Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Star Wars: Obi-Wan & Anakin egy Charles Soule által írt és Marco Checchetto által rajzolt, 5 részes minisorozat a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2016. január 6-án jelent meg Amerikában, a címszereplő Jediket állítva a középpontba. A történet 3 évvel a Baljós árnyak után játszódik.

A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján.

obiwananakin_01_cover.jpg

Hozzászólás ideje:

Remélem lesz olyan jó, mint Az álmok bolygója.

Köszi a fordítást.

Már az első szám is lenyűgöző, mind látványban, mind sztoriban. Nagyon élveztem.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Remélem lesz olyan jó, mint Az álmok bolygója.

Annál nem nehezebb jobbnak lenni, szerintem az egyik legrosszabb Star Wars könyv ebben az érában. :para:

De örülök ennek a képregénynek, mert is csak azt bizonyítja, hogy a Disney tetvei keményen ignorálják a Köztársaság éráját, szembeköpve azok rajongóit és az utolsó garast is kihúzva a régi részek rajongóiból azok remake-lésével. :evil:

Hozzászólás ideje:

Annál nem nehezebb jobbnak lenni, szerintem az egyik legrosszabb Star Wars könyv ebben az érában. :para:

De örülök ennek a képregénynek, mert is csak azt bizonyítja, hogy a Disney tetvei keményen ignorálják a Köztársaság éráját, szembeköpve azok rajongóit és az utolsó garast is kihúzva a régi részek rajongóiból azok remake-lésével. :evil:

Nálam Az álmok bolygója az egyik legjobb SW történet, amit olvastam. Örülök, hogy az új képregény méltó hozzá, eddig ez is nagyon tetszik.

Hozzászólás ideje:

Én is így gondolom.

Viszont jelen képregény egyelőre jónak tűnik. Nagyon jó, hogy végre nyitnak új érák felé, szerencsére a kritikus hangok alaptalannak bizonyultak. Ennyit arról, hogy a prequelről nem vesz tudomást a Disney.

Hozzászólás ideje:

Én is így gondolom.

Viszont jelen képregény egyelőre jónak tűnik. Nagyon jó, hogy végre nyitnak új érák felé, szerencsére a kritikus hangok alaptalannak bizonyultak. Ennyit arról, hogy a prequelről nem vesz tudomást a Disney.

Én attól tartok, hogy ezek csak morzsák lesznek és nem lesz belőlük túl sok. Talán 1-2 történetszál képregényben, vagy 1 regény ebben a korban.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Köszönöm a fordítást.

Eddig az összes mini közül ezzel vagyok a legjobban megelégedve. Valahogy a zártak és a nyitottak konfliktusa engem először a Jedi-növendék 5. kötetét juttatta eszembe, csak később ugrott be a Jedi-Sith konfliktus.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Köszi a fordítást

A Carnelion IV szerintem bekerül a kedvenc bolygóim közé. A sztori lenyűgöző, ahogy a rajzok is. A visszaemlékezés a klubban történtekről is nagyon tetszett.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Köszi a fordítást. Ezzel a képregény sorozattal nagyon elégedett vagyok.

Serra feltűnése izgalmasabbá teszi a helyzetet. A múltbéli szál is nagyon érdekes. Anakin már ekkor el akarta hagyni a rendet?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.