Knight Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Itt akkor várhatóak jelmezes emberek is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. (szerkesztve) Ha lesz feliratos ott, akkor igen. De az csak reggel derül ki. Amúgy annyiból jó a Westend, hogy ha jól emlékszem, akkor a fórumtalis hely az közel van oda. Hiba a mátrixban? A szolnoki CC-be már lehet jegyet venni Szerkesztve: 2016. November 27. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Ha esetleg valaki a Corvin-ban nézné: ott éjféltől kezdődik a jegyárusítás, de csak a helyszínen lesz, a Corvin Mozi jegypénztárjában. A westend esetében a kemény magot erre a fórum tagjaira, vagy a Magyar Star Wars Klubra értitek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Erre a fórumra értjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Ha esetleg valaki a Corvin-ban nézné: ott éjféltől kezdődik a jegyárusítás, de csak a helyszínen lesz, a Corvin Mozi jegypénztárjában. A westend esetében a kemény magot erre a fórum tagjaira, vagy a Magyar Star Wars Klubra értitek? A fórum keménymag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Tényleg, mennyien leszünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Szombat van. Na???????????????????? Szóval: Ma beszéltem velük! Valóban Holnap (28-án) délelőtt válik elérhetővé a jegyvásárlás! Viszont azt is mondta, hogy tudomása szerint 14-ÉN 19:00 LESZ A PREMIER ELŐTTI ELSŐ VETÍTÉS!. Egyelőre fenntartásokkal kezelem, de holnap kiderül! Én mindenképp az elsőre megyek, legyen bármikor!! Te is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Szóval: Ma beszéltem velük! Valóban Holnap (28-án) délelőtt válik elérhetővé a jegyvásárlás! Viszont azt is mondta, hogy tudomása szerint 14-ÉN 19:00 LESZ A PREMIER ELŐTTI ELSŐ VETÍTÉS!. Egyelőre fenntartásokkal kezelem, de holnap kiderül! Én mindenképp az elsőre megyek, legyen bármikor!! Te is? Részemről alap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. "Állj meg Luke! A Westend-be rohansz!" -by Lenci Hát ez hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Ki korán kel, jegyet lel!!! Dec 14 19:00 3D szinkronizált, Pécs uránia! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Hát hogy ha én tudtam volna, hogy a westendnek is van nyitvatartási ideje, akkor nem 7:00-re jövök ki. Hanem mondjuk 8 előtt. Mert 8-kor nyit. mi a fenét fogok csinálni 8-ig a Westend előtt a hidegben? valamiért azt hittem, hogy éjjel-nappal nyitva vn, de legalább, hogy 7-kor nyit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Ki korán kel, jegyet lel!!! Dec 14 19:00 3D szinkronizált, Pécs uránia! Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Ki korán kel, jegyet lel!!! Dec 14 19:00 3D szinkronizált, Pécs uránia! Gratu. Meglehet, hogy Te vagy az első a fórumról, akinek van jegye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Na lássuk, egyelőre semmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Na lássuk, egyelőre semmi És akkor meg is volt az első lehalás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. December 14. este nyolc 3D szinkronos a zsebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Végül online próbáltam, most a visszaigazoló levélre várok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. (szerkesztve) Végül online próbáltam, most a visszaigazoló levélre várok Én is online vettem. A tranzakció végén, mikor visszanavigál magától a CC oldalára, azután nekem egyből megjöttek a jegyek. Szerkesztve: 2016. November 28. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Csak nekem még nem ugrott vissza a CC oldalára Percek óta a tranzakció folyamatban van oldalt mutatja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Az nekem is volt jó 6-7percig, már szitkozódtam is, de végül sikeres lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Inkább lelőttem, és újra megvettem őket. Most ugyanott tartok... F*szért van most is akkora érdeklődés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. [Nekem végül sikerült az online vásárlás. A Paypal-tól jött visszaigazolás, a Cinemacity-től még nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Simple app-al elvileg simán lehet venni ahogy olvasgatom. Akkor neked megint lesz ajándék posztered. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. huhh...a közös fórumos jegyvétellel rendben van minden? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. (szerkesztve) Na sikerült! A kasszánál is 12.14-e 20:00 2D feliratos Meg online is. Engem nem dobott vissza a CC honlapjára. Email-ben jpg formátumban megkaptam a jegyet, aztán vártam még 10 percig, nem dobott vissza a CC honlapjára. Bezártam. Mind egy, a jegy már meg van jpg-ben és a pénzt is levonta. Szerkesztve: 2016. November 28. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. huhh...a közös fórumos jegyvétellel rendben van minden? The Force is strong with us. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Inkább lelőttem, és újra megvettem őket. Most ugyanott tartok... Persze, hogy végül ledobott. Legközelebb biztos személyesen megyek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. The Force is strong with us. i hope so commander for your sake. the emperor is not as forgiving as i am Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. És már a kártyámat sem hajlandó elfogadni a PayU... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. 15-én du. nézem meg másodszor, megvettem azt a jegyet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.