MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Aki a teljes felbontású képekre vágyik, az keressen meg MSN-en, és átküldöm őket. Oks, egyik nap bejelentkezem értük Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Én minden hátsó szándék nélkül dicsértem. Látod, ez itt éppen a baj. Túl egyértelmű. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Tényleg nagyon jó csapat ez! Talán érthetetlen, hogy én miért járok veletek talizni, mikor annyi dolgom van mindig (munka, család), de az az igazság, hogy annyira jó, hogy ezt a néhány órát eltölthetem veletek csak a saját örömömre, hogy nem akarok lemondani róla Sajnos a fórumba most nincs időm SW-témában komolyabban írni mindenféle munkahelyi fennforgás miatt, de remélem, ez csak átmeneti lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Külön köszönet Oldiéknak, akik elvezettek az új helyre. Remek választás volt! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. (szerkesztve) Én sajnos nem látom az első képet, Bomarr! Ohhó... csak lassan töltötte be! Most már látom Az új helyre meg majd elvezettek legközelebb Szerkesztve: 2008. Március 8. - Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Talán érthetetlen, hogy én miért járok veletek talizni, mikor annyi dolgom van mindig (munka, család), de az az igazság, hogy annyira jó, hogy ezt a néhány órát eltölthetem veletek csak a saját örömömre, hogy nem akarok lemondani róla Ó, én nagyon is értem, anno az első talimra alig mertem elmenni, na de aztán már nagyon szívesen mentem, mert jól éreztem magam Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Külön köszönet Oldiéknak, akik elvezettek az új helyre. Remek választás volt! Szívesen Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Skaccok, én nem akarok pánikot kelteni, de Tamáskáról eddig semmi hír. Kicsit aggódom a gyerekért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Skaccok, én nem akarok pánikot kelteni, de Tamáskáról eddig semmi hír. Kicsit aggódom a gyerekért. Tamáska? Az kicsoda? Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Ó, én nagyon is értem, anno az első talimra alig mertem elmenni, na de aztán már nagyon szívesen mentem, mert jól éreztem magam Én is majd összetojtam magam, főként, mert öszefutottam Blackside-ddal és Ortisal és sejtettem, hogy ők, de csak a kapuban mertem megkérdezni:D Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. (szerkesztve) Tamáska? Az kicsoda? Dzséjt Szerkesztve: 2008. Március 9. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. (szerkesztve) Dzséjt pesten maradt egyik haverjánál. Fiam! nem figyeltél. Sok volt a sör? Szerkesztve: 2008. Március 9. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Tamáska? Az kicsoda? De kedves hogy aggódsz értem Én még mindig Pesten vagyok, és itt még ritka a net. Jó volt a tali, bár mire elértem a villamost, én majdnem kiköptem a belem. De legalább rekorderek lettünk Bomarral és Krandeval a a Batthányi tér elérésében Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Tamáska? Az kicsoda? T'od az a szemüveges srác azzal a Legos dobozzal melynek a bal felső sarkán a 8-12-ig számadat díszelgett. Megkedveltem a kis gyámoltalant és picit aggódtam érte, de amint látom nincs baj vele. Na jó, mondjuk azt a padot is sajnáltam amit csípőből majdnem eltolt maga elől. :D Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. De legalább rekorderek lettünk Bomarral és Krandeval a a Batthányi tér elérésében Bizony ám! A 'Nyugati-Batthányi tér' táv ily gyors lesétálásával minden bizonnyal megdöntöttünk valamilyen rekordot... az odaérkezésünkről szoló képi bizonyitékot ide is biggyesztem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Bomarr, lassan mehetsz sajtófotósnak. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Bomarr, lassan mehetsz sajtófotósnak. Készülök rá Ráadásul Ody-ról több "majdnem tüntetős" exkluziv kép is készült, amik ide a fórumra fel se kerültek... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Készülök rá Ráadásul Ody-ról több "majdnem tüntetős" exkluziv kép is készült, amik ide a fórumra fel se kerültek... Mentek az Indexnek, mi? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. No komment Frenkie. Ez gyenge érv. Mond inkább, hogy lusta voltál. Amúgy nagyon jó kis tali volt. Végigittuk a fél körutat Pedig ez az igazság.Lusta nem szoktam lenni, hálistennek.Na azért este berúgtam rendesen. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Mentek az Indexnek, mi? Vitte az jó öreg árpádsávos abroszt, mi? Hol vannak a fotók? ÉNISLÁTNIAKAROM!!!!!!! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Pedig ez az igazság.Lusta nem szoktam lenni, hálistennek.Na azért este berúgtam rendesen. No akkor vedd nyugodtan úgy, hogy le lettél cseszve. De legközelebb igenis tessék eljönni, mert ugye ökör iszik magában. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Vitte az jó öreg árpádsávos abroszt, mi? Hol vannak a fotók? ÉNISLÁTNIAKAROM!!!!!!! Én mindjárt letöltöm a telómról amit készítettem, oszt ha Ody ad egy e-mail címet küldöm is át neki, oszt remélem mielőbb felrakja. Amúgy csak standard kapucnit viselt -de azt vagányul a homlokáig húzva. A zászló-abrosz árát elitta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. (szerkesztve) Én mindjárt letöltöm a telómról amit készítettem, oszt ha Ody ad egy e-mail címet küldöm is át neki, oszt remélem mielőbb felrakja. Amúgy csak standard kapucnit viselt -de azt vagányul a homlokáig húzva. A zászló-abrosz árát elitta. Oldie: lent van az alsó sorban a mailem. Szerkesztve: 2008. Március 9. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Elküldtem a korábban megadottra. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Na, hazaértem, egyben, egészségesen, szóval Oldi, megnyugodthatsz végre Na jó, mondjuk azt a padot is sajnáltam amit csípőből majdnem eltolt maga elől. :D Abba csak azért kötöttem bele, mert tartozott nekem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hát el se hiszed nekem, hogy mennyire megkönnyebbültem. Oszt ügyesen azokkal a legodarabkákkal! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Oldie! Hat kép nem jött át. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Oldie! Hat kép nem jött át. 11 képnek kell lennie. Van elég helyed? Bár ezek nem nagy képek. Azért még egyszer elküldöm. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. (szerkesztve) Megoldottam fiam! Lementettem freemail-ről. Hamarosan fel is rakom a kommentjeiddel együtt. Szerkesztve: 2008. Március 9. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. NAgyon jó képek! Örülök hogy jól éreztétek magatokat. Én meg fél kilenc fele sétáltam rokonaimmal az Oktogon környékén, lehet az új törzshelyetek előtt is elvonultam. Egy kis vigasz: azért én is jól éreztem magam. Köszönöm a képeket, jók nagyon! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.