Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Jobbulást Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Tegnap este a Fanboys vetítésten találkoztunk Atlasszal, sajnos pénteken dolgozik, így csak nagyon kicsi az esély, hogy el tud jönni legalább délután. Több mindentől is függ, hogy le tud-e lépni, mindenesetre telefonszámot cseréltünk, és majd csörög, ha mégis be tud ugrani. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. (szerkesztve) Köszi az infót. Jó lenne, ha be tudna ugrani - ha telefonál, hogy jönne, majd elirányítom. Két nappal a tali előtt összesítem a jelenlegi állapotot: MissKarrde és Ody 10-re jön, Phobos 11-re - ez biztos. Krande, frenkie: nektek jó lenne a 10 óra a Kö-KI-n? Úgy néz ki, hogy nem lesz szükség a buszozásra, így jöhettek velünk. De Phobos mellé is lehet csatlakozni. orki, SimonZ: veletek mi a helyzet? De ha bárki meggondolta volna magát, vagy úgy alakul a helyzet, hogy mégis tud jönni, nyugodtan csatlakozhat. Szerkesztve: 2009. Augusztus 19. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. MissKarrde és Ody 10-re jön, Phobos 11-re - ez biztos. 9:43 -kor már ott leszünk. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. 10 óra KöKi. Azon belül hol? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Sajnos most már szinte biztos hogy nem fogok ráérni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. 10 óra KöKi. Azon belül hol? Szerintem a metró bejárat megfelelő, azt megtaláljuk könnyen mindnyájan. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Pildi: nagyon sajnálom, de nem tudok menni a fórumtalálkozóra. Több dolog is összejött, és ma derült ki véglegesen, hogy nem tudom megoldani. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Jaj, nagyon sajnálom a lemondásotokat.... De igazán nem lehet ezen csodálkozni, a 4 napos hétvége nagyon adja magát mindenféle programot csinálni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Én még megpróbálok mindent, de sajnos jelenleg kekszen és vízen élek, és már csak két nap... :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. (szerkesztve) Én még megpróbálok mindent, de sajnos jelenleg kekszen és vízen élek, és már csak két nap... :S Donát bátyó a betegség az betegség. Sajnálatos....a vírusos cucc amúgy is minimum két hetes szilencium. Szerkesztve: 2009. Augusztus 20. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Az kéne még hogy két hétig koplaljak itt kenyéren és vízen! Meg is halnék, mindjárt kezdődik az őszi foci szezon, csontsoványan nehéz lesz gólokat rúgni... pár nap, és jobban leszek, a kérdés, hogy pontosan mennyi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Az kéne még hogy két hétig koplaljak itt kenyéren és vízen! Meg is halnék, mindjárt kezdődik az őszi foci szezon, csontsoványan nehéz lesz gólokat rúgni... pár nap, és jobban leszek, a kérdés, hogy pontosan mennyi. Akkorra biztos rendbe jössz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Majdnem én is lemondtam, csak rájöttem, hogy esküvő napja != péntek Bomarr, Zoli sajnálom én is hogy nem tudtok jönni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Bomarr, Zoli sajnálom én is hogy tudtok jönni Akkor inkább örülnöd kelle. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Akkor inkább örülnöd kelle. Kösz, azóta javítottam.Tudod olyan vagyok, hogy leírok dolgokat, majd átolvasom és az elején változtatok, aztán nem olvasom el újból. Szóval sajnálom hogy nem tudtok jönni Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. (szerkesztve) Pildi: akkor 10-kor a kökin vagyok.Köszönöm szépen, hogy elviszel.Megmondom őszintén, fogalmam sincs hogy néz ki most a köki, de valahjol ott leszek.MissKarrde telszáma megvan, ha kavarodás van akkor szólok. Bomarr, Donát, Simonz: Baromi kár hogy nem tudtok jönni.Jól szoktam érezni veletek magamat. Szerkesztve: 2009. Augusztus 20. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Én is sajnálom, hogy nem jöttök. Donát, jobbulást továbbra is. Az ilyen betegségek esetén a mentatea elég nyugtató hatású a szervezetnek, hidegen a hányingert is csökkenti. Előbb is eszembe juthatott volna Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Én is sajnálom, hogy nem jöttök. Donát, jobbulást továbbra is. Az ilyen betegségek esetén a mentatea elég nyugtató hatású a szervezetnek, hidegen a hányingert is csökkenti. Előbb is eszembe juthatott volna Karrde megyünk együtt? A 8:48 -as személlyel megyek. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Egyébként pont ideális lenne most valakinek ilyen fél -1 perces videókat készíteni a társaságról, ahogy jókedvűen sütögeti a szallonáit. Digit fényképezőgépbe alap funkció Mókás lenne visszanézni őket Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Mehetünk Hol leszek kb.? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Mehetünk Hol leszek kb.? Nem tudom Te hol leszel, de én kb. a közepén. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Egyébként pont ideális lenne most valakinek ilyen fél -1 perces videókat készíteni a társaságról, ahogy jókedvűen sütögeti a szallonáit. Digit fényképezőgépbe alap funkció Mókás lenne visszanézni őket Bármi lehet. Nekem ugyan nincs jó minőségű felvételi lehetőségem, de másnak biztos lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. (szerkesztve) Nem tudom Te hol leszel, de én kb. a közepén. Eh.... nem biztos, hogy végigjárom a fél vonatot, de remélem, megleszel majd Szerkesztve: 2009. Augusztus 20. - MissKarrde Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. No, akkor végülis holnap ki jön még 11-re? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Talán még orki, de mivel nem jelentkezett, lehetséges, hogy senki más. De ettől még a korábbiak nem változtak: elmegyek érted. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Pildi: ha lehet akkor én is 11-re mennék.Akkor nem kéne korán kelnem. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Sajnos nem sikerült befejezni az adataimmal való dolgokat, elmaradtam. Nem tudok menni, elnézést azoktól, akik már gondolatban a pálinkát iszogatták. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Érezzétek jól magatokat... helyettem is Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Jó szórakozást a talin! (Aztán kattogjanak azok a fotómasinák ám! ) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.