Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Örök klasszikus ;) :

Az iskolaév első napján egy amerikai középiskolában a tanárnő új diákot mutat be: Sakiro Suzukit Japánból. Kezdődik az óra:

- Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből! - mondja a tanárnő. - Ki mondta: "Szabadság vagy halál"?

Síri csend az osztályban, csak Suzuki jelentkezik:

- Patrick Henry, 1775, Philadelphiaban.

- Kiváló, Suzuki! És ki mondta ezt? "Az állam a nemzettel egyenlő, ezért a nemzet nem halhat meg."

Suzuki feláll:

- Abraham Lincoln, 1863, Washington.

A tanárnő végigméri az osztályt, és így szól:

- Szégyellem magam miattatok. Suzuki Japánból jött, és jobban ismeri Amerika történelmét, mint ti!

Hátulról egy csendes hang:

- Nyald ki a s*ggem, büdös japcsi!

- Ki volt az? - kérdi a tanárnő.

Suzuki jelentkezik és mondja:

- McArthur tábornok 1942-ben.Guadalcanalnal, és Lee Iacocca 1982-ben, a Chrysler cég közgyűlésén.

Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról:

- Elhányom magam!

A tanárnő kiabál:

- Ki volt az?!

- Suzuki azonnal válaszol: Idősebb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokió, 1991.

Az egyik diák unottan odaveti:

- Sz*pj le!

A tanárnő hisztérikusan:

- Elég! Ez meg ki volt?!

Suzuki rezzenéstelen arccal:

- Bill Clinton Monica Lewinskynak, 1997, Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda.

Még egy diák feláll, és elordítja magát:

- Ez a Suzuki egy nagy rakás sz*r!

Suzuki ismét nyugodt hangon:

- Valentino Rossi, motorversenyző 2002, Brazil Motoros Nagydíj.

Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az ajtó és belép az igazgató:

- Én még ilyen szétcs*szett kuplerájt életemben nem láttam!

Mire Suzuki:

- Gyurcsány Ferenc, Magyar Bálint oktatási miniszternek az érettségi botrány kapcsán, Budapest, 2005.

Hozzászólás ideje:

A munkahelyemen időnként meghal a központi szerver, de a Windows-zal még sosem volt gond (ahogy itthon sem). ;)

Hozzászólás ideje:

Váltsatok Vistára. Kezdetben semmi gond nincs vele, de mikor már másodszor telepíted... hohóóóó... akkor aztán előjön minden kínja-baja. Olyan dolgok sem fognak működni, amik azelőtt jobban működtek, mint az XP-nél (nem vicc, a vágóprogramom XP alatt hülye volt, aztán Vista alatt kezdetben futott, mint az álom, rá sem ismertem. Majd reinstal és HŐ :) rosszabbúl működik, mint az XP-n). Na majd jön a Winfos 7, az a hírek szerint csak annyira lesz rossz, mint amennyire az XP volt ;)

Hozzászólás ideje:

Én már azokat sem értettem, akik Vistára váltottak XP-ről. Semmi baj az xp-vel, szerintem, mármint semmi olyasmi, ami miatt feltétlen új platformra kéne cserélni. Pláne úgy, hogy a legtöbb játék még mindig XP-n fut a legjobban.

Amúgy most szerdán volt szerencsém a Windows 7 bétájához, nekem tetszett, de mint a Vistánál, ennél is jóval több idő kellene, hogy megállapítsa az ember: mennyire jó.

Hozzászólás ideje:
Váltsatok Vistára. Kezdetben semmi gond nincs vele, de mikor már másodszor telepíted... hohóóóó... akkor aztán előjön minden kínja-baja.

Pikát soha nem telepítettem ugyanazzal újra.... helet, hogy pont ettől "tartja" a korához és képességeihez képest jól magát?

Hozzászólás ideje:
Én már azokat sem értettem, akik Vistára váltottak XP-ről. Semmi baj az xp-vel, szerintem, mármint semmi olyasmi, ami miatt feltétlen új platformra kéne cserélni. Pláne úgy, hogy a legtöbb játék még mindig XP-n fut a legjobban.

Ez azért erős tévedés, mivel az az egyetlen előnye a Vistának, hogy a mai játékok sokkal jobban futnak alatta, mint XP alatt. A Crysis pl. médium beállításokkal rendkívül szaggatott, míg Vista (ezáltal dx10 alatt) már egyes opciókat High-ra is átállíthattam (a Warhead-nél meg mindent). De ugyanígy voltam az Assasin's Creeddel, ami XP alatt szinte minden beállításnál játszhatatlanul beszaggatott a városokban, és a Gears of Warral is. Plusz, az XP-m nem tudta igazán kezelni a 4 GB ramot (érzékelte, de az elosztásokkal volt némi gond), a Vistánál ezzel sincs problémám (persze, az meg is eszik egy egészet, de azért van 4, hogy a többi alkalmazásra maradjon még 3 :) ). E mellett, éppen azért, mert jobbak az erőforrás elosztásai (illetve, jobban opcionálhatóak), így pl. a videóvágásra is sokkal alkalmasabb, még ha az amúgy sem normális Vegas meg is zizzent (de zizzent volt XP alatt is, szóval...).

Amúgy most szerdán volt szerencsém a Windows 7 bétájához, nekem tetszett, de mint a Vistánál, ennél is jóval több idő kellene, hogy megállapítsa az ember: mennyire jó.

Na de ez így volt anno az XP-vel is, sőt, az XP kezdetben jóval rosszabb volt, mint a 98. Igazán jóvá a két Service Packkal vált (és a hálózati alkalmazásai még mindig rémálomba illőek, nem csoda, hogy erre még mindig a régebbi Wineket, pl. a Millenniumot használják... már aki elég bátor, hogy Winfost használjon egy szerver gépen).

Hozzászólás ideje:

A régi magyar rajz/bábfilmeket én is szeretem. :)

Amúgy ez a videó az én feltöltéseim közül való. Nem vicc. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.