Hozzászólás ideje: 2016. Február 2.9 éve A Star Wars: Obi-Wan & Anakin egy Charles Soule által írt és Marco Checchetto által rajzolt, 5 részes minisorozat a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2016. január 6-án jelent meg Amerikában, a címszereplő Jediket állítva a középpontba. A történet 3 évvel a Baljós árnyak után játszódik. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján.
Hozzászólás ideje: 2016. Február 3.9 éve Yepp.Ez jol hangzik.Kulonosen a teortenesek idopontja. Varom!
Hozzászólás ideje: 2016. Február 3.9 éve Remélem lesz olyan jó, mint Az álmok bolygója. Köszi a fordítást. Már az első szám is lenyűgöző, mind látványban, mind sztoriban. Nagyon élveztem. Szerkesztve: 2016. Február 3.9 éve - Darth Revan9
Hozzászólás ideje: 2016. Február 3.9 éve Na ezt én is elolvasom. Köszi skacok! Szerkesztve: 2016. Február 3.9 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2016. Február 3.9 éve Remélem lesz olyan jó, mint Az álmok bolygója. Annál nem nehezebb jobbnak lenni, szerintem az egyik legrosszabb Star Wars könyv ebben az érában. De örülök ennek a képregénynek, mert is csak azt bizonyítja, hogy a Disney tetvei keményen ignorálják a Köztársaság éráját, szembeköpve azok rajongóit és az utolsó garast is kihúzva a régi részek rajongóiból azok remake-lésével.
Hozzászólás ideje: 2016. Február 3.9 éve Érdekes a "beúszó" szöveg, így még szerintem egy SW szöveg nem kezdődött, mindig valami balhé van, itt meg békével indítanak
Hozzászólás ideje: 2016. Február 3.9 éve Érdekes kezdet volt. A legjobb rés za templomban játszódott, ahol Palpi máris szemet vetette Anakinra. Szeretem az ilyen finomságokat. Biztos, hogy ennek a sorozatnak olvasója leszek.
Hozzászólás ideje: 2016. Február 4.9 éve Annál nem nehezebb jobbnak lenni, szerintem az egyik legrosszabb Star Wars könyv ebben az érában. De örülök ennek a képregénynek, mert is csak azt bizonyítja, hogy a Disney tetvei keményen ignorálják a Köztársaság éráját, szembeköpve azok rajongóit és az utolsó garast is kihúzva a régi részek rajongóiból azok remake-lésével. Nálam Az álmok bolygója az egyik legjobb SW történet, amit olvastam. Örülök, hogy az új képregény méltó hozzá, eddig ez is nagyon tetszik.
Hozzászólás ideje: 2016. Február 4.9 éve Annál nem nehezebb jobbnak lenni, szerintem az egyik legrosszabb Star Wars könyv ebben az érában. Én is így gondolom. Viszont jelen képregény egyelőre jónak tűnik. Nagyon jó, hogy végre nyitnak új érák felé, szerencsére a kritikus hangok alaptalannak bizonyultak. Ennyit arról, hogy a prequelről nem vesz tudomást a Disney.
Hozzászólás ideje: 2016. Február 5.9 éve Én is így gondolom. Viszont jelen képregény egyelőre jónak tűnik. Nagyon jó, hogy végre nyitnak új érák felé, szerencsére a kritikus hangok alaptalannak bizonyultak. Ennyit arról, hogy a prequelről nem vesz tudomást a Disney. Én attól tartok, hogy ezek csak morzsák lesznek és nem lesz belőlük túl sok. Talán 1-2 történetszál képregényben, vagy 1 regény ebben a korban.
Hozzászólás ideje: 2016. Február 20.9 éve Szerző A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján.
Hozzászólás ideje: 2016. Február 20.9 éve Ez tényleg nagyon jó volt, mind a küldetés mind pedig a Coruscantos rész tetszett. Meglepő volt, hogy Palpatine elvitte Anakint az alsó szintekre. Adódik a kérdés, miért? Láttátok a sebhelyes arcú gungát?
Hozzászólás ideje: 2016. Február 21.9 éve Köszönöm a fordítást. Eddig az összes mini közül ezzel vagyok a legjobban megelégedve. Valahogy a zártak és a nyitottak konfliktusa engem először a Jedi-növendék 5. kötetét juttatta eszembe, csak később ugrott be a Jedi-Sith konfliktus.
Hozzászólás ideje: 2016. Február 21.9 éve Valahogy a zártak és a nyitottak konfliktusa engem először a Jedi-növendék 5. kötetét juttatta eszembe Nekem is az ugrott be elsőre.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 11.9 éve Szerző A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 12.9 éve Köszi a fordítást A Carnelion IV szerintem bekerül a kedvenc bolygóim közé. A sztori lenyűgöző, ahogy a rajzok is. A visszaemlékezés a klubban történtekről is nagyon tetszett.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 12.9 éve Köszi! Nagyon jó ez a minisorozat, a visszaemlékezések,a rajz, és a sztori kiválóak.
Hozzászólás ideje: 2016. Május 14.9 éve Szerző A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján.
Hozzászólás ideje: 2016. Május 15.9 éve Köszi a fordítást. Ezzel a képregény sorozattal nagyon elégedett vagyok. Serra feltűnése izgalmasabbá teszi a helyzetet. A múltbéli szál is nagyon érdekes. Anakin már ekkor el akarta hagyni a rendet?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.