Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Szia! Azon ritka kivételek egyike vagy, aki az előbb látott arcokhoz párosítja a később látott kommenteket Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Bár mi még sosem találkoztunk, sőt, még Orkival sem találkoztam, mert sikeresen mindig akkor hagyom ki a találkozókat, mikor ti jöttök, de üdv körünkben! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Üdv, Odri! Jó, hogy regisztáltál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Akkor szeptember 4-én egy nyílt fórumtali? Az már lehet, hogy Karrdenak is jobb lenne. Ki ér rá? Én biztos felmegyek akkor! Frenkie partyja előtt kellene még találkozni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Akkor szeptember 4-én egy nyílt fórumtali? kiváló az időpont, én benne vagyok Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Valszeg ez az időpont még nekem is jó. Aztán minden kérdéses Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Valszeg ez az időpont még nekem is jó. Aztán minden kérdéses El se hiszem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Én tuti nem tudok menni sajnos. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Én is ráérek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Nekem 4-én beiratkozás, szóval vagy odaérek utána, vagy nem, attól függ, hogyan alakulnak a suliban az események. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Én is szívesen elmegyek. Nekem 4-én beiratkozás, szóval vagy odaérek utána, vagy nem, attól függ, hogyan alakulnak a suliban az események. Ha most kora délután kezdenénk, akkor a végére talán oda tudnál érni. Mit szóltok hozzá? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Szerintem hozzám ne igazodjatok, meglátjuk, mi jön össze Max. megyek a következőre. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Öööö, nem kéne kirakni a hírek közé lassan, ha már nyílt , hogy aki pl a topicot nem nézi az is tudjon róla és ideje legyen rá készülni? Két héten belül vagyunk. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. aki pl a topicot nem nézi az is tudjon róla és ideje legyen rá készülni? Aki el akar jönni, az nézi a topicot Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Öööö, nem kéne kirakni a hírek közé lassan, ha már nyílt , hogy aki pl a topicot nem nézi az is tudjon róla és ideje legyen rá készülni? Két héten belül vagyunk.Aki csak a hírekből értesülne a taliról az úgyse jönne el. Aki aktívan fórumozik, vagy olvassa azt (tehát érdekelheti is a dolog), az szerintem látja ezt a topikot. Láttad a múltkor is ránk találtak itt. Most lehet jönni, aki akar szívesen látjuk! Nem túl nagy a mozgolódás..... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Úgy néz ki megint enyhén másnaposan fogok menni, mertt pénteken jönnek hozzám barátok dumálni, sörözni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Hát, nekem majdnem elkerülte azt a fenenagy figyelmemet...... Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Uhh, szeptember négy. Aznap tuti nem jó sajnos. Harmadikán műtik Nolcsit. Megyek a következőre! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Sajnos a negyedike nekem nem jó. A következőn igyekszek ott lenni! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Ez sajnálatos Bomarr. Lassan viszont meg kellene beszélni mikor és hol találkozzunk. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Westend előtt, valami kora délutáni időpontban? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Szerintem 11-kor Katicában legyen a tali. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. És akkor csak négyen lennénk? A többi agilis olvasó tagtárs miért nem jelentkezik? Oldie? Mint szóvivő. Délután kettő körül már késő lenne talizni? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Azonnal elkezdem kiosztani a lófejeket Nekem jó a du 2. Nem tervezek úgy se több rekesz sör elfogyasztását. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Én nagy valószínűséggel ott leszek Viszont a délelőtt jobb lenne számomra, de ha délután lesz, az sem gond, akkor a teendőimet délelőtt intézem el Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Nekem jó a du 2. Nem tervezek úgy se több rekesz sör elfogyasztását. C-c-c. Nem kéne odaszólnunk a Katicába, hogy 2 nagy alkoholista (hogy is szoktad te mondani?) férfiállat érkezik meg szombaton, így jó lenne, ha dupla, ö... akarom mondani tripla adag sört és egyéb alkohol tartalmú italokat rendeljenek arra a napra? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. C-c-c. Nem kéne odaszólnunk a Katicába, hogy 2 nagy alkoholista (hogy is szoktad te mondani?) férfiállat érkezik meg szombaton, így jó lenne, ha dupla, ö... akarom mondani tripla adag sört és egyéb alkohol tartalmú italokat rendeljenek arra a napra? A folyamatos ellátás érdekében ne állítsunk a Katica elé egy platós IFA-t csurig pakolt sörösrekeszekkel? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. A folyamatos ellátás érdekében ne állítsunk a Katica elé egy platós IFA-t csurig pakolt sörösrekeszekkel? Egyszer igazán megnézném, hogy megiszol egy üveg sört. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. A folyamatos ellátás érdekében ne állítsunk a Katica elé egy platós IFA-t csurig pakolt sörösrekeszekkel? Egyet? Á! Az hamar elfogy. Legyen 2, de csak azért, mert ha az egyikről már megittuk a söröket, az el tudjon menni a következő szállítmányért és aközben a másodikról tudjunk majd inni. Bár van egy olyan sejtésem, hogy az is kevés lesz, mert nem fog visszaérni az elment IFA, mire a másodikkal végzünk. Ígyhát vagy szomjan fogunk halni, vagy inkább rendelünk 3-at. Utóbbi azért is jobb ötlet, hogy jusson azért a többieknek is, ne csak mi ketten fogyasszuk ezt a nedűt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Na jó, egye fene, gondoljunk a többiekre is Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.