Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. A Star Wars: Obi-Wan & Anakin egy Charles Soule által írt és Marco Checchetto által rajzolt, 5 részes minisorozat a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2016. január 6-án jelent meg Amerikában, a címszereplő Jediket állítva a középpontba. A történet 3 évvel a Baljós árnyak után játszódik. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Yepp.Ez jol hangzik.Kulonosen a teortenesek idopontja. Varom! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Ez izginek ígérkezik köszi!!! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. (szerkesztve) Remélem lesz olyan jó, mint Az álmok bolygója. Köszi a fordítást. Már az első szám is lenyűgöző, mind látványban, mind sztoriban. Nagyon élveztem. Szerkesztve: 2016. Február 3. - Darth Revan9 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. (szerkesztve) Na ezt én is elolvasom. Köszi skacok! Szerkesztve: 2016. Február 3. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Remélem lesz olyan jó, mint Az álmok bolygója. Annál nem nehezebb jobbnak lenni, szerintem az egyik legrosszabb Star Wars könyv ebben az érában. De örülök ennek a képregénynek, mert is csak azt bizonyítja, hogy a Disney tetvei keményen ignorálják a Köztársaság éráját, szembeköpve azok rajongóit és az utolsó garast is kihúzva a régi részek rajongóiból azok remake-lésével. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Érdekes a "beúszó" szöveg, így még szerintem egy SW szöveg nem kezdődött, mindig valami balhé van, itt meg békével indítanak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Érdekes kezdet volt. A legjobb rés za templomban játszódott, ahol Palpi máris szemet vetette Anakinra. Szeretem az ilyen finomságokat. Biztos, hogy ennek a sorozatnak olvasója leszek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Annál nem nehezebb jobbnak lenni, szerintem az egyik legrosszabb Star Wars könyv ebben az érában. De örülök ennek a képregénynek, mert is csak azt bizonyítja, hogy a Disney tetvei keményen ignorálják a Köztársaság éráját, szembeköpve azok rajongóit és az utolsó garast is kihúzva a régi részek rajongóiból azok remake-lésével. Nálam Az álmok bolygója az egyik legjobb SW történet, amit olvastam. Örülök, hogy az új képregény méltó hozzá, eddig ez is nagyon tetszik. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Annál nem nehezebb jobbnak lenni, szerintem az egyik legrosszabb Star Wars könyv ebben az érában. Én is így gondolom. Viszont jelen képregény egyelőre jónak tűnik. Nagyon jó, hogy végre nyitnak új érák felé, szerencsére a kritikus hangok alaptalannak bizonyultak. Ennyit arról, hogy a prequelről nem vesz tudomást a Disney. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Én is így gondolom. Viszont jelen képregény egyelőre jónak tűnik. Nagyon jó, hogy végre nyitnak új érák felé, szerencsére a kritikus hangok alaptalannak bizonyultak. Ennyit arról, hogy a prequelről nem vesz tudomást a Disney. Én attól tartok, hogy ezek csak morzsák lesznek és nem lesz belőlük túl sok. Talán 1-2 történetszál képregényben, vagy 1 regény ebben a korban. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Köszi! Ez is nagyon jó rész volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Ez tényleg nagyon jó volt, mind a küldetés mind pedig a Coruscantos rész tetszett. Meglepő volt, hogy Palpatine elvitte Anakint az alsó szintekre. Adódik a kérdés, miért? Láttátok a sebhelyes arcú gungát? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Köszönöm a fordítást. Eddig az összes mini közül ezzel vagyok a legjobban megelégedve. Valahogy a zártak és a nyitottak konfliktusa engem először a Jedi-növendék 5. kötetét juttatta eszembe, csak később ugrott be a Jedi-Sith konfliktus. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Valahogy a zártak és a nyitottak konfliktusa engem először a Jedi-növendék 5. kötetét juttatta eszembe Nekem is az ugrott be elsőre. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Köszi! A borító jó, reméljük a belcsíny is az lesz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Köszi a fordítást A Carnelion IV szerintem bekerül a kedvenc bolygóim közé. A sztori lenyűgöző, ahogy a rajzok is. A visszaemlékezés a klubban történtekről is nagyon tetszett. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Hozzászólás ideje: 2016. Április 12. Köszi! Nagyon jó ez a minisorozat, a visszaemlékezések,a rajz, és a sztori kiválóak. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Köszi a fordításért! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Köszi. Ez a rész is jó volt, már várom a befejezést. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 15. Hozzászólás ideje: 2016. Május 15. Köszi a fordítást. Ezzel a képregény sorozattal nagyon elégedett vagyok. Serra feltűnése izgalmasabbá teszi a helyzetet. A múltbéli szál is nagyon érdekes. Anakin már ekkor el akarta hagyni a rendet? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.