Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Frenkie, hatott a sör, mi? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Frenkie, hatott a sör, mi? Tualjdonképpen igen. Pedig baromi jó kép lehetett volna, egy 5 Mp-es fényképező van az új mobilban mindeféle egyébb más inyencséggel kőrítve. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Tualjdonképpen igen. Pedig baromi jó kép lehetett volna, egy 5 Mp-es fényképező van az új mobilban mindeféle egyébb más inyencséggel kőrítve.Ilyen esetekben meg kéne talán fontolni egy állvány beszerzését. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Ilyen esetekben meg kéne talán fontolni egy állvány beszerzését. Vagy üdítő fogyasztását. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Vagy olyan kezébe adni a gépet, aki nem ivott alkoholt (vagy nem annyit, hogy az befolyásolja a kezét) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Pont írni akartam, hogy legközelebb majd fotózok Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. (szerkesztve) Pildi: jó kép lett. Ime az enyémek.Sajnos kicist el vannak mosódva. Köszi. Sebaj, hogy a tieid nem tökéletesek, jó kis pillanatképek. Szerkesztve: 2010. Március 14. - Pildi Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Vagy olyan kezébe adni a gépet, aki nem ivott alkoholt (vagy nem annyit, hogy az befolyásolja a kezét) Vagy ketten tartják a gépet. Az ellentétes amplitúdók ugye kioltják egymást Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. (szerkesztve) Vagy ketten tartják a gépet. Az ellentétes amplitúdók ugye kioltják egymást Vagy magát az illuminált embert tartják egyenesen. Szerkesztve: 2010. Március 14. - Frenkie Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Vagy magát az illuminált embert tartják egyenesen. Szólhattál volna a pultos csajnak... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Szólhattál volna a pultos csajnak... Ő mással volt elfoglalva Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Nagyon úgy néz ki, hogy a május elsejei talin már belenézhetünk az Avatar HD -be is! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Nagyon úgy néz ki, hogy a május elsejei talin már belenézhetünk az Avatar HD -be is! Na ennek örülök.Pár sör után érdekes lesz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Kicsit megfeledkeztem róla, ugyhogy picit késve szólok, bár a fórumtalin már be lett dobva: juniusban valamikor lehetne nálam is egy tali (konkrétan május végétől junius 22-ig bezárolag). Ha jól rémlik akkor a talin a junius 5-e lett előirányozva. Tehát kb. egy hónappal Ody talija után. Mindenkit szeretettel várok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Kicsit megfeledkeztem róla, ugyhogy picit késve szólok, bár a fórumtalin már be lett dobva: juniusban valamikor lehetne nálam is egy tali (konkrétan május végétől junius 22-ig bezárolag). Ha jól rémlik akkor a talin a junius 5-e lett előirányozva. Tehát kb. egy hónappal Ody talija után. Mindenkit szeretettel várok Kiváló! Június 5. megfelelő, főleg úgy, hogy utána héten szabin leszek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Na, erre talán már én is el fogok tudni jutni (egyrészt, nem olyan hosszú, macerás és drága az út - mind vonattal, mind busszal négy órás út, és át kell szállni Pesten /vonattal ráadásul Pestet át is kell szelni/ -, mint Ody-hoz, másrészt, úgy tűnik, rendeződik az anyagi helyzetünk). Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Bomarr, köszi a meghívást! Remélem, én is tudok majd menni. Ha így lesz, akkor a tavalyi alkalomhoz hasonlóan a Nyugatitól jöhet velem négy ember kocsival, és most is a vidéken lakókra gondolok elsősorban, akiknek amúgy is sok az utazási költségük. De ezt csak úgy előzetesen mondom, majd konkretizáljuk, ha aktuális lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Köszi a meghívást Nekem az 5 nem túl jó, mert pont fizetés előtt van (másképpen teljesen jó), de majd rakok félre vonatjegyre És ha nem lesz gond, akkor betársulnék Pildihez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Köszi az ismételt lehetőséget Pildi, ez nagyon nagy segítség! Legalább marad jégerre egy kis lóvé. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Engem is érdekel a meghívás, Bomarr! Reményeim szerint meg tudom oldani, bár ez a vizsgaidőszak, úgyhogy biztosra nem merek semmit se mondani. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Köszönjük a meghívást Bomarr.Nekem is jó az 5.-e(mondjuk az össze többi is). Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. És ha nem lesz gond, akkor betársulnék Pildihez Nem lesz gond. Köszi az ismételt lehetőséget Pildi, ez nagyon nagy segítség! Szívesen. Remélem, tényleg összejön, tudok menni és az autót is hozhatom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Elérkezett a pillanat, amikor nálam is megrendezésre kerül egy fórum tali. Sajnos többen is lemondták a részvételt, de akik jönnek (Frenkie, Pildi, Donát, Bomarr) azokkal ideje lenne megbeszélni a részleteket. Én arra gondoltam, hogy 11 óra felé érkezhetnétek szombaton. Vásárolni sajnos nem lesz módunkban, mert munkaszüneti nap van. Esetleg egyeztethetjük az igényeket, és akkor én megveszek pénteken egy-két dolgot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hehe, most, hogy mondod, rájöttem, hogy ha nem laknál a világ végén túl, és nem kerülne a lakás elárverezésébe az eljutás hozzád, akkor sem tudnék menni. Hát én május 1-jén búcsúztatni megyek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hehe, most, hogy mondod, rájöttem, hogy ha nem laknál a világ végén túl, és nem kerülne a lakás elárverezésébe az eljutás hozzád, akkor sem tudnék menni. Hát én május 1-jén búcsúztatni megyek. Sajnos.... Bomarrnál találkozunk. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. (szerkesztve) Akkor ezek szerint most már tuti. Alig várom. Pár kérdésem lenne. Melyik vonattal érdemes menni, hogy 11-re odaérjünk ezek közül?: http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/uf A másik kérdésem, hogy nincs ott egy non-stop bolt? Azok nyitva vannak ünnepek alatt is. Ha nincs akkor meg kell oldanunk a kaját is. Esetleg egy pizzás nincs ahonnan rendelnénk? A sört én megoldom akkor innen nem gáz. Vigyünk esetleg valamit ami kéne és nem jut most eszembe? MissKarrde nem jön? Úgy volt, hogy ő is ott lesz, főleg, hogy közel lakik hozzád. Jövök majd vissza, de most Lost. Teljesen belehabarodtam. Szerkesztve: 2010. Április 26. - Frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerintem inkább gyertek a 9:03 -as személlyel. Az 10:12 -re van itt és akkor keresünk egy éjjel nappalit, és remélem találunk is, mert ha nem szomjan maradunk. Itthon is lesz kaja, a pizzát nem javasolnám. Ilyen könnyű chipsezést még bele lehet iktatni. Karrde indokairól nem tudok. Biztos nem ér rá. Egyébként lehet, hogy csak négyen leszünk, mert még Bomarr se jelzett vissza. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Sajnos.... Bomarrnál találkozunk. Ámen, atyám Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Én a másik irányból jövök, majd keresek olyat, ami akkorra van Cegléden Úgyhogy elég rugalmas vagyok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Én a másik irányból jövök, majd keresek olyat, ami akkorra van Cegléden Nem lesz nehéz találnod. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.