Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Hé, van ám itt olyan, aki már látott téged élőben. Igaz, az évekkel ezelőtt volt. Jah, 13 évesen? Így Odyval is találkoztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Jah, 13 évesen? Így Odyval is találkoztam. Jó, eltelt pár év, de most komolyan, azóta felnőttél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Jah, 13 évesen? Így Odyval is találkoztam. Két másodpercig láttalak vagy hat éve. Huuuuuu. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Dzséjt: Te tudsz jönni 3.-án? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Dzséjt: Te tudsz jönni 3.-án? Hát, őszintén szólva, fogalmam sincs. Elvben 4-én megyek dolgozni (márpedig hajnali négyes keléshez nem passzol az előző napi dorbézolás... tudom, próbáltam már ), de lehet, hogy szeptemberben átnyergelek egy veszprémi céghez. Szóval most rátűztem még egy kis kavarást. Plusz ugye a mocskos anyagiak, nálunk későn van fizetés. De ha ott tudok lenni, akkor ott leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Reméljük, sikerült a másik hely, és mindentől függetlenül tudsz jönni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Remélem én is hogy sikerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Segítek.. Magas, jóképű, izomszagú alfahím. Hát, őszintén szólva, fogalmam sincs. Elvben 4-én megyek dolgozni (márpedig hajnali négyes keléshez nem passzol az előző napi dorbézolás... tudom, próbáltam már ), de lehet, hogy szeptemberben átnyergelek egy veszprémi céghez. Szóval most rátűztem még egy kis kavarást. Plusz ugye a mocskos anyagiak, nálunk későn van fizetés. De ha ott tudok lenni, akkor ott leszek. Sok sikert a váltáshoz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Remélem nem elhamarkodottan mondom, de úgy látom hogy a harmadika nekem is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Remélem nem elhamarkodottan mondom, de úgy látom hogy a harmadika nekem is jó. Nagyszerű lenne! Végre egy olyan dátum, ami úgy tűnik sokaknak jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Remélem, marad a szept. 3., mert akkor biztosan jönni tudok. És azt is, hogy többen tudnak majd csatlakozni végül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Szerintem most már marad, hisz egész sokunknak jó az időpont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Nagyszerü hírek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Engem még szívesen láttok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Hát te ki vagy, idegen? Emlékeztetsz valakire, de nem tudlak hová tenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Engem még szívesen láttok? Bárki eljöhet aki úgy érzi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Bárki eljöhet aki úgy érzi. Akkor marad a szeptember 3? valami egyébb van megbeszélve? Közös tali hol. onnan helyszín vagy valami? Amúgy asszonyt ha tudom elrángatom XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Akkor marad a szeptember 3? valami egyébb van megbeszélve? Közös tali hol. onnan helyszín vagy valami? Amúgy asszonyt ha tudom elrángatom XD Még nincs meg hol találkozunk. Figyeld a topikot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Még nincs meg hol találkozunk. Figyeld a topikot. Ha hideg van mit szolnatok egy teahàzmenetelhez a zöldtekibe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Ha hideg van mit szolnatok egy teahàzmenetelhez a zöldtekibe? A helyszín már megvan. Katica bogárka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. A helyszín már megvan. Katica bogárka. Jó hely. Úgy 5 percre van tőlem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. A helyszín már megvan. Katica bogárka. Ammi? XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Jó hely. Úgy 5 percre van tőlem. Akkor jössz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Akkor jössz? Csak ha anyukám elenged. Igazából pont rosszkor van ez a 3-a, de elvileg tudok menni. Csak akkor nem 5 perc amíg odaérek, hanem 95. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Most már jó lenne pontosabb időpontot lefixálni. Túl korán nem tudok odaérni, szóval részemről az ebéd utáni lenne a jó Ha előbb kezdünk, akkor meg majd odaérek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Csak ha anyukám elenged. Igazából pont rosszkor van ez a 3-a, de elvileg tudok menni. Csak akkor nem 5 perc amíg odaérek, hanem 95. Az idő nem számít. Most már jó lenne pontosabb időpontot lefixálni. Túl korán nem tudok odaérni, szóval részemről az ebéd utáni lenne a jó Ha előbb kezdünk, akkor meg majd odaérek Én mindenképp délelőtt érek fel, mondjuk 10-11 felé. Aki tud jöhet előbb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. A 11 óra megfelelő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. A 11 óra megfelelő. Ok, akkor 11 -re fent leszek. Találkozzunk a Westend előtt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Ok, akkor 11 -re fent leszek. Találkozzunk a Westend előtt? Persze odamegyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Jó, akkor Katica 11 után, és ki mikor tud érkezni Valószínűleg csak később esem be az ajtón, egyéb tennivalók miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.