Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. (szerkesztve) A moszkva teret annyira nem ismeremAzt én se plusz a Szénát se. Pesten csak kevés helyre tudnék egyedül eljutni. Pl. a DP-hez meg még az Árpi-hídra tartó metró megállóihoz. Mást a pesti közlekedésről nem tudok. Szerkesztve: 2009. Július 15. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. A Moszkva tér valóban jobb ötlet a találkozásra, ahogy lentebb elhangzott, bár én is tudom, hogy a Széna térről mennek a helyközi buszok De mivel kb. két k*pésre van a kettő egymástól, nem sokat kell gyalogolni vissza Én az éjszakai közlekedéstől nem tartok, én is voltam már a Nyugatinál éjjel is, bár egy haverom mondta, hogy ne tegyem. Sajnos én többnyire magamra hallgatok Szerintem meg fogjuk tudni oldani mindenki hazajutását. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Karrde téged ne érdekeljen a Moszkva tér. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Én biztos, hogy maximum hat óráig tudok maradni, úgyhogy majd igyekszem valahogy összeegyeztetni, de nem szeretnék én sem este egyedül császkálni.Tali után maradsz még Pesten vagy hazamész? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Maradok, majd csak vasárnap megyek haza. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Karrde téged ne érdekeljen a Moszkva tér. Nem is érdekel, de párszor megfordultam ott, ismerem a környéket, azért írtam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Nem is érdekel, de párszor megfordultam ott, ismerem a környéket, azért írtam Te tényleg minden lében kanál vagy. Oldie hogy bírja? Egyébként legyen valami kapcsolat a két csapat között? Szerintem az is jó, ha Bomarrék kapujánál találkozunk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Nem tudom, ezt tőle kéne megkérdezni Leginkább ott tudunk találkozni, főleg ha mi előbb érünk oda Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Te tényleg minden lében kanál vagy. Oldie hogy bírja? Nincs az a tárhelymennyiség a szerveren, amivel ki tudnám magam fejezni ez ügyben Kieg: Senkit se vezessen meg a vigyori ábrázatom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Ha nektek jó, akkor én azt ajánlom, hogy menjünk a 9.40-essel. Ami azt jelentené, hogy a Moszkva téren legkésőbb 9.30-ra legyen mindenki ott. Ha Ti megállapodtok az indulásban, úgy időzítenénk majd mi is a miénket, mert előbb nem lenne jó odaérkezni Hozzád. Ha marad a 9:40, úgy én hasonlót javasolok az autósoknak, azzal, hogy indulás előtt be is vásárolhatunk a Match-ban. De ha ez túl korán van, szóljatok. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Bomarr: Nekem jó, úgyis 8:07-kor már az Örsön leszek, megy így megy a buszom Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Én támogatom a 9:40-et, igyekszem csak kevéssé másnapos fejet vágni majd. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Én támogatom a 9:40-et, igyekszem csak kevéssé másnapos fejet vágni majd. Rúgjál be aznap is. Probléma megoldva. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Ha nektek jó, akkor én azt ajánlom, hogy menjünk a 9.40-essel. Ami azt jelentené, hogy a Moszkva téren legkésőbb 9.30-ra legyen mindenki ott. Nekem is ok a 9.40. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Ha marad a 9:40, úgy én hasonlót javasolok az autósoknak, azzal, hogy indulás előtt be is vásárolhatunk a Match-ban. De ha ez túl korán van, szóljatok. A mi vonatunk kb. 9 után pár perccel ér be, szóval mi ott leszünk korábban is. Én azt terveztem, hogy beugrok szembe a SPAR-ba, mert ott szoktam valamit megvenni, és lesz rá időm még. De azt majd még ott kitaláljuk Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Úgy alakult hogy holnap néhány napra elutazunk így sajna le kell mondanom a taliról. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Sajnálom Rog, kár hogy nem jössz. Majd legközelebb. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Sajnálom Rog Akkor viszont valaki másnak megint adott a lehetőség, hogy Pildivel, 375 Ft-al kevesebből és kényelmesebben jöjjön hozzám. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Ha nem kell senkinek a hely, akkor én vállalkozok rá Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Az időjárás nem szeret minket. Állitolag szombaton szakadni fog az eső de minimum felhős lesz az ég Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Az időjárás nem szeret minket. Állitolag szombaton szakadni fog az eső de minimum felhős lesz az ég Szerintem gomoly felhőknél többre nem kell számítani. Egy zápor pedig bele is fér akár. Úgy is lesz vagy 33 fok. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Szerintem gomoly felhőknél többre nem kell számítani. Egy zápor pedig bele is fér akár. Úgy is lesz vagy 33 fok. A köpönyeg szerint 37 fok és 4 mm csapadék Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. A köpönyeg szerint 37 fok és 4 mm csapadék 4 mm -nél egy kiadós záporban is több van. Nem kell betojni. Sith létedre nagyon beszari vagy. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Nem vagyok beszari Csak nem igazán szeretném, hogy abba a másfél órában (8-9:30) amit pesten töltök eláznék Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Nem vagyok beszari Csak nem igazán szeretném, hogy abba a másfél órában (8-9:30) amit pesten töltök eláznék Majd megszáradsz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Az időjárás nem szeret minket. Állitolag szombaton szakadni fog az eső de minimum felhős lesz az ég Épp ellenkezőleg.Inkább kicsit hűvösebb legyen mint ez a dögmeleg.Legalábbis szerintem.Az origo jelentős lehülésről ír, de szerintem 25-nél több lesz.Természetsen eső azért ne essen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Az időjárás nem szeret minket. Állitolag szombaton szakadni fog az eső de minimum felhős lesz az ég Fene bele. Bár eső mindenütt eshet, ahol mi nem vagyunk, nem törvényszerű, hogy szakadjon az egész ország területén Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. 9:30 nekem is tökéletes. Rog: kár... Már megvan a bor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Már megvan a bor. A lényeg. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Akkor véglegesítem a Nyugati téri találkozó idejét: 9:40. Én utána szeretném még gyorsan megvenni a sali hozzávalóit a Match-ban (azért ott, mert a Westendben fogok parkolni), hogy biztosan friss legyen. Aki nem akarja otthonról hozni az italbéli hozzájárulását, az kalkulálhat ezzel a lehetőséggel. Így már biztosan nem fogunk Bomarréknál hamarabb odaérni. A találkozó pedig legyen a Westend felszini bejárata előtt, a pályaudvar mellett, ahol a múltkor is volt. Ha esik, akkor pedig bent a Westendben ugyanott (de nagyon remélem, hogy nem fog esni...). Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.