Bill Clinton Monica Lewinskynak, 1997, Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda. Még egy diák feláll, és elordítja magát: - Ez a Suzuki egy nagy rakás sz*r! Suzuki ismét nyugodt hangon: - Valentino Rossi, motorversenyző 2002, Brazil Motoros Nagydíj. Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az ajtó és belép az igazgató: - Én még ilyen szétcs*szett kuplerájt életemben nem láttam! Mire Suzuki: - Gyurcsány Ferenc, Magyar Bálint oktatási miniszternek az érettségi botrány kapcsán, Budapest, 2005. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Jaj, ez fájt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. (szerkesztve) Sörreklám kicsit másképp Szerkesztve: 2009. Február 25. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. http://filmbuzi.hu/archives/2009/02/26/a-l...vobe-befejezes/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Sörreklám kicsit másképp Hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Sörreklám kicsit másképpEz sokkal jobban bejön mint az a fajta ami a tevében megy. http://filmbuzi.hu/archives/2009/02/26/a-l...vobe-befejezes/Hát ezen nagyon szakadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Amikor Data bepöccen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Mi is ezt tennénk néha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Mi is ezt tennénk néha Nekem már nagyon régóta semmi bajom a Windows -al. Karbantartom, vigyázok mit rakok rá. XP rulez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Az enyémnek sincs baja, de pár éve a melóhelyi gépen szórakozott, akkor azért csináltam volna ilyeneket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. A munkahelyemen időnként meghal a központi szerver, de a Windows-zal még sosem volt gond (ahogy itthon sem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Váltsatok Vistára. Kezdetben semmi gond nincs vele, de mikor már másodszor telepíted... hohóóóó... akkor aztán előjön minden kínja-baja. Olyan dolgok sem fognak működni, amik azelőtt jobban működtek, mint az XP-nél (nem vicc, a vágóprogramom XP alatt hülye volt, aztán Vista alatt kezdetben futott, mint az álom, rá sem ismertem. Majd reinstal és HŐ rosszabbúl működik, mint az XP-n). Na majd jön a Winfos 7, az a hírek szerint csak annyira lesz rossz, mint amennyire az XP volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Én már azokat sem értettem, akik Vistára váltottak XP-ről. Semmi baj az xp-vel, szerintem, mármint semmi olyasmi, ami miatt feltétlen új platformra kéne cserélni. Pláne úgy, hogy a legtöbb játék még mindig XP-n fut a legjobban. Amúgy most szerdán volt szerencsém a Windows 7 bétájához, nekem tetszett, de mint a Vistánál, ennél is jóval több idő kellene, hogy megállapítsa az ember: mennyire jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Váltsatok Vistára. Kezdetben semmi gond nincs vele, de mikor már másodszor telepíted... hohóóóó... akkor aztán előjön minden kínja-baja. Pikát soha nem telepítettem ugyanazzal újra.... helet, hogy pont ettől "tartja" a korához és képességeihez képest jól magát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Én már azokat sem értettem, akik Vistára váltottak XP-ről. Semmi baj az xp-vel, szerintem, mármint semmi olyasmi, ami miatt feltétlen új platformra kéne cserélni. Pláne úgy, hogy a legtöbb játék még mindig XP-n fut a legjobban. Ez azért erős tévedés, mivel az az egyetlen előnye a Vistának, hogy a mai játékok sokkal jobban futnak alatta, mint XP alatt. A Crysis pl. médium beállításokkal rendkívül szaggatott, míg Vista (ezáltal dx10 alatt) már egyes opciókat High-ra is átállíthattam (a Warhead-nél meg mindent). De ugyanígy voltam az Assasin's Creeddel, ami XP alatt szinte minden beállításnál játszhatatlanul beszaggatott a városokban, és a Gears of Warral is. Plusz, az XP-m nem tudta igazán kezelni a 4 GB ramot (érzékelte, de az elosztásokkal volt némi gond), a Vistánál ezzel sincs problémám (persze, az meg is eszik egy egészet, de azért van 4, hogy a többi alkalmazásra maradjon még 3 ). E mellett, éppen azért, mert jobbak az erőforrás elosztásai (illetve, jobban opcionálhatóak), így pl. a videóvágásra is sokkal alkalmasabb, még ha az amúgy sem normális Vegas meg is zizzent (de zizzent volt XP alatt is, szóval...). Amúgy most szerdán volt szerencsém a Windows 7 bétájához, nekem tetszett, de mint a Vistánál, ennél is jóval több idő kellene, hogy megállapítsa az ember: mennyire jó. Na de ez így volt anno az XP-vel is, sőt, az XP kezdetben jóval rosszabb volt, mint a 98. Igazán jóvá a két Service Packkal vált (és a hálózati alkalmazásai még mindig rémálomba illőek, nem csoda, hogy erre még mindig a régebbi Wineket, pl. a Millenniumot használják... már aki elég bátor, hogy Winfost használjon egy szerver gépen). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. (szerkesztve) Nem kéne offolni Mindig azt hiszem, hogy valami vicces hozzászólás van Szerkesztve: 2009. Február 27. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Nem kéne offolni Mindig azt hiszem, hogy valami vicces hozzászólás van Hát, amit a Windowsok produkálnak, az szerintem elég viccesek, de igazad van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Ok, de ha már Dozeréknál tartunk, kíváncsi vagyok, hogy tudja-e valaki, hogy ez a reklámplakátjuk miért vicces: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Ok, de ha már Dozeréknál tartunk, kíváncsi vagyok, hogy tudja-e valaki, hogy ez a reklámplakátjuk miért vicces: Talán Newton miatt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Platán (vagy milyen) fáról ritkán potyog alma? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Az juharfa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Az juharfa Egykutya... Alma akkor sem potyog róla, hacsak nem ül valaki az ágak közt, és almával dobálja a delikvenst. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Egykutya... Alma akkor sem potyog róla, hacsak nem ül valaki az ágak közt, és almával dobálja a delikvenst. Vállalom! Viszont azt is garantálom, hogy fájni fog az ütődés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. http://www.metacafe.com/watch/1916622/stee...ght_commercial/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Köpött a maci! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Jó a Vizipók-sorozat, én is szeretem, szoktuk is sokat nézni diafilmen és DVD-n is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. A régi magyar rajz/bábfilmeket én is szeretem. Amúgy ez a videó az én feltöltéseim közül való. Nem vicc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Ö... hát én valahogy ebből a meséből kimaradtam. Nem ismerem, de érdekesen néz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.