Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na kérem szépen!

Ahogy azt már beharangoztam, a tavalyi fényképezővel felvett videó után elkészült a TURN folytatása, a SHOWDOWN (pókeresek előnyben), melyet megtekinthettek itt (sajnos Youtube-os link még nincs, mivel valami gáz van a Youtube szerint az audio track-kekkel). Apró, de hasznos információ, hogyha az SD négyzetnél kiválasztjátok a HQ feliratot, akkor sokkal jobb minőségben nézhetitek meg, amit mindenképpen ajánlok. Véleményeket kérek szépen, de ne legyenek túl magasan a várakozások :)

Ja igen, augusztus elején fogattuk szokásunkhoz híven, a Balaton parton ;)

SHOWDOWN

http://www.dailymotion.com/video/xab7qq_sh...-rovidfilm-beta

(a végén vannak a bakik, szóval érdemes kivárni, szerintem egyszer mindenképpen nézhető)

Hozzászólás ideje:

Jövőre is lesz folytatás, szóval... kár, hogy ez a karakterem meghalt :)

Amúgy néhány érdekesség:

Az 1:50-nél látható jelenethez egy csendes partszakaszt szerettünk volna keresni a Balatonon (mi lenne jobb háttér, mint a Magyar tenger verdeső hullámai?) ilyen azonban nem volt, így végül kiszemeltük a filmben látható fát és kocsit. Mikor már körülbelül ötödjére próbáltuk felvenni azt a négy sort, egyszer csak megjelent a ház előtt a kocsi tulajdonosa, és elkezdett minket kérdezgetni, hogy mi a büdös búbánatot csinálunk. Aztán elmagyaráztuk neki, hogy filmet forgatunk, mire megnyugodott. Majd mikor hatodjára is elhangzott, hogy "Action", a faszikám azért, biztos ami biztos alapon még megkérdezte: "Filmet?" Mivel totál belehallatszódott az amúgy remekül sikerült felvételbe, megint újra kellett venni (és még ott voltunk fél óráig).

Egy másik "kulisszatitok", hogy az 5:30-nál látható "kézi tusában" tönkrement az egyetlen szürke fegyverünk (látszik is a Mr. Kingstone-t alakító srácon, hogy lenéz a földre és mosolyog), a szerencse az volt, hogy ezt a jelenetet vettük fel utoljára, és ez volt szinte az egyetlen jelenet, amit elsőre sikerült megoldani, így többet nem kellett használnunk a szürke stukkert. Ja, és amint látszódik, hála egy korábbi felvételnek, a fegyver 5:45-nél "feltámad" ;)

Hozzászólás ideje:

Nem, ott áll a srác, csak kicsit sötét. Ha átveszed HQ-ra, akkor a lépcső jobb oldalán látszik egy picit. Csak ugye fent égett a villany, lent meg sötét volt, ezért több idő kellett volna a kamerának, hogy kivilágosítsa.

Hozzászólás ideje:
Nem, ott áll a srác, csak kicsit sötét. Ha átveszed HQ-ra, akkor a lépcső jobb oldalán látszik egy picit. Csak ugye fent égett a villany, lent meg sötét volt, ezért több idő kellett volna a kamerának, hogy kivilágosítsa.

Értem. Egyébként ki volt a vágó? Nem lett rossz.

Hozzászólás ideje:

Az a srác, aki tavaly is :) Max Tyler ;) Akivel leesünk a lépcsőn. A zenéket is ő nyomta alá, meg durranást a lövéshez, stb. Még most is dolgozunk a youtube-os verzión, mert valami nagyon nem tetszik a tube-nak, talán a "little push" a Batman soundtrackről... :)

Hozzászólás ideje:
Még most is dolgozunk a youtube-os verzión, mert valami nagyon nem tetszik a tube-nak, talán a "little push" a Batman soundtrackről... :)
Átalakítással próbálkoztatok már? Van olyan progi amiben be lehet állítani hogy mennyit alakítson át és azzal először elég lenne csak egy kicsit alakítni a vidiből amit aztán a tube-ra lehetne nyomni. Például azt a részt ahol a "push" szól.
Hozzászólás ideje:

Én még azt próbálnám meg hogy leszedném a motionről és azt az flv-t alakítanám át avi-ba aztán azt küldeném a tube-ra. Más ötletem nincs. Persze még így se biztos hogy sikerülne.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Én le tudtam. Nem egy csúcsminőség de nézhető. A felirat nincs benne.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Ez marha jó lett Donát. A pólód miatt mondjuk kicsit nehéz volt elhinni, hogy ügyvéd vagy, pláne, mikor lődöztél is. Inkább keltetted egy kommandós képét. De jól nyomtad. :)

;)

Szabadidőmben lövöldözök :D Így szerzek érvényt a törvény akaratának :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.