Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Én is szívesen elmegyek. ;)

Nekem 4-én beiratkozás, szóval vagy odaérek utána, vagy nem, attól függ, hogyan alakulnak a suliban az események.
Ha most kora délután kezdenénk, akkor a végére talán oda tudnál érni. :)

Mit szóltok hozzá?

Hozzászólás ideje:

Öööö, nem kéne kirakni a hírek közé lassan, ha már nyílt :D , hogy aki pl a topicot nem nézi az is tudjon róla és ideje legyen rá készülni? :D Két héten belül vagyunk.

Hozzászólás ideje:
Öööö, nem kéne kirakni a hírek közé lassan, ha már nyílt :D , hogy aki pl a topicot nem nézi az is tudjon róla és ideje legyen rá készülni? :D Két héten belül vagyunk.
Aki csak a hírekből értesülne a taliról az úgyse jönne el. Aki aktívan fórumozik, vagy olvassa azt (tehát érdekelheti is a dolog), az szerintem látja ezt a topikot. Láttad a múltkor is ránk találtak itt. Most lehet jönni, aki akar szívesen látjuk! Nem túl nagy a mozgolódás.....
Hozzászólás ideje:

Úgy néz ki megint enyhén másnaposan fogok menni, mertt pénteken jönnek hozzám barátok dumálni, sörözni. :)

Hozzászólás ideje:
Nekem jó a du 2. Nem tervezek úgy se több rekesz sör elfogyasztását. :evil:
C-c-c. Nem kéne odaszólnunk a Katicába, hogy 2 nagy alkoholista (hogy is szoktad te mondani?) férfiállat érkezik meg szombaton, így jó lenne, ha dupla, ö... akarom mondani tripla adag sört és egyéb alkohol tartalmú italokat rendeljenek arra a napra? :evil:
Hozzászólás ideje:
C-c-c. Nem kéne odaszólnunk a Katicába, hogy 2 nagy alkoholista (hogy is szoktad te mondani?) férfiállat érkezik meg szombaton, így jó lenne, ha dupla, ö... akarom mondani tripla adag sört és egyéb alkohol tartalmú italokat rendeljenek arra a napra? :evil:
A folyamatos ellátás érdekében ne állítsunk a Katica elé egy platós IFA-t csurig pakolt sörösrekeszekkel? :evil:
Hozzászólás ideje:
A folyamatos ellátás érdekében ne állítsunk a Katica elé egy platós IFA-t csurig pakolt sörösrekeszekkel? :evil:
Egyet? Á! Az hamar elfogy. Legyen 2, de csak azért, mert ha az egyikről már megittuk a söröket, az el tudjon menni a következő szállítmányért és aközben a másodikról tudjunk majd inni. Bár van egy olyan sejtésem, hogy az is kevés lesz, mert nem fog visszaérni az elment IFA, mire a másodikkal végzünk. Ígyhát vagy szomjan fogunk halni, vagy inkább rendelünk 3-at. Utóbbi azért is jobb ötlet, hogy jusson azért a többieknek is, ne csak mi ketten fogyasszuk ezt a nedűt :evil:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.