Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Én meg most olyan helyzetben vagyok, hogy semmit sem mondok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. (szerkesztve) Lehetne vasárnap is, akkor legalább szélesítenénk a lehetőségeket, mert úgy tűnik, most nehezebb lesz időpontot találni nyaralások miatt is. Én nyitott vagyok sok mindenre, csak a július 11-12-i hétvége nem jó előre láthatóan, ja, és június 7 vasárnap. A július 25-i hétvége nekem sem lenne a legjobb választás, mert előtte csütörtök is Pestre kell mennem, szóval szerintem azt a hétvégét akár hanyagolhatjuk is Szerkesztve: 2009. Május 25. - MissKarrde Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Nekem a június necces, mert 17-éig vizsgáim vannak... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Akkor legyen júliusban. Lehet hétközben is ha szabin leszek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Június kilőve, anyagi okok miatt.Július már jó ,kivéve az utolsó hétvége.Természetesen a meghívás áll, de van valami amit elárulnék. Tehát én panelban lakom amiből az következik, hogyha kifogjuk a nyári brutalitást(35-38 fok) és mindez napokig, akkor ez a lakás átalakul szaunává.Borzalom.Szerintem célszerübb lenne nálam olyan októberben vagy utána tartani a talit.De ha vállaljátok a meleget részemról ok júliban is itt nálam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Nézd Frenkie, gondoljunk bele......meleg van, lesz pár csaj is.....vizespolóversenyre tökéletes időpont. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Nem úgy volt, hogy egy fórumtalit Odynál is tartunk, mikor megveszi a nagy TV-jét? Srácok azért erről sem megfeledkezni... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Jaja, felvesszük a versenyt és Odynál a full HD 50 colos plazmán visszanézzük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Nem úgy volt, hogy egy fórumtalit Odynál is tartunk, mikor megveszi a nagy TV-jét? Srácok azért erről sem megfeledkezni... Ilyet én nem ígértem. De köthetjük a nagy TV -hez is, mert akkor jó pár évet még várhattok a talira. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Nem úgy volt, hogy egy fórumtalit Odynál is tartunk, mikor megveszi a nagy TV-jét? Srácok azért erről sem megfeledkezni... Ezt én mondtam.Be voltál rúgva hogy nem emlékszel? De ez nálam is pár év. Oldie: Az ajánlatod megfontolandó, bár nem tudom mit fog szólni a kedvesed, ha te itt kigúvadt szemekkel női melleket fogsz bámulni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Ezt én mondtam.Be voltál rúgva hogy nem emlékszel? De ez nálam is pár év. Oldie: Az ajánlatod megfontolandó, bár nem tudom mit fog szólni a kedvesed, ha te itt kigúvadt szemekkel női melleket fogsz bámulni. Hát legfeljebb elém áll. Elnézem én simán őt is, akár egész nap. Durvább helyzetben kérni fog tőled egy serpenyőt Incomingnak. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hát legfeljebb elém áll. Elnézem én simán őt is, akár egész nap. Durvább helyzetben kérni fog tőled egy serpenyőt Incomingnak. Így már minden ok.Azt mondd még meg, hova rakjam azt a rengeteg sört amit Phobos megiszik.Na és hol hűtsem be? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Ezt én mondtam.Be voltál rúgva hogy nem emlékszel? De ez nálam is pár év. Lehet, hogy te is mondtad, de erről már volt szó. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Lehet, hogy te is mondtad, de erről már volt szó. Ok bocs ezt nem tudtam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Így már minden ok.Azt mondd még meg, hova rakjam azt a rengeteg sört amit Phobos megiszik.Na és hol hűtsem be? Kérlek szépen, mint panelsorstárs .D , ajánlom a fürdőkádat telihordani jégkockával. Ebbe szépen elfekteted a söröket. Phobos-al meg ne legyen gondod....khm.....lift ugye van? Olyan ami...khm...néha-néha meghibásodik. Phobost "véletlenül" bent felejtjük három üveg sörrel...probléma megoldva. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Lehet, hogy te is mondtad, de erről már volt szó. Khm, Ody nem menekülhet. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. (szerkesztve) Csak hát szegény Phobos olyan klausztrofóbiás, mint állat, ezért nem jó ötlet liftbe zárni... (hm... miért beszélek én magamról E/3-ban? ) Valamint az előző hozzászólásom végéről lemaradt egy jel. Szerkesztve: 2009. Május 25. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Ha mázlid van akkor ez egy olyan lift amiben tükör is van. Három üveg sör után zavartalanul társaloghatsz majd Phobos II. -vel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Lehet, hogy te is mondtad, de erről már volt szó. Csak Karrde jöhet. Egyébként frenkie. Engem nem zavar a meleg ha a sör hideg. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Csak Karrde jöhet. Egyébként frenkie. Engem nem zavar a meleg ha a sör hideg. Az garantáltan az lesz.Nincs is rosszabb(még télen is) a meleg sörnél. Oldie: A liftnek a tetején van tükör. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Oldie: A liftnek a tetején van tükör. Még jobb. Phobos kiüti magát és kényelmesen társaloghat magával. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Június kilőve, anyagi okok miatt.Július már jó ,kivéve az utolsó hétvége. Az pont a 25-i, már kilőve végleg Ha panel, akkor panel, ha másnak jó, nekem oké Nézd Frenkie, gondoljunk bele......meleg van, lesz pár csaj is.....vizespolóversenyre tökéletes időpont. Évek óta erről álmodozol Csak Karrde jöhet. :P Köszi :P Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. A július 18-19-i hétvége nem volna jó a többségnek előreláthatóan? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. A július 18-19-i hétvége nem volna jó a többségnek előreláthatóan? Egy öt perce kaptam az infót, ami miatt pont ez a hétvége kiesne. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Csak Karrde jöhet. Jó, akkor én majd októberben jövök. A vizespóló versenyt amúgy is szívesen kihagyom. Ha panel, akkor panel, ha másnak jó, nekem oké Már nem azért, de miért pont júliusban nem megyünk le a Katica pincéjébe? Az a neki való évad, nem a december. A július 18-19-i hétvége nem volna jó a többségnek előreláthatóan? Nekem jó volna. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Egy öt perce kaptam az infót, ami miatt pont ez a hétvége kiesne. Akkor már csak a július 4-5-i vagy aug. 1-2-i hétvége marad részemről. Max. még a 25-i, ha más nincs, de az másnak sem jó. Ody, egyik nap sem jó? A vasárnap sem? Végül is jogos, hogy nyáron menjünk inkább a pincébe Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Akkor már csak a július 4-5-i vagy aug. 1-2-i hétvége marad részemről. Max. még a 25-i, ha más nincs, de az másnak sem jó. Ody, egyik nap sem jó? A vasárnap sem?Végül is jogos, hogy nyáron menjünk inkább a pincébe Képlékeny a dolog, még bármi lehet. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. (szerkesztve) Képlékeny a dolog, még bármi lehet. A következő ECL nyelvvizsga június 20-án lesz, szóval meg is van a dátum – igaz, én nem vizsgázok. :) Szerkesztve: 2009. Május 26. - kolmilan Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Akkor meg mindegy, mikor van a vizsga, de értem a célzást Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Épp most néztem újra a HP5-öt.... végig volt egy "Bezzeg amikor moziban néztük!"-érzésem. Főleg, amikor egymásra röhögtünk a metróbejáratos résznél.... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.