Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A pálinkázás előtt kell ennyi mozgás. :D
Lehet, hogy utána sem ártana levegőzni. :D

frenkie, a programhoz hozzá tudok járulni egy Trivial Pursuit SW-kiadással és egy angol nyelvű klasszikus trilógia Monopoly-val.

A kajához pedig ha veszünk hozzávalót, összecsaphatunk valami meleg ételt is, ha van némi felszerelésed. De ezt a boltban majd eldöntjük. Sós süti és saláta, valami remélhetőleg kókuszgolyó lesz. :D

És természetesen Phobos-ról sem feledkezünk meg :D - csakis véletlenül maradhatott ki a listáról, mert mindig annyira csöndben van (élőben). :P

Hozzászólás ideje:

Bocs Phobos.Pedig a rengeteg piát neked szántam. :D

Tényleg, pálesz is van.Jónak is néz ki.

Pildi: köszi a segítséget.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
frenkie, a programhoz hozzá tudok járulni egy Trivial Pursuit SW-kiadással és egy angol nyelvű klasszikus trilógia Monopoly-val.

A kajához pedig ha veszünk hozzávalót, összecsaphatunk valami meleg ételt is, ha van némi felszerelésed. De ezt a boltban majd eldöntjük. Sós süti és saláta, valami remélhetőleg kókuszgolyó lesz. :D

Jó ötlet a játék :D

No meg én is viszek némi sütit, és persze nem tart sokáig valami könnyű meleget összeütni, majd kitaláljuk addig még. De ha mégsem, akkor a leírt szendvics is remek ötlet :D

Hozzászólás ideje:
Én elsősorban dumcsi + piálás párti vagyok. Ráadásul ha utobbiból sok legurul, akkor félő, hogy a szellemi kapacitásom már nem lesz elég egy társasjáték lekövetésére. :D A szendvicsek egyébként jól hangoznak.
Én is ezen az állásponton vagyok. :D
Hozzászólás ideje:

Persze unni nem fogjuk magunkat.Én is a beszélgetést részesítem előnyben(a piálás után :D ), de ha esetleg van kedvünk akkor legyen mihez nyúlni.

MissKarrde: Köszi a sütit.

Hozzászólás ideje:
Opcióként nyugodtan jöhet a Monopoly, Pildivel kartellba fogva monopolizálnánk a Star Wars galaxis piacát :P
Bizony! Bolygókat lehet venni. :D

Persze unni nem fogjuk magunkat.Én is a beszélgetést részesítem előnyben(a piálás után :D ), de ha esetleg van kedvünk akkor legyen mihez nyúlni.
Én is ezen a véleményen vagyok. :D
Hozzászólás ideje:
Eh...pedig úgy az igazi, hogy kártyán nyerjük, olyan csempész-módra :D
Talán erre is van mód. :D
Hozzászólás ideje:

Én benne vagyok, hogy ha már játszunk, akkor kezeljük kreatívan az eredeti szabályokat. :D De persze előre meg kell beszélni mindent!

Hozzászólás ideje:

Akkor a kajáról majd döntünk szombaton.Nagyjából körvonalazódott, mikor érnétek Újpest-Központba?Szerintem alkalmazkodjunk a vidékről jövő fórumtársakhoz.Azért kérdem, hogy hányra menjek ki?

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:

MissKarrde és Ody 9:40-re érnek Kispestre, Donát még nem mondott konkrét időpontot, de 10 körül csak van neki is vonata Szolnokról. Ha nem, akkor szóljon. :D Így mi négyen kb. 10:30 körül tudunk Újpest-Központhoz érni, de némi késés lehetséges.

Hozzászólás ideje:

10:30 körül nekem is jó ha Újpesten találkozunk :D 10:03-kor van a Busz a Stafionoknál, onnan Deák-Újpest kb. fél óra :D

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Megnéztem, megáll az IC, de csak leszállni lehet, felszállni nem (bár ez most nem érdekes). És megvárunk, Donát. :D

Ilyen formán két eset lehetséges: eltoljuk a találkozót 11-re Újpest-Központnál, vagy mi külön megyünk (és akkor elkérem a címet, frenkie). Ahogy a többieknek jobb. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.