Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Nos akkor az okt. 8-i találkozóhoz: sajnos biztos, hogy nem leszek ott. Abban reménykedtem, hogy a búcsúvetités valamikor este lesz, ehhez képest 14.00-kor lesz, ha jól tudom... én még ekkor vizsgázok. De mindenkinek jó szórakozást kivánok, igy messziről is... majd irjátok megy hogy sikerült (és remélem, hogy nem sokat kell várni az újabb tali-ra, amin lehetőleg már én is ott leszek... és ezt most ne vegyétek fenyegetésnek ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Bomarr ez nagy érvágás, sajnálom. Én viszont, Lenci tárasaságában valószínűleg ott leszek az Okt. 8.-ai búcsún. Remélem mások is eljönnek. Pl. szisz :60: Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Ha visszaérek Pestre, még időben, megyek. De gondolom nem szaladtok szét a vetítés után... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Én ott leszek... és ezt vehetitek fenyegetésnek :twisted: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Ha visszaérek Pestre, még időben, megyek. De gondolom nem szaladtok szét a vetítés után... Nem fogunk szétszaladni szerintem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Én ott leszek... és ezt vehetitek fenyegetésnek :twisted: A premieren meglehetősen durcás voltál, reméljük most az ellenkezője lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Én ott leszek... és ezt vehetitek fenyegetésnek :twisted: Megyek én is. Azt hiszem, Téged fel foglak ismerni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Megyek én is. Valószínűleg majd egy vonaton fogunk utazni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Valószínűleg majd egy vonaton fogunk utazni. Nem biztos, mert én csak személlyel tudok jönni, Te meg gyorssal is Ha gondolod, össze is futhatunk rajta, de ez csak egy kósza ötlet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Én tuti gyorsvonattal utazom majd. Addig álljon itt egy kedves emlék, az EPIII premierjéről! Akik felismerik az itt is fórumozó egyéneket, külön jutalomban részesülnek. forrás: starwars.hu Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Te ott vagy? Senki sem ismerős. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Én tuti gyorsvonattal utazom majd. Addig álljon itt egy kedves emlék, az EPIII premierjéről! Akik felismerik az itt is fórumozó egyéneket, külön jutalomban részesülnek. forrás: starwars.hu Jobbról a második, fekete kapucnis pulcsiban én lennék egyébként... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Te ott vagy? Senki sem ismerős. Ott vagyok biza! Bár kicsit olyan fejem van, mintha hulla részeg lennék. Egyébként sok illusztris személyiség is látható még itt. Plokoom, Bomarr, Lenci (Darth Metro), geek, stb... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. És a többiek kicsodák, ha szabad érdeklődni? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Te ott vagy? Senki sem ismerős. Ott vagyok biza! Bár kicsit olyan fejem van, mintha hulla részeg lennék. Egyébként sok illusztris személyiség is látható még itt. Plokoom, Bomarr, Lenci (Darth Metro), geek, stb... A lencse mögött Fekete pulcsiban vagy? A lány ki? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Én csak azt mondom aki ismerek; a bal szélen, barna pulcsiban, Csabaidonát; mellette kék ingben és fekete SW polóban Darth Metró alias Lenci; ha minden igaz, a puma pulcsis lány MaraJade; a 'Yes'-t bemutató, akinek félig kitakarják az arcát egy jeggyel az Ody; aki őt átkarolja balról az geek, aki mostanában fgi-nek hivja magát; geek másik oldalán pedig Plokoom látható. Jobbról a második meg én... Ennyit tudok (remélem jól ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Én vagyok az, aki felmutatja a hüvelykujját. Átkarol geek....régi szép idők. Majdnem éjjfél volt, amikor ezt a képet készítették. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Köszi szépen Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Én vagyok az, aki felmutatja a hüvelykujját. Átkarol geek....régi szép idők. Majdnem éjjfél volt, amikor ezt a képet készítették. Kizárásos alapon én is abban maradtam, hogy te vagy az aki alig látszik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Kizárásos alapon én is abban maradtam, hogy te vagy az aki alig látszik Ennyire sikerült elbújnom. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. A képhez annyit még, hogy aki a jegyével eltakarja Ody-t, az Knight, aki a bemutatókor készitett egy-két videó-felvételt, amit le is lehetett tölteni (a terembe is beakarta vinni, de ott persze elvették tőle ) Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Kizárásos alapon én is abban maradtam, hogy te vagy az aki alig látszik Ennyire sikerült elbújnom. áhá szal szándékos. Ha más fotóz én gyakran eltakarom magam, ez olyan feltételes reflex, meglátom hogy rámirányul a fókusz és a hajamat az arcomba húzom vagy elfordulok. A mosolyom még jó indulattal sem lehet igazinak nevezni az ilyen képeken. Azt hiszem mosolygok de mikor meglátom inkább mintha fájna valami Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Megértelek Szisz, nem sok mindent utálok annyira, mintha fotóznak. Begörcsölök tőle. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Egyébként nem direkt bújtam el, így sikerült. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. A premieren meglehetősen durcás voltál, reméljük most az ellenkezője lesz. Ha nem lesz eső, ami bőrig áztat, durcás se leszek Megyek én is. Azt hiszem, Téged fel foglak ismerni Majd szólj rám, mert tömegben az arcmemóriámnál már csak egy rosszabb van, a névmemóriám De azt hiszem én is megismerlek majd Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Én csak egy valamiért nem szeretem, ha fényképeznek. Mindig olyan képet kapok, amiről már csak a számsor hiányzik. Az útlevelemben lévő kép alapján a határőr pl rendesen végigmért. Komolyan, kapásból tíz év a kép alapján. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Jó a kép.Senkit nem úgy képzeltem el, ahogy a valóságban kinéz.De ez nem gond.MaraJade az nem az a hölgy aki néha híreket is szokott írni a starwars.hu-ra?Nagyon fiatalnak néz ki.Max 18 évesnek nézem.Persze ez sem baj.Talán Plokoom hasomlít legjobban az általam elképzelt emberre. Na a lényeg, hogy akkor lépek le suliból és akkor kettőre odamegyek a DP-ba.Ott különben mit kell csinálni?Melyik terembe szokott lenni a buli?Ott kapom meg a jegyet a filmre is? Bomarr:Bár nem tudom milyen suliba jársz, feltételezem felsőoktatási intézménybe.Ha ez így van nem tudod átteni máskorra a vizsgád?Ahova én járok ott minden hónapban lehet vizsgázni.Épp most rakok át egy vizsgát október végére, mert nem sok időm volt készülni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Bomarr:Bár nem tudom milyen suliba jársz, feltételezem felsőoktatási intézménybe.Ha ez így van nem tudod átteni máskorra a vizsgád?Ahova én járok ott minden hónapban lehet vizsgázni.Épp most rakok át egy vizsgát október végére, mert nem sok időm volt készülni. Elvileg át tudnám tenni. Gyakorlatilag azonban nagyon huzós, mivel levelezős vagyok és minden héten szombaton van vizsgám (október elejétől december elejéig). Ha átteszem, akkor lesz egy szombatom amin két vizsgám lesz, ezt meg nem akarom bevállalni. Igy is egy-egy könyvet kell bevágni minden vizsgára... az már nekem túl húzos lenne, hogy kettőt is kenjek-vágjak ugyanazon a napon Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Ha minden jól megy, én is részt veszek a találkozón. Nagyon várom, hogy megismerkedjek Veletek, mert még csak néhányótokkal volt alkalmam személyesen találkozni. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Majd valaki vigyen fényképezőgépet, hogy megörökítse a találkozót! Legalább majd innen Debrecenből is megérzem valahogy a fílingjét. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.