Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Phobos bácsit kihagytad Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Jaja, gyalogoljunk, 10 percnyi táv nem táv Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Jaja, gyalogoljunk, 10 percnyi táv nem táv A pálinkázás előtt kell ennyi mozgás. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. A pálinkázás előtt kell ennyi mozgás. Lehet, hogy utána sem ártana levegőzni. frenkie, a programhoz hozzá tudok járulni egy Trivial Pursuit SW-kiadással és egy angol nyelvű klasszikus trilógia Monopoly-val. A kajához pedig ha veszünk hozzávalót, összecsaphatunk valami meleg ételt is, ha van némi felszerelésed. De ezt a boltban majd eldöntjük. Sós süti és saláta, valami remélhetőleg kókuszgolyó lesz. És természetesen Phobos-ról sem feledkezünk meg - csakis véletlenül maradhatott ki a listáról, mert mindig annyira csöndben van (élőben). Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Bocs Phobos.Pedig a rengeteg piát neked szántam. Tényleg, pálesz is van.Jónak is néz ki. Pildi: köszi a segítséget. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 10. frenkie, a programhoz hozzá tudok járulni egy Trivial Pursuit SW-kiadással és egy angol nyelvű klasszikus trilógia Monopoly-val.A kajához pedig ha veszünk hozzávalót, összecsaphatunk valami meleg ételt is, ha van némi felszerelésed. De ezt a boltban majd eldöntjük. Sós süti és saláta, valami remélhetőleg kókuszgolyó lesz. Jó ötlet a játék No meg én is viszek némi sütit, és persze nem tart sokáig valami könnyű meleget összeütni, majd kitaláljuk addig még. De ha mégsem, akkor a leírt szendvics is remek ötlet Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Én elsősorban dumcsi + piálás párti vagyok. Ráadásul ha utobbiból sok legurul, akkor félő, hogy a szellemi kapacitásom már nem lesz elég egy társasjáték lekövetésére. A szendvicsek egyébként jól hangoznak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Én elsősorban dumcsi + piálás párti vagyok. Ráadásul ha utobbiból sok legurul, akkor félő, hogy a szellemi kapacitásom már nem lesz elég egy társasjáték lekövetésére. A szendvicsek egyébként jól hangoznak.Én is ezen az állásponton vagyok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Csatlakozom az előttem szólókhoz Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Opcióként nyugodtan jöhet a Monopoly, Pildivel kartellba fogva monopolizálnánk a Star Wars galaxis piacát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Csak vigyázzatok a csempésztevékenységre közben Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Persze unni nem fogjuk magunkat.Én is a beszélgetést részesítem előnyben(a piálás után ), de ha esetleg van kedvünk akkor legyen mihez nyúlni. MissKarrde: Köszi a sütit. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Nagyon szívesen Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Opcióként nyugodtan jöhet a Monopoly, Pildivel kartellba fogva monopolizálnánk a Star Wars galaxis piacát Bizony! Bolygókat lehet venni. Persze unni nem fogjuk magunkat.Én is a beszélgetést részesítem előnyben(a piálás után ), de ha esetleg van kedvünk akkor legyen mihez nyúlni. Én is ezen a véleményen vagyok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Bizony! Bolygókat lehet venni. Eh...pedig úgy az igazi, hogy kártyán nyerjük, olyan csempész-módra Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Eh...pedig úgy az igazi, hogy kártyán nyerjük, olyan csempész-módra Talán erre is van mód. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Talán erre is van mód. Ha nem, akkor majd valahogy kitaláljuk Mindenesetre Han Solo már csinált ilyet Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Én benne vagyok, hogy ha már játszunk, akkor kezeljük kreatívan az eredeti szabályokat. De persze előre meg kell beszélni mindent! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Igen, az nem fog ártani, ugyanis nem igazán ismerem a játékot, az ötletelés meg sose volt baj Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Csempészeknek hol ajánlanak monopolyt? Sabaccot emberek, sabaccot Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Küldj egy paklit Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Jengát viszek, SW-mintás römikártyát viszek, a kókusz+ egyéb golyó most készül. Támogatom a pizzást, mert rengeteg kajajegyem van még..... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Hozzászólás ideje: 2009. November 12. (szerkesztve) Akkor a kajáról majd döntünk szombaton.Nagyjából körvonalazódott, mikor érnétek Újpest-Központba?Szerintem alkalmazkodjunk a vidékről jövő fórumtársakhoz.Azért kérdem, hogy hányra menjek ki? Szerkesztve: 2009. November 12. - frenkie Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Hozzászólás ideje: 2009. November 12. MissKarrde és Ody 9:40-re érnek Kispestre, Donát még nem mondott konkrét időpontot, de 10 körül csak van neki is vonata Szolnokról. Ha nem, akkor szóljon. Így mi négyen kb. 10:30 körül tudunk Újpest-Központhoz érni, de némi késés lehetséges. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Hozzászólás ideje: 2009. November 12. (szerkesztve) 10:30 körül nekem is jó ha Újpesten találkozunk 10:03-kor van a Busz a Stafionoknál, onnan Deák-Újpest kb. fél óra Szerkesztve: 2009. November 12. - Darth_Phobos Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Hozzászólás ideje: 2009. November 12. ok akkor maradjunk annyiban, hogy fél 11-re kimegyek a a metróhoz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. 10:30 nekem is pöpec. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szerintem a legjobb lesz, ha a metró bejáratnál találkozunk, azt nem lehet összetéveszteni Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Sajnos én csak 10:22-kor tudok Kőbánya-Kispestre érni (remélem, ott megáll az IC). Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megnéztem, megáll az IC, de csak leszállni lehet, felszállni nem (bár ez most nem érdekes). És megvárunk, Donát. Ilyen formán két eset lehetséges: eltoljuk a találkozót 11-re Újpest-Központnál, vagy mi külön megyünk (és akkor elkérem a címet, frenkie). Ahogy a többieknek jobb. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.