Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Nekem tetszett, nagyon vicces lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Én is megnéztem, aranyos volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Nekem is nagyon bejön, rég nevettem már ilyen jót sw-os cuccon. Igaz, szvsz sokkal jobb lett mint a Padawan Menace, de az se volt rossz, sőt . Ez amúgy is nagy szó nálam, mert egyébként nem kedvelek semmit, ami a LEGO-val kapcsolatos, de ez kész... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Ez biztató vélemény, mivel engem a PM annyira nem nyűgözött le, erről pedig még rosszabb előzetes véleményeket olvastam. De ha egy nem LEGO kedvelőnek bejön, akkor lehet, hogy én is bepróbálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Logómentes verzió nincsen véletlenül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Mivel én még az első kísérletet sem láttam, ezért külön öröm volt, hogy a TCN leadta azt is... Nos, a Birodalom taccsra vág kifejezetten szórakoztató 20 perc lett, annyi sületlenséggel, hogy elmondani sem lehet. Tetszett, hogy nem szabad komolyan venni, szinte kötelező volt végig röhögni. Sőt, többször meg lehet/kell nézni, mert biztosan rengeteg poén van még benn,ami nem tűnt fel elsőre. A padawanos is jó volt, de kevésbé volt homogén, ott úgy éreztem, mintha néha erőltetettek lettek volna a felidézett jelenetek. Jó poén ebben is volt, mégis egymás után nézve a kettőt, a Birodalom sokkal jobb. Sokkal szórakoztatóbb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Mivel én még az első kísérletet sem láttam, ezért külön öröm volt, hogy a TCN leadta azt is... Nos, a Birodalom taccsra vág kifejezetten szórakoztató 20 perc lett, annyi sületlenséggel, hogy elmondani sem lehet. Tetszett, hogy nem szabad komolyan venni, szinte kötelező volt végig röhögni. Sőt, többször meg lehet/kell nézni, mert biztosan rengeteg poén van még benn,ami nem tűnt fel elsőre. A padawanos is jó volt, de kevésbé volt homogén, ott úgy éreztem, mintha néha erőltetettek lettek volna a felidézett jelenetek. Jó poén ebben is volt, mégis egymás után nézve a kettőt, a Birodalom sokkal jobb. Sokkal szórakoztatóbb... Más lett. Én az új első pár perce után azt hittem, hogy rém gyenge lesz..aztán beindul és tök jó végülis. Valóban érdemes többször megnézni, mert pl.: elsőre biztos nem láttad az összes multireklámot a háttérben..mind gyöngyszem. Valamelyiket vissza kell pörgetni és kimerevíteni, mert olyan gyorsan tovasiklik a "kamera". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 26. (szerkesztve) Na ma aszonykam meglepett de rendesen mivel latja hogy a SW nem fogok sosem leszokni ugy dontott beszal a buliba mertekkel igaz Kaptam tolle egy LEGO DARTH VADERT 25 CM lampa van a labaiban es vilagit a fenykardja valami eszmeletlen jo regen orultem valami hasonlonak mint a kisgyerek az oviban komolyan konybelabadt a szemem latatok mar hasonlo termeket mert ugy dontottem inkabb ezeket gyujtom mint a minilego figurakat ezek valami oltari cool cucok Szerkesztve: 2012. November 26. - Hunner Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Tegyél be róla képet légyszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 26. na itt a draga Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Élőben elég impozáns lehet. Szegény Dzséjt ha ezt meglátja. Jó kis asszonykád van. Mennyibe került ha nem titok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 30. Élőben elég impozáns lehet. Szegény Dzséjt ha ezt meglátja. Jó kis asszonykád van. Mennyibe került ha nem titok? Igazabol igy a kepet nezve nem adja vissza a szepseget es latvanyat de attol meg tuti es az ara 20 euro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 29. A Cartoon Network bejelentette, hogy talán még idén egy három részből álló Lego alapú sorozatot mutat be, Yoda Chronicles címmel. A konkrét időpont még nem ismert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 29. Remélem lesz olyan vicces, mint az előzőek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 22. Üdv Mindenki! Lement a Lego Star Wars Yoda krónikák - A sötét klón a magyar CN-on. Aki esetleg lemaradt róla, és kíváncsi rá az elérheti... Sajnos a minőség nem 100-as (még csak nem is 70-es), de nem találtam hozzá a normális forrást, ez analóg adásból rögzített tvrip. Aki esetleg tud elérhető minőséget kérem jelezze. Jó szórakozást hozzá. Sample: http://data.hu/get/6959746/sample-yoda.rar Linkek: data mega mammut Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 23. (szerkesztve) Lando jól néz ki benne. Szerkesztve: 2013. Szeptember 23. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 2. (szerkesztve) Üdv Mindenki! Lement a Lego Star Wars Yoda krónikák - A sötét klón a magyar CN-on. Aki esetleg lemaradt róla, és kíváncsi rá az elérheti... Sajnos a minőség nem 100-as (még csak nem is 70-es), de nem találtam hozzá a normális forrást, ez analóg adásból rögzített tvrip. Aki esetleg tud elérhető minőséget kérem jelezze. Jó szórakozást hozzá. Köszi Al! egyelőre én is csak ezt találtam.. várunk.. Szerkesztve: 2013. Október 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. (szerkesztve) Üdv Mindenki! Lego Star Wars Yoda krónikák - A sötét klón DVDRip verzió tölthető. Jó szórakozást hozzá. Lego.Star.Wars.The.Yoda.Chronicles.The.Phantom.Clone.2013.Custom.DVDRip.XviD.HUN-lbnd Linkek: data mega mammut Szerkesztve: 2013. Október 27. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Köszönöm szépen, Bundy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. ó, mióta kerestem már Hálás köszönet érte, Albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Isten király vagy Al! Ezt még én is megnézem. Nincs TCW, elvonási tüneteim vannak, már mindennel beérem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Ha ez kb. olyan jó lesz, mint a Birodalom Hazavág, akkor kb, fél hónapig nem lesznek SW elvonási tüneteim. Na, azt is meg kéne nézni megint...aztán megint és megint... egyszerűen megunhatatlan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. (szerkesztve) Itt a második rész.. Lego Star Wars Yoda Chronicles - Menace of the Sith DVDRip, angol nyelven, angol felirattal tölthető. Jó szórakozást hozzá. http://imageshack.us/scaled/thumb/197/ecug.jpg http://imageshack.us/scaled/thumb/580/le55.jpg http://imageshack.us/scaled/thumb/716/drcg.jpg Ha esetleg valaki megcsinálná a magyar fordítást azt megköszöném. Szerkesztve: 2023. Június 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 30. (szerkesztve) Üdv Mindenki! Lego Star Wars: Yoda történetei - A Sith fenyegetés szinkronnal tölthető... Szerkesztve: 2020. Augusztus 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 1. (szerkesztve) Köszi Al! Szuper, hogy követed, mikor adják ezeket! egyébként az első részből találtam szép 720p-s ripet az ncore-on. szerk.: bár vége van, mint a botnak, semmi stáblista..Kéne ebből is egy Al-féle logómentes normális minőség.. Szerkesztve: 2013. December 1. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 10. Yoda krónikái harmadik része december 22-én, vasárnap a szokásos időpontban: 18.10-kor várható, legalábbis a port.hu szerint. (Az előző részből kiindulva a következő szombat délelőtt ismételhetik majd.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 10. Yoda krónikái harmadik része december 22-én, vasárnap a szokásos időpontban: 18.10-kor várható, legalábbis a port.hu szerint. (Az előző részből kiindulva a következő szombat délelőtt ismételhetik majd.) Kösz az infót! Ez a lesz az első amit élesben nézhetek meg. Gondolom a magyar cn a csatorna. (Egyébként a star wars-t nem mindenestül vette meg a disney? Hogy lehet, hogy ez a cn-en fut?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 21. Igen, természetesen a magyar CN-re gondoltam Hogy mért ők adják? Gondolom, idén még sugárzási joguk van rá (mármint globálisan a CN-nek, nemcsak nálunk), ahogy a TCW-t is adják még itthon egészen szilveszter estéig (utána már nem ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 21. És holnap már itt is az új rész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Ügyes voltam! Lemaradtam róla.. Látta valaki? Milyen volt? Várom Al feltöltését! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.