Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hát ezt Legyen hétvégén, mert hétvégén nem tudsz felutazni Javítom, köszi. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Igaz, még előzetest se láttunk a filmből, de megszavaztuk a bizalmat neki. Melyik filmnél fordult elő ez utoljára ? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Igaz, még előzetest se láttunk a filmből, de megszavaztuk a bizalmat neki. Melyik filmnél fordult elő ez utoljára ? Star Warrs ep1-2-3, Indiana Jones 4, TDK, The Clone Wars Rutinos rókák vagyunk ám már ilyenben Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Star Warrs ep1-2-3, Indiana Jones 4, TDK, The Clone Wars Rutinos rókák vagyunk ám már ilyenben De mintha te szavaztál volna a "Hiszem ha látom"-ra az egyik Avataros kérdésnél egy másik oldalon Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Igaz, még előzetest se láttunk a filmből, de megszavaztuk a bizalmat neki. Melyik filmnél fordult elő ez utoljára ? Jake, nekünk minden kockázatot megér, ha tudjuk, hogy film után ott leszel és ilyen-olyan módszerrel számon kérjük tőled azt a sok istenítő véleményt, hogy mire föl! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. De mintha te szavaztál volna a "Hiszem ha látom"-ra az egyik Avataros kérdésnél egy másik oldalon Nem bizonyítható Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Az Avatar premierje decemberben lesz, nem? Előtte inkább ezt a nyárit kellene véglegesíteni, nem gondoljátok? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Javítom, köszi. Szívesen Igaz, még előzetest se láttunk a filmből, de megszavaztuk a bizalmat neki. Melyik filmnél fordult elő ez utoljára ? Ööö...volt már pár ilyen az elmúlt években Igaz, kéne már valami dátum a talira. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Jake, aztán remélem mint fórumtalis újoncnak, vágod, hogy miket kell majd kiállnod. Garantálom, hogy nem lesz eccerű......de tuti, jót fogunk rajta(d) szórakozni Pl Katicában 10 perc alatt 3 sört kell legurítania. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. No akkor egy ötlet: lehetne tartani egy fórumtalit nálam is. Nem tudom ki mit szól hozzá, de segitségképp mondom az előnyöket meg a hátrányokat. Előny: nagy kert, ahova kitudunk ülni, egy korlátozottan felhasználható borospince, igény szerint akár medencében is lehet a sört/kakaót szürcsölgetni, ilyesmi. Hátrány: nekem csak a július 18-a lenne jó. A városból úgy 35 percnyi buszozással lehet eljutni hozzám (eltévedés esélye nulla, mert amennyiben van igény a talira, kimennék a Nyugatihoz). A volánjegy ára hozzám 375 Ft, de meglehet úszni 300-ért is. Nagyjából ennyi. Ody, SimonZ és Pildi már voltak nálam, szal őket lehet faggatni róla, hogy tényleg nem szakad-e be a tető vagy ilyesmi. Ki mit szól hozzá? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Hú ez nagyon frankó lenne! Csak annyit mondok, hogy bolond aki kihagyja. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Remek ötlet csak messze laksz :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Remek ötlet csak messze laksz :S 35 perc buszozás semmi. Persze nem kötelező. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. 35 perc buszozás semmi. Persze nem kötelező. Nem az időre gondoltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Nem az időre gondoltam. Akkor mire? Mert a messzeség elég relatív. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Akkor mire? Mert a messzeség elég relatív. ...és drága. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. ...és drága. Két metró jegy ára... De majd eldöntöd megéri-e neked. Én biztos nem foglak győzködni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Két metró jegy ára... ...plusz ugye vonat, bkv jegy. Gondolom a buszállomáshoz nincs transzporter állomás mellékelve ami összeköttetést teremt Kutyakeszivel . Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. (szerkesztve) Én nagyon szívesen mennék, Bomarr! Szerkesztve: 2009. Június 3. - Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Szintén. Júli. 18 pedig nekem is - most még - jónak tűnik. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Hozzászólás ideje: 2009. Június 3. Köszönjük a meghívást! Ahogy már korábban írtam, nekem jó július 18. és örömmel megyek megint. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 4. Hozzászólás ideje: 2009. Június 4. Július nekem jónak tűnik Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 4. Bomarr, ez remek ötlet Köszi a meghívást így előre is, én benne vagyok Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 4. Hozzászólás ideje: 2009. Június 4. (szerkesztve) Köszi Bomarr a meghívást.Rendes tőled.Én is elfogadom, tudok menni.Konkrétan merre laksz ha nem vagyok indiszkrét, mert lehet, hogy nekem nem kell kimennem a Nyugatiba, hanem egyből oda tudok menni. Oldie azt sugallja, hogy Dunakeszin, én viszont Újpesten, innen tök hamar ott lennék. Szerkesztve: 2009. Június 4. - frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 4. Hozzászólás ideje: 2009. Június 4. Bomarr Budajenőn lakik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. frenkie: Ahogy Ody irja, Budajenőn. A Volánbusz a Moszkva térről indul. Esetleg neked lehet ugy könnyebb, hogy felszállsz az Újpest-Központnál a 3-es metrónál, majd Deák, 2-as metró és Moszkva tér. Mivel a metró-átszálláskor már nem kell plusz jegyet váltani igy Újpestről egy vonaljeggyel eljutsz a Moszkvára. Persze ha bérleted van akkor mindegy. (OFF Újpesten egyébként hol laksz? Én az Árpád üzletházzal szemben lévő panelsorban laktam) Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. (OFF Újpesten egyébként hol laksz? Én az Árpád üzletházzal szemben lévő panelsorban laktam) OFF Én is laktam éppen ott: a Munkásotthon utcában, majdnem a sarkon volt az első önálló 1 szobás lakásunk. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. Na ez jó ötlet Bomarr. Nekem mindegy a helyszín, addig amíg könnyen megközelíthető Csak majd légyszí tarts valami rostosatt is, mert a közhiedelemmel ellentétben én nem iszok se sört, se bort Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. Szerintem vihetünk valami üdítőt mi Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. Hozzászólás ideje: 2009. Június 5. Szerintem vihetünk valami üdítőt mi Rendben hogy ez nekem eszembe se jutott Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.