Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Viszont ahogy olvasom, nem egyszerű olyan sütit vinni, ami mindenkinek megfelel. Akiknek nem tetszik a túrósrétes, azok hozzanak magukkal, amilyet akarnak Hehe, ez remek ötlet, társulok Gyűlünk, gyűlünk. Alakul a VLM (Vénember Lejárató Mozgalom) Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Erre a túros rétesre én is kiváncsi lennék Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Gyűlünk, gyűlünk. Alakul a VLM (Vénember Lejárató Mozgalom) Remek Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Nagyon jó az a túrós Mazsolával vagy nélkül? Szigorúan nélküle. Phobos, sajnálom, hogy te egészségügyi okból nem fogyaszthatod. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Ne sajnáld, megszoktam már, hogy a társadalom selejtje vagyok a problémáimmal Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Na majd kitalálok valami mást is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. A túros rétes marha jó lesz.Köszönjük szépen.Érdekes, hogy én is azt érzem amit Ody, hogy a múltkori tali után a Katica olyan snassz.Persze egy hónap múlva biztos máshogy fogom gondolni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Erre a túrós rétesre én is befizetek! Addig is felírok egy axiómát: mákos rétes < túrós rétes < túrós rétes mazsolával < Pildi túrós rétese Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Ne sajnáld, megszoktam már, hogy a társadalom selejtje vagyok a problémáimmal Inkább lökött vagy Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Remek Áruló! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Ne sajnáld, megszoktam már, hogy a társadalom selejtje vagyok a problémáimmal Ilyenről nekem is van papírom Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Jók lettek a képek! Igen, valóban MÁS a Katica meg a múltkori..... de hát, ha az csak egyszer volt, akkor a Katica is jó kell, hogy legyen Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Áruló! Nem is, csak szokd egy kicsit az akasztják a hóhért effektust Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Fórumtalit szervezünk az augusztusi hosszú hétvége valamelyik napjára! Kinek melyik nap lenne jó? Nekem bármelyik, akár a vasárnap is. A helyszínről már beszéltünk Simon Zolival, de úgy tudom egyes olvtársak fontolgatják a saját háznál való party lehetőségét. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Fórumtalit szervezünk az augusztusi hosszú hétvége valamelyik napjára! Kinek melyik nap lenne jó? Nekem bármelyik, akár a vasárnap is. A helyszínről már beszéltünk Simon Zolival, de úgy tudom egyes olvtársak fontolgatják a saját háznál való party lehetőségét.Bármelyik nap Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Péntek 21.-e, esetleges Avatar 15 perc előzetessel összeköthető lenne. Nekem csak Pest lenne jó, lehetőleg közel a Nyugatihoz, értsd más utiklts-re nem futja. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. És csütörtök tűzijátékos tali? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. mákos rétes < túrós rétes < túrós rétes mazsolával < Pildi túrós rétese Előre is köszi a bizalmat, remélem, nem okozok majd csalódást. Péntek 21.-e, esetleges Avatar 15 perc előzetessel összeköthető lenne. Nekem csak Pest lenne jó, lehetőleg közel a Nyugatihoz, értsd más utiklts-re nem futja. Nekem jó a teljes hétvége, és keresünk olyan megoldást, hogy ne legyen sok az utiköltség. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. És csütörtök tűzijátékos tali? Én nem kötném össze a tüzijátékkal, mert akkor vagy az egyik, vagy a másik része a dolognak könnyen érdektelenségbe fulladhat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Kósza ötlet volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Én nem kötném össze a tüzijátékkal, mert akkor vagy az egyik, vagy a másik része a dolognak könnyen érdektelenségbe fulladhat. Egyetértek. Mellesleg Zoli az alábbi helyet javasolta a talira (persze csak ha nem jön össze a házibuli). Hellers pub Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hellers pubAz eltétől egy jó gyaloglás Nekem megfelel Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Úgy alakult, hogy az augusztusi talit nálunk is lehetne tartani, ha van kedvetek hozzá, és nem tartjátok túl messzinek a helyszínt. Időpont: augusztus 21. péntek, egész nap akár az estébe (éjszakába) nyúlóan Helyszín: Budapest XVIII. kerület (Pestlőrinc) Megközelíthetőség: a Kőbánya-Kispest metróvégállomáshoz elég közel lakunk. Ha el tudtok jönni odáig, akkor onnan autóval pár perc alatt haza tudok fuvarozni mindenkit, és vissza is tudom vinni majd hazafelé. De busszal is csak pár megálló, kb. 10 perc, és egyszerű idetalálni, ha valaki a többiektől eltérően később jönne vagy előbb menne. Van kertünk, a fa alá ki lehet ülni, sőt szőnyegen is lehet heverészni. Az étkezésre adhattok ötleteket, de saláta és túrós rétes lesz. Nekem még eszembe jutott a körözöttes kenyér, a melegszendvics, de innen is lehet pizzát rendelni. Valamint van tűzrakó helyünk, így ha estig maradtok (és lesz, aki tud tüzet gyújtani), kb. 5-6 órától szalonnát sütni is lehet. Italt (vagy ételt) lehet hozni igény szerint, és ha úgy kényelmesebb, a közeli Intersparba beugorhatunk odafelé. Mit szóltok hozzá? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Húúúú ez nagyon jól hangzik! Bár fogalmam sincs merre van Pestlőrinc, én máris jelentkezek. A szalonna sütés pedig egészen különlegesnek ígérkezik. Már persze ha lesz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Ahogy írtam, a Kőbánya-Kispest metró (és MÁV) állomástól nincs messze, ami tudtommal épp a Budapest-Cegléd vasútvonal egyik megállója. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Ahogy írtam, a Kőbánya-Kispest metró (és MÁV) állomástól nincs messze, ami tudtommal épp a Budapest-Cegléd vasútvonal egyik megállója. Jól tudod, de nekem ott meg is áll a városismeretem. De ha elviszel akkor biztos nem fogok eltévedni. És a család? Ők is ott lesznek? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. A családom nem lesz itthon (tesznek egy kétnapos kirándulást a Mátrába), ezért lehetne nálunk a tali. A gyerekek mellett nem igen lenne nyugtunk... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. A családom nem lesz itthon (tesznek egy kétnapos kirándulást a Mátrába), ezért lehetne nálunk a tali. A gyerekek mellett nem igen lenne nyugtunk... Te aztán nem bíztál semmit a véletlenre. Mondom, nekem ok. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Arra felé én még nem jártam. Mivel valószínűleg megint 6-7 óra körül lelépnék, le tudnád írni, milyen tömegközlekedéssel lehetne visszajutni az állomásra? Mert addig el tudok menni vagy busszal vagy metróval Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. (szerkesztve) Te aztán nem bíztál semmit a véletlenre. Tervezett kirándulás volt amúgy is, csak így most én kimaradok. De sebaj, egy családi kirándulást bármikor összehozhatunk még kora ősszel, amikor a legszebb az erdő. Phobos, több busz is jár arra a metróig, de ezt inkább majd akkor megbeszéljük, ok? A járatokat leírom majd egyébként, ha lesz olyan érdeklődő, aki később jönne, mint a többiek. Szerkesztve: 2009. Augusztus 2. - Pildi Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.