Jump to content

Star Wars: Obi-Wan & Anakin

Recommended Posts

A Star Wars: Obi-Wan & Anakin egy Charles Soule által írt és Marco Checchetto által rajzolt, 5 részes minisorozat a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2016. január 6-án jelent meg Amerikában, a címszereplő Jediket állítva a középpontba. A történet 3 évvel a Baljós árnyak után játszódik.

A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján.

obiwananakin_01_cover.jpg

Remélem lesz olyan jó, mint Az álmok bolygója.

Annál nem nehezebb jobbnak lenni, szerintem az egyik legrosszabb Star Wars könyv ebben az érában. :para:

De örülök ennek a képregénynek, mert is csak azt bizonyítja, hogy a Disney tetvei keményen ignorálják a Köztársaság éráját, szembeköpve azok rajongóit és az utolsó garast is kihúzva a régi részek rajongóiból azok remake-lésével. :evil:

Annál nem nehezebb jobbnak lenni, szerintem az egyik legrosszabb Star Wars könyv ebben az érában. :para:

De örülök ennek a képregénynek, mert is csak azt bizonyítja, hogy a Disney tetvei keményen ignorálják a Köztársaság éráját, szembeköpve azok rajongóit és az utolsó garast is kihúzva a régi részek rajongóiból azok remake-lésével. :evil:

Nálam Az álmok bolygója az egyik legjobb SW történet, amit olvastam. Örülök, hogy az új képregény méltó hozzá, eddig ez is nagyon tetszik.

Én is így gondolom.

Viszont jelen képregény egyelőre jónak tűnik. Nagyon jó, hogy végre nyitnak új érák felé, szerencsére a kritikus hangok alaptalannak bizonyultak. Ennyit arról, hogy a prequelről nem vesz tudomást a Disney.

Én is így gondolom.

Viszont jelen képregény egyelőre jónak tűnik. Nagyon jó, hogy végre nyitnak új érák felé, szerencsére a kritikus hangok alaptalannak bizonyultak. Ennyit arról, hogy a prequelről nem vesz tudomást a Disney.

Én attól tartok, hogy ezek csak morzsák lesznek és nem lesz belőlük túl sok. Talán 1-2 történetszál képregényben, vagy 1 regény ebben a korban.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...