Hozzászólás ideje: 2008. Március 8.17 éve Szerző Aki a teljes felbontású képekre vágyik, az keressen meg MSN-en, és átküldöm őket. Oks, egyik nap bejelentkezem értük
Hozzászólás ideje: 2008. Március 8.17 éve Én minden hátsó szándék nélkül dicsértem. Látod, ez itt éppen a baj. Túl egyértelmű.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 8.17 éve Tényleg nagyon jó csapat ez! Talán érthetetlen, hogy én miért járok veletek talizni, mikor annyi dolgom van mindig (munka, család), de az az igazság, hogy annyira jó, hogy ezt a néhány órát eltölthetem veletek csak a saját örömömre, hogy nem akarok lemondani róla Sajnos a fórumba most nincs időm SW-témában komolyabban írni mindenféle munkahelyi fennforgás miatt, de remélem, ez csak átmeneti lesz.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 8.17 éve Külön köszönet Oldiéknak, akik elvezettek az új helyre. Remek választás volt!
Hozzászólás ideje: 2008. Március 8.17 éve Én sajnos nem látom az első képet, Bomarr! Ohhó... csak lassan töltötte be! Most már látom Az új helyre meg majd elvezettek legközelebb Szerkesztve: 2008. Március 8.17 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Szerző Talán érthetetlen, hogy én miért járok veletek talizni, mikor annyi dolgom van mindig (munka, család), de az az igazság, hogy annyira jó, hogy ezt a néhány órát eltölthetem veletek csak a saját örömömre, hogy nem akarok lemondani róla Ó, én nagyon is értem, anno az első talimra alig mertem elmenni, na de aztán már nagyon szívesen mentem, mert jól éreztem magam
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Szerző Külön köszönet Oldiéknak, akik elvezettek az új helyre. Remek választás volt! Szívesen
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Skaccok, én nem akarok pánikot kelteni, de Tamáskáról eddig semmi hír. Kicsit aggódom a gyerekért.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Skaccok, én nem akarok pánikot kelteni, de Tamáskáról eddig semmi hír. Kicsit aggódom a gyerekért. Tamáska? Az kicsoda?
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Ó, én nagyon is értem, anno az első talimra alig mertem elmenni, na de aztán már nagyon szívesen mentem, mert jól éreztem magam Én is majd összetojtam magam, főként, mert öszefutottam Blackside-ddal és Ortisal és sejtettem, hogy ők, de csak a kapuban mertem megkérdezni:D
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Tamáska? Az kicsoda? Dzséjt Szerkesztve: 2008. Március 9.17 éve - Bomarr
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Dzséjt pesten maradt egyik haverjánál. Fiam! nem figyeltél. Sok volt a sör? Szerkesztve: 2008. Március 9.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Tamáska? Az kicsoda? De kedves hogy aggódsz értem Én még mindig Pesten vagyok, és itt még ritka a net. Jó volt a tali, bár mire elértem a villamost, én majdnem kiköptem a belem. De legalább rekorderek lettünk Bomarral és Krandeval a a Batthányi tér elérésében
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Tamáska? Az kicsoda? T'od az a szemüveges srác azzal a Legos dobozzal melynek a bal felső sarkán a 8-12-ig számadat díszelgett. Megkedveltem a kis gyámoltalant és picit aggódtam érte, de amint látom nincs baj vele. Na jó, mondjuk azt a padot is sajnáltam amit csípőből majdnem eltolt maga elől. :D
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve De legalább rekorderek lettünk Bomarral és Krandeval a a Batthányi tér elérésében Bizony ám! A 'Nyugati-Batthányi tér' táv ily gyors lesétálásával minden bizonnyal megdöntöttünk valamilyen rekordot... az odaérkezésünkről szoló képi bizonyitékot ide is biggyesztem
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Bomarr, lassan mehetsz sajtófotósnak. Készülök rá Ráadásul Ody-ról több "majdnem tüntetős" exkluziv kép is készült, amik ide a fórumra fel se kerültek...
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Készülök rá Ráadásul Ody-ról több "majdnem tüntetős" exkluziv kép is készült, amik ide a fórumra fel se kerültek... Mentek az Indexnek, mi?
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve No komment Frenkie. Ez gyenge érv. Mond inkább, hogy lusta voltál. Amúgy nagyon jó kis tali volt. Végigittuk a fél körutat Pedig ez az igazság.Lusta nem szoktam lenni, hálistennek.Na azért este berúgtam rendesen.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Mentek az Indexnek, mi? Vitte az jó öreg árpádsávos abroszt, mi? Hol vannak a fotók? ÉNISLÁTNIAKAROM!!!!!!!
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Pedig ez az igazság.Lusta nem szoktam lenni, hálistennek.Na azért este berúgtam rendesen. No akkor vedd nyugodtan úgy, hogy le lettél cseszve. De legközelebb igenis tessék eljönni, mert ugye ökör iszik magában.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Vitte az jó öreg árpádsávos abroszt, mi? Hol vannak a fotók? ÉNISLÁTNIAKAROM!!!!!!! Én mindjárt letöltöm a telómról amit készítettem, oszt ha Ody ad egy e-mail címet küldöm is át neki, oszt remélem mielőbb felrakja. Amúgy csak standard kapucnit viselt -de azt vagányul a homlokáig húzva. A zászló-abrosz árát elitta.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Én mindjárt letöltöm a telómról amit készítettem, oszt ha Ody ad egy e-mail címet küldöm is át neki, oszt remélem mielőbb felrakja. Amúgy csak standard kapucnit viselt -de azt vagányul a homlokáig húzva. A zászló-abrosz árát elitta. Oldie: lent van az alsó sorban a mailem. Szerkesztve: 2008. Március 9.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Na, hazaértem, egyben, egészségesen, szóval Oldi, megnyugodthatsz végre Na jó, mondjuk azt a padot is sajnáltam amit csípőből majdnem eltolt maga elől. :D Abba csak azért kötöttem bele, mert tartozott nekem
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Hát el se hiszed nekem, hogy mennyire megkönnyebbültem. Oszt ügyesen azokkal a legodarabkákkal!
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Oldie! Hat kép nem jött át. 11 képnek kell lennie. Van elég helyed? Bár ezek nem nagy képek. Azért még egyszer elküldöm.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve Megoldottam fiam! Lementettem freemail-ről. Hamarosan fel is rakom a kommentjeiddel együtt. Szerkesztve: 2008. Március 9.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Március 9.17 éve NAgyon jó képek! Örülök hogy jól éreztétek magatokat. Én meg fél kilenc fele sétáltam rokonaimmal az Oktogon környékén, lehet az új törzshelyetek előtt is elvonultam. Egy kis vigasz: azért én is jól éreztem magam. Köszönöm a képeket, jók nagyon!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.