Darth Sky Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 A Star Wars: Obi-Wan & Anakin egy Charles Soule által írt és Marco Checchetto által rajzolt, 5 részes minisorozat a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2016. január 6-án jelent meg Amerikában, a címszereplő Jediket állítva a középpontba. A történet 3 évvel a Baljós árnyak után játszódik. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Yepp.Ez jol hangzik.Kulonosen a teortenesek idopontja. Varom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Ez izginek ígérkezik köszi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 (edited ) Remélem lesz olyan jó, mint Az álmok bolygója. Köszi a fordítást. Már az első szám is lenyűgöző, mind látványban, mind sztoriban. Nagyon élveztem. Edited February 3, 2016 by Darth Revan9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 (edited ) Na ezt én is elolvasom. Köszi skacok! Edited February 3, 2016 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Remélem lesz olyan jó, mint Az álmok bolygója. Annál nem nehezebb jobbnak lenni, szerintem az egyik legrosszabb Star Wars könyv ebben az érában. De örülök ennek a képregénynek, mert is csak azt bizonyítja, hogy a Disney tetvei keményen ignorálják a Köztársaság éráját, szembeköpve azok rajongóit és az utolsó garast is kihúzva a régi részek rajongóiból azok remake-lésével. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Érdekes a "beúszó" szöveg, így még szerintem egy SW szöveg nem kezdődött, mindig valami balhé van, itt meg békével indítanak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Érdekes kezdet volt. A legjobb rés za templomban játszódott, ahol Palpi máris szemet vetette Anakinra. Szeretem az ilyen finomságokat. Biztos, hogy ennek a sorozatnak olvasója leszek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Annál nem nehezebb jobbnak lenni, szerintem az egyik legrosszabb Star Wars könyv ebben az érában. De örülök ennek a képregénynek, mert is csak azt bizonyítja, hogy a Disney tetvei keményen ignorálják a Köztársaság éráját, szembeköpve azok rajongóit és az utolsó garast is kihúzva a régi részek rajongóiból azok remake-lésével. Nálam Az álmok bolygója az egyik legjobb SW történet, amit olvastam. Örülök, hogy az új képregény méltó hozzá, eddig ez is nagyon tetszik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Annál nem nehezebb jobbnak lenni, szerintem az egyik legrosszabb Star Wars könyv ebben az érában. Én is így gondolom. Viszont jelen képregény egyelőre jónak tűnik. Nagyon jó, hogy végre nyitnak új érák felé, szerencsére a kritikus hangok alaptalannak bizonyultak. Ennyit arról, hogy a prequelről nem vesz tudomást a Disney. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Én is így gondolom. Viszont jelen képregény egyelőre jónak tűnik. Nagyon jó, hogy végre nyitnak új érák felé, szerencsére a kritikus hangok alaptalannak bizonyultak. Ennyit arról, hogy a prequelről nem vesz tudomást a Disney. Én attól tartok, hogy ezek csak morzsák lesznek és nem lesz belőlük túl sok. Talán 1-2 történetszál képregényben, vagy 1 regény ebben a korban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Köszi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Köszi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Köszi! Ez is nagyon jó rész volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Ez tényleg nagyon jó volt, mind a küldetés mind pedig a Coruscantos rész tetszett. Meglepő volt, hogy Palpatine elvitte Anakint az alsó szintekre. Adódik a kérdés, miért? Láttátok a sebhelyes arcú gungát? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 köszi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Köszönöm a fordítást. Eddig az összes mini közül ezzel vagyok a legjobban megelégedve. Valahogy a zártak és a nyitottak konfliktusa engem először a Jedi-növendék 5. kötetét juttatta eszembe, csak később ugrott be a Jedi-Sith konfliktus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Valahogy a zártak és a nyitottak konfliktusa engem először a Jedi-növendék 5. kötetét juttatta eszembe Nekem is az ugrott be elsőre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted April 11, 2016 Author Share Posted April 11, 2016 A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Köszi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Köszi! A borító jó, reméljük a belcsíny is az lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Köszi a fordítást A Carnelion IV szerintem bekerül a kedvenc bolygóim közé. A sztori lenyűgöző, ahogy a rajzok is. A visszaemlékezés a klubban történtekről is nagyon tetszett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 köszi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Köszi! Nagyon jó ez a minisorozat, a visszaemlékezések,a rajz, és a sztori kiválóak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted May 14, 2016 Author Share Posted May 14, 2016 A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Köszi a fordításért! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Köszi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Köszi. Ez a rész is jó volt, már várom a befejezést. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Köszi a fordítást. Ezzel a képregény sorozattal nagyon elégedett vagyok. Serra feltűnése izgalmasabbá teszi a helyzetet. A múltbéli szál is nagyon érdekes. Anakin már ekkor el akarta hagyni a rendet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts