Hozzászólás ideje: 2017. December 6.7 éve Szerző Érdemes megnézni az eheti Star Wars show-t, abban voltak. Anthony Daniels képezte ki a színészeket.
Hozzászólás ideje: 2017. December 10.7 éve Szerző Frank Oz, Hayden Christensen és Ewan McGregor is ott voltak a premieren! Gyerekek ha ez a hármas benne lesz a filmben én nem is tudom mit csinálok. Pelenkában kell menni?
Hozzászólás ideje: 2017. December 10.7 éve Egyre több tweet írta hogy mennyire érzelmes, szóval nem csodálkoznék Rian totál megnyomná ezt a faktort és hoppá, erőszellemek, vagy ha csak hangok lennének én már azon is besírnék.
Hozzászólás ideje: 2017. December 10.7 éve Szerző Szinte mindenki sírt a film alatt. Viszek papírzsepit.
Hozzászólás ideje: 2017. December 10.7 éve Nálam biztos lesz, de én totál beteg vagyok (megint/még mindig), szóval legalább lesz mire fognom
Hozzászólás ideje: 2017. December 10.7 éve Ezek a kínai karakterposzterek nagyon jól néznek ki. Olyan sötét hangulatot keltenek, legalábbis nekem. Remélem, a film is ilyen sötét hangulatú lesz. Szerkesztve: 2017. December 15.7 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2017. December 10.7 éve Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de annak ellenére, hogy már nagyon várom, hogy Luke-ot érdemben is lássam és nálam top 3-as karakter, mégis sokkal jobban rá vagyok pörögve arra, hogy az új szereplőkkel (főleg Kylóval és Reyel) újra "találkozhassak".
Hozzászólás ideje: 2017. December 10.7 éve Én Kylo jellemfejlődésére vagyok leginkább kíváncsi aztán Luke-ra.
Hozzászólás ideje: 2017. December 10.7 éve A legkiváncsibb Luke-ra leszek. Most fogjuk először látni, hallani őt az EP 6 óta. Hova jutott el az Erő megismerésénél, hogy tanít, mi a vélemény Kylo-ról. Találkozik-e újra a két testvér stb.
Hozzászólás ideje: 2017. December 10.7 éve Állitólag Christensen, Oz és McGregor is ott volt a premieren. Nincs róluk valahol kép? Valaki nem látott?
Hozzászólás ideje: 2017. December 14.7 éve A sziget gondnokai hogy tetszettek nektek? Nagyon aranyos kis népség volt
Hozzászólás ideje: 2017. December 14.7 éve Szerző Jók voltak, és ők is kellő mennyiségben tűntek fel.
Hozzászólás ideje: 2017. December 14.7 éve Azon nagyot röhögtem amikor a szikla a talicskát kivitte az egyik kezéből.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.