MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hát nem tudom, nagyon a jövő szombatra számítottam, a 31-e nekem talán neccesebb lenne. Nálam úgyis csak 1-2 nappal előtte dől el, így egyelőre semmit sem tudok mondani Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hát ez elválik, mivel én is 24-re lőttem be, de valószínűleg ott leszek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Sajnos Bomarr akor vizsgázik, és ezért csúszik. Szerintem jó lenne az első előadások egyikén megnézni (tehát valamikor dél körül), hogy utánna még legyen idő beülni valahova. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Úgy tűnik, nekem jó lesz 31 is. Lehet dél körül, azt a napot erre szánom. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Én akartam kérni, hogy nem lehetne egy hetet tolni, mert a 24 nekem tuti nem jó. Akkor nem tudtam volna ott lenni Még a 31-el is lehetnek gondok, de igyekszem szabaddá tenni. Nem feltétlen rajtam múlik. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Nekem a 31 lenne jó.... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Ideje lenne konkretizálni a 31-i Indynézős fórumos összeröffesnést. Konkrét találkozási hely, időpont, vetítés ideje, létszám. Esetleg jegyet foglalni neten, nehogy szombaton tumultus legyen. Egyenlőre úgy néz ki tudok menni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Megnéztem a palacecinemas.hu-n, délelőtt 10:00-kor, 11:15-kor és 12:30-kor vannak előadások. Nekem a 12:30 a legszimpatikusabb, de pestiként rugalmas vagyok Neten foglalni egyszerre legfeljebb 4 teljesárú (1350 Ft) és 4 kedvezményes (diák) jegyet lehet, de ehhez azt kellene tudni pontosan és nem kb., hogy hányan leszünk. Egymás után persze ketten is foglalhatnak, mert a második már látni fogja, hogy mely helyek keltek el már (ugyanis az ember maga jelölheti ki a teremrajzon, hova akar ülni a még szabad helyek közül). Így akár arra is van esély, hogy kétszeri foglalással is egymás mellé szóljanak a jegyek. Viszont az is lehet, hogy előtte találkozunk kb. egy órával, és megvesszük a jegyeket azoknak, akik biztosra ígérték. De így kisebb az esélye, hogy nagyobb létszám esetén egy kupacban tudunk ülni. Két-három fő esetén ez működik, de 5-6 esetén már kevésbé. Ha megvan a biztos létszám mondjuk péntek reggelig, én vállalnám, hogy lebonyolítom a jegyfoglalást És ha valaki az ígérete ellenére nem jön el, annak velem gyűlik meg a baja... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Én a filmet megnéztem, mivel nálam mostanság sose lehet tudni, hogy mikor mi lesz hétvégente, és nem akartam heteket várni vele, az első adandó alkalommal irány volt a mozi. Sajnos a talira sem tudok menni ettől függetlenül. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hál' istennek úgy alakultak a dolgok, hogy tudok menni, meg valszeg jön egy haverom is, ha senkit nem zavar. Nekem is a 12:30-as lenne jó, mivel ha csak nem a hajnali vonattal megyek, akkor 10 előtt semmiképpen sem érek be Pestre, nem hogy a... hova is mennénk? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Közös Indy nézés 05.31. -én szombaton 12:30 -kor a Westend mozijában. Találkozó a kezdés előtt egy órával. Csütörtök estig mindenki jelezze aki szeretne jönni, és akkor a jegyeket is úgy intézzük ahogy alább Pildi leírta. Eddigi résztvevők: Pildi Dzséjt (+1 fő) Bomarr lokatelli Ody Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Na, ez már beszéd Ody! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Kedves érdeklődők! A jelentkezés határideje lejárt, megrendeltem a hat jegyet az utolsó sorba, középtájba. Akkor találkozzunk a mozi bejáratánál (a pénztár feletti emeleten) 1 órával kezdés előtt, vagyis 11:30-kor. Ha legkésőbb 12:00-ig nem jönne meg valaki, akkor a jegye el fog veszni, mert addig át kell venni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Már alig várom. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Én ott leszek! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. (szerkesztve) Én fél óra múlva indulok Szerkesztve: 2008. Május 31. - Dzséjt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Egek, jó korán indultál Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. (szerkesztve) Jó volt a tali. Remélem képeket nem raknak fel. Szerkesztve: 2008. Május 31. - Ody Mandrell Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Jajj, dededede, én szeretnék képeket nézni! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Jó volt a tali. Remélem képeket nem raknak fel. Ezek szerint valami úton-módon lebuktál Követelem azokat a képeket! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. (szerkesztve) Jó volt a tali. Remélem képeket nem raknak fel. Tényleg jó volt! A mozi után kalandosan indult a dolog: a múltkori nagykörúti helyet céloztuk meg, nem kímélve magunkat a gyaloglástól ebben a mai tikkasztó hőségben, és sajnálattal láttuk, hogy az azóta bezárt. A Blaha felé tovább gyalogolva egy mellékutcában, a Dohány utca és Akácfa utca sarkán álló Akácfa söröző nevű helyen kötöttünk végül ki, ami teljesen megfelelt az elvárásoknak: olcsó volt a sör és sokal elfértünk egy kupacban. Számomra az egyetlen negatívumot az jelentette, hogy viszont ropin kívül mást enni ott nem lehetett, így öten két zacskó ropin éltünk egész délután (lokatellinek sajnos előbb el kellett mennie, így ebből kimaradt). Viszont jókat beszélgettünk az Indy-filmről, és utána más filmekről is. A képekről majd akkor nyilatkozok, ha látom őket. Szerkesztve: 2008. Május 31. - Pildi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Jajj, dededede, én szeretnék képeket nézni! Én is, de nagyon Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Azt hittem, csak mozizás lesz, tali nem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Ezek szerint valami úton-módon lebuktál Követelem azokat a képeket! Igazi kocsma feeling -be csöppentünk, és az olcsó Ászok megtette a hatását. Kár, hogy nem jöttetek. Bomarr remélem megvan még, mert ő még elment vágtát nézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Azt hittem, csak mozizás lesz, tali nem. Hát mivel a fórumtali topikba írtuk a dolgot, szerintem egyértelmű volt a folytatás, bár az igaz, hogy konkrétan nem írtuk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. (szerkesztve) Kár, hogy nem jöttetek. Mi az előző hétvégére készültünk, mert először arról volt szó. Az jó lett volna, mind utólag kiderült, ez pedig tényleg nem. Az, hogy közben átraktátok másik napra, már nem tudott azon változtatni, hogy semmiképp nem tudtam most menni. Nem csak magamhoz kell igazodnom, de azt hiszem, ezt már írtam. Kár tovább ragozni. Szerkesztve: 2008. Június 1. - MissKarrde Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Igazi kocsma feeling -be csöppentünk, és az olcsó Ászok megtette a hatását. Kár, hogy nem jöttetek. Bomarr remélem megvan még, mert ő még elment vágtát nézni. Sajnálattal hallom, hogy bezárt a Speedy Buritos. :S Nagyon jó hely volt. Node tényleg jöjjenek azok a képek mihamarább Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. (szerkesztve) Jó kis tali volt. Itt jönnek a képek: Rendelésre várva: Dzséjt és a haverja: Pildi és Ody: Jómagam, amint igen komolyan kezdek neki a második körnek: lokatelli: És még egy bonusz Ody-s kép, csakis az ő kedvéért És a kocsma kivülről. Nem azaz igényes hely, de ahogy Pildi irta, a célnak megfelelt Szerkesztve: 2008. Június 1. - Bomarr Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Ody olyan hihetetlen értelmes képet tud vágni a korsó mögül. Nem csodálom, hogy "titkolni" akarta a képeket. :D Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Jó képek! Legközelebb én is megyek, de most sajnos kedden vizsgázom, így nem fért bele Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.