Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18.14 éve Hé, van ám itt olyan, aki már látott téged élőben. Igaz, az évekkel ezelőtt volt. Jah, 13 évesen? Így Odyval is találkoztam.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18.14 éve Jah, 13 évesen? Így Odyval is találkoztam. Jó, eltelt pár év, de most komolyan, azóta felnőttél?
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18.14 éve Jah, 13 évesen? Így Odyval is találkoztam. Két másodpercig láttalak vagy hat éve. Huuuuuu.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18.14 éve Dzséjt: Te tudsz jönni 3.-án? Hát, őszintén szólva, fogalmam sincs. Elvben 4-én megyek dolgozni (márpedig hajnali négyes keléshez nem passzol az előző napi dorbézolás... tudom, próbáltam már ), de lehet, hogy szeptemberben átnyergelek egy veszprémi céghez. Szóval most rátűztem még egy kis kavarást. Plusz ugye a mocskos anyagiak, nálunk későn van fizetés. De ha ott tudok lenni, akkor ott leszek.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18.14 éve Szerző Reméljük, sikerült a másik hely, és mindentől függetlenül tudsz jönni
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18.14 éve Segítek.. Magas, jóképű, izomszagú alfahím. Hát, őszintén szólva, fogalmam sincs. Elvben 4-én megyek dolgozni (márpedig hajnali négyes keléshez nem passzol az előző napi dorbézolás... tudom, próbáltam már ), de lehet, hogy szeptemberben átnyergelek egy veszprémi céghez. Szóval most rátűztem még egy kis kavarást. Plusz ugye a mocskos anyagiak, nálunk későn van fizetés. De ha ott tudok lenni, akkor ott leszek. Sok sikert a váltáshoz!
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21.14 éve Remélem nem elhamarkodottan mondom, de úgy látom hogy a harmadika nekem is jó.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21.14 éve Remélem nem elhamarkodottan mondom, de úgy látom hogy a harmadika nekem is jó. Nagyszerű lenne! Végre egy olyan dátum, ami úgy tűnik sokaknak jó.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21.14 éve Szerző Remélem, marad a szept. 3., mert akkor biztosan jönni tudok. És azt is, hogy többen tudnak majd csatlakozni végül.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21.14 éve Szerintem most már marad, hisz egész sokunknak jó az időpont.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Hát te ki vagy, idegen? Emlékeztetsz valakire, de nem tudlak hová tenni.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Bárki eljöhet aki úgy érzi. Akkor marad a szeptember 3? valami egyébb van megbeszélve? Közös tali hol. onnan helyszín vagy valami? Amúgy asszonyt ha tudom elrángatom XD
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Akkor marad a szeptember 3? valami egyébb van megbeszélve? Közös tali hol. onnan helyszín vagy valami? Amúgy asszonyt ha tudom elrángatom XD Még nincs meg hol találkozunk. Figyeld a topikot.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Még nincs meg hol találkozunk. Figyeld a topikot. Ha hideg van mit szolnatok egy teahàzmenetelhez a zöldtekibe?
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Ha hideg van mit szolnatok egy teahàzmenetelhez a zöldtekibe? A helyszín már megvan. Katica bogárka.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve A helyszín már megvan. Katica bogárka. Jó hely. Úgy 5 percre van tőlem.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Akkor jössz? Csak ha anyukám elenged. Igazából pont rosszkor van ez a 3-a, de elvileg tudok menni. Csak akkor nem 5 perc amíg odaérek, hanem 95.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Szerző Most már jó lenne pontosabb időpontot lefixálni. Túl korán nem tudok odaérni, szóval részemről az ebéd utáni lenne a jó Ha előbb kezdünk, akkor meg majd odaérek
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Csak ha anyukám elenged. Igazából pont rosszkor van ez a 3-a, de elvileg tudok menni. Csak akkor nem 5 perc amíg odaérek, hanem 95. Az idő nem számít. Most már jó lenne pontosabb időpontot lefixálni. Túl korán nem tudok odaérni, szóval részemről az ebéd utáni lenne a jó Ha előbb kezdünk, akkor meg majd odaérek Én mindenképp délelőtt érek fel, mondjuk 10-11 felé. Aki tud jöhet előbb is.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve A 11 óra megfelelő. Ok, akkor 11 -re fent leszek. Találkozzunk a Westend előtt?
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Ok, akkor 11 -re fent leszek. Találkozzunk a Westend előtt? Persze odamegyek.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Szerző Jó, akkor Katica 11 után, és ki mikor tud érkezni Valószínűleg csak később esem be az ajtón, egyéb tennivalók miatt.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.