Hozzászólás ideje: 2007. Április 9.18 éve Szerző Lehet azt az egyet kérni, hogy a Nyugatitól ne legyen túl messze? Ami alatt azt értem, hogy ne kelljen háromszor átszállni tömegközlekedésen Csak mondjuk egyszer, és nem baj, ha gyalog is kell menni. Szerkesztve: 2007. Április 9.18 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2007. Április 9.18 éve Én még nem tudom biztosan mondani, mert május 7-től érettségi, és minden nap számít, de megpróbálok elszabadulni. Jó lenne. Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Április 9.18 éve Egyenlőre nincs semmi betervezve, de ennyire előre nem is szoktam. Viszont a hosszú hétvégéken telekre szoktunk menni.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 10.18 éve hmm... ott lakok a nyugatitól 10 percre nem sok minden van a nyugatinál MekDonáldsz Westend Skála Aluljáró (benne börger king) valami kávézó is van a környéken a westendben több lehetőség van, ott sok a kávézó, játékterem asszem még ,bóling pálya is van
Hozzászólás ideje: 2007. Április 10.18 éve Vannak ott teázók is Sörözők legyenek, ne teázók, fiam! Letagadlak, ha kérdeznek felőled.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 10.18 éve Szerző Nem baj, én mindenképpen kitartok a sarj mellett, légyen az akármilyen Nem kell, hogy rögtön a közelben legyen, csak ne kelljen háromszor átszállni, vidékieknek nincs bérlet, és piszok drága egy vonaljegy, már bocs, hogy ezzel jövök, de nálam tényleg csak így fog működni a dolog. Pl. egy metrózással is meg lehet nagy távot tenni, stb.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 10.18 éve Sörözők legyenek, ne teázók, fiam! Letagadlak, ha kérdeznek felőled. Mondjuk úgy, hogy mondtam egy Y helyszínt
Hozzászólás ideje: 2007. Április 10.18 éve Nem baj, én mindenképpen kitartok a sarj mellett, légyen az akármilyen Ezért tuti kapsz egy gigaölelést és plusz fél nap masszirozást
Hozzászólás ideje: 2007. Április 10.18 éve Ezért tuti kapsz egy gigaölelést és plusz fél nap masszirozást :pfff: Remélem fajtalankodtok is.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 10.18 éve Szerző Ezért tuti kapsz egy gigaölelést és plusz fél nap masszirozást Jaj, mikor lesz már
Hozzászólás ideje: 2007. Április 10.18 éve Remélem fajtalankodtok is. Hát ez ütött. Donát Szerkesztve: 2007. Április 10.18 éve - Csabai Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Április 10.18 éve Na már ez is különleges fórumtali lesz. Szerintem menjünk a Capellába.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 10.18 éve Szerző Mi az, hogy ez is? Mé, volt már másik is, vagy lemaradtam A hova?
Hozzászólás ideje: 2007. Április 10.18 éve Na mész te a...! Anya meg a fia, az már bőven az a kategória.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 10.18 éve Jaj, mikor lesz már Ezt már csak priviben jóanyám mert amilyen pernahajder banda van itt...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.