MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Milyen válogatós vagy. Nekünk bezzeg semmi kifogásunk a videókban látott hölgyek ellen Hát tudod, ezen nem csodálkozom, a klip pasiknak készült Ha csajoknak készülne, akkor a pasik lennének megfelelőek benne És hadd legyen már válogatós De h*lye vagy, Oldie Egyetértek "Eddig" Végül is mondasz valamit Benne van a pakliban, hogy észhez tér. Mikor meglát egy kidolgozott hasizommal rendelkező pasit pl a tv-ben izzad a nyelve rendesen. Szívem, Te összekeversz valakivel Nem a húgodat akartad írni? Az ő ízlése kicsit hétköznapibb az enyémnél Valld be, hogy már sok belőlem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Szívem, Te összekeversz valakivel Nem a húgodat akartad írni? Az ő ízlése kicsit hétköznapibb az enyémnél Valld be, hogy már sok belőlem Khm, khm.....nem keverek én senkit senkivel. Ne reménykedj. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Csak rávilágítok, hogy egy ilyen vén fickó bizony már szenilitásban szenved Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. (szerkesztve) A magyarok mit meg nem tudnak csinálni: Szerkesztve: 2009. Április 10. - Darth_Phobos Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. (szerkesztve) Pár osztálytársam is csinált ilyet, azt hiszem ők töltötték fel ezt a videót is. Sőt, megnézve az adatlapját már biztos. Szerkesztve: 2009. Április 10. - Obi1 Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Milyen a jedik szaga? c. Homár cikk. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. (szerkesztve) Egy kis érdekességre bukkantam az egyik HP-s oldalon. Mivel az utalás nem filmben történik, úgy gondoltam, ide illik legjobban. "- Voldemort: - Harry te még nem tudod, milyen fontos vagy. Még csak most kezded el felfedezni az erődet. Állj mellém, én majd befejezem a kiképzésed. Együttes erővel véget vethetünk ennek a pusztító háborúnak, és visszahozhatjuk a rendet a világba. - Harry: - Soha nem állok át! - Voldemort: - Bárcsak ismernéd a Sötét Oldal hatalmát. Dumbledore nem mondta el neked mi történt az apáddal? - Harry: - Épp eleget mondott, elmondta, hogy te ölted meg. - Voldemort: - Nem, Harry? én vagyok az apád!" (Eredeti forrás: a Barangolás Harry Potter világában című könyv. Forrás: protego.gp) Szerkesztve: 2009. Április 16. - Gyoka Lamaro Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Jaj, Gyoka, visszahozod belém a jókedvet. Emlékszem, mikor még az volt a spekuláció, hogy Voldemort Harry nagyapja és mennyit vitatkoztunk ezen egy HP oldal fórumán oldalakon keresztül. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Hehe, ez jópofa No erről a Voldi a nagyapa dologról most olvasok először Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Azért elég perverz dolog lenne, ha Voldemort lett volna az apja Harrynek. 72 évet élt (R.I.P), így 54 évesen kellett volna khm... Lillyt. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Uram atyám Álom.Net filmzene... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Az ilyeneket mié' nem lehet falhoz állítani? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Jaj, ez fájt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. http://i39.tinypic.com/2csigjq.jpg Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Susan Boyle, 47 éves munkanélküli, egy angol tehetségkutató verseny legújabb felfedezettje: Ez nem vicces, nem kedves, de csodálatos. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 18. Hozzászólás ideje: 2009. Április 18. Jake pár napja már belinkelte Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. http://video.xfree.hu/?n=vasarpi|968f92faa...6ab8d3bab19015c Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Susan Boyle, 47 éves munkanélküli, egy angol tehetségkutató verseny legújabb felfedezettje:Ez nem vicces, nem kedves, de csodálatos. Ezt a videót én is láttam pár napja, bár nem itt, és teljesen elvarázsolt. Ez egy újabb bizonyság arra, hogy mennyire nem szabad az első benyomás alapján leírni valakit. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. LoL, apa és fia nyomja a táncot Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Ez nagyooooooooon nagy :) Az öreg tata hogy táncol már...A színpadról alig bírják kicipelni, a vége nagyon jó Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. nálatok is azt írja ki hogy "Embedding disabled by request"? Légyszi tegyétek be a videó alá a linket, sokkal könnyebb mint a youtube-kódból restaurálni.. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. nálatok is azt írja ki hogy "Embedding disabled by request"? Légyszi tegyétek be a videó alá a linket, sokkal könnyebb mint a youtube-kódból restaurálni.. Tegnap még semmi baja nem volt, párszor újra is néztem innen, mert annyira mókásnak találtam. De egyébként nem nagy tragédia, egyszerűen rá klikkelsz a videó felületre, és behozza neked a youtube oldalán. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Krande. Kétszer rányomsz a képre, és bejön a youtube oldalon. Ennyi. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. http://www.napiaszonline.hu/ferfimagazin/a...int_eszkoz_5032 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. (szerkesztve) Ez nagyon nagy. Potenciométer. Szerkesztve: 2009. Április 23. - Rog Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Na neeee! Azért ez a színvonal már nem csak a nőkre, de a férfiakra is sértő... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. ÁÁÁÁ ez nagyon jó! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.