Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lehetne vasárnap is, akkor legalább szélesítenénk a lehetőségeket, mert úgy tűnik, most nehezebb lesz időpontot találni nyaralások miatt is. Én nyitott vagyok sok mindenre, csak a július 11-12-i hétvége nem jó előre láthatóan, ja, és június 7 vasárnap.

A július 25-i hétvége nekem sem lenne a legjobb választás, mert előtte csütörtök is Pestre kell mennem, szóval szerintem azt a hétvégét akár hanyagolhatjuk is :lol:

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Június kilőve, anyagi okok miatt.Július már jó ,kivéve az utolsó hétvége.Természetesen a meghívás áll, de van valami amit elárulnék.

Tehát én panelban lakom amiből az következik, hogyha kifogjuk a nyári brutalitást(35-38 fok) és mindez napokig, akkor ez a lakás átalakul szaunává.Borzalom.Szerintem célszerübb lenne nálam olyan októberben vagy utána tartani a talit.De ha vállaljátok a meleget részemról ok júliban is itt nálam.

Hozzászólás ideje:
Nem úgy volt, hogy egy fórumtalit Odynál is tartunk, mikor megveszi a nagy TV-jét? :D

Srácok azért erről sem megfeledkezni... :lol:

Ezt én mondtam.Be voltál rúgva hogy nem emlékszel? :) De ez nálam is pár év.

Oldie: Az ajánlatod megfontolandó, bár nem tudom mit fog szólni a kedvesed, ha te itt kigúvadt szemekkel női melleket fogsz bámulni. :D

Hozzászólás ideje:
Ezt én mondtam.Be voltál rúgva hogy nem emlékszel? :D De ez nálam is pár év.

Oldie: Az ajánlatod megfontolandó, bár nem tudom mit fog szólni a kedvesed, ha te itt kigúvadt szemekkel női melleket fogsz bámulni. :)

Hát legfeljebb elém áll. :D Elnézem én simán őt is, akár egész nap. :P

Durvább helyzetben kérni fog tőled egy serpenyőt Incomingnak. :lol:

Hozzászólás ideje:
Hát legfeljebb elém áll. :D Elnézem én simán őt is, akár egész nap. :)

Durvább helyzetben kérni fog tőled egy serpenyőt Incomingnak. :lol:

Így már minden ok.Azt mondd még meg, hova rakjam azt a rengeteg sört amit Phobos megiszik.Na és hol hűtsem be?

Hozzászólás ideje:
Így már minden ok.Azt mondd még meg, hova rakjam azt a rengeteg sört amit Phobos megiszik.Na és hol hűtsem be?

Kérlek szépen, mint panelsorstárs .D , ajánlom a fürdőkádat telihordani jégkockával. Ebbe szépen elfekteted a söröket. Phobos-al meg ne legyen gondod....khm.....lift ugye van? Olyan ami...khm...néha-néha meghibásodik. Phobost "véletlenül" bent felejtjük három üveg sörrel...probléma megoldva. :D:lol:

Hozzászólás ideje:

Csak hát szegény Phobos olyan klausztrofóbiás, mint állat, ezért nem jó ötlet liftbe zárni... (hm... miért beszélek én magamról E/3-ban? )

Valamint az előző hozzászólásom végéről lemaradt egy :lol: jel.

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Csak Karrde jöhet. :):lol: Egyébként frenkie. Engem nem zavar a meleg ha a sör hideg. :D

Az garantáltan az lesz.Nincs is rosszabb(még télen is) a meleg sörnél.

Oldie: A liftnek a tetején van tükör.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Június kilőve, anyagi okok miatt.Július már jó ,kivéve az utolsó hétvége.

Az pont a 25-i, már kilőve végleg :D Ha panel, akkor panel, ha másnak jó, nekem oké :)

Nézd Frenkie, gondoljunk bele......meleg van, lesz pár csaj is.....vizespolóversenyre tökéletes időpont. :D:lol:

Évek óta erről álmodozol :P

Csak Karrde jöhet. :P :P

Köszi :P :P

Hozzászólás ideje:
Csak Karrde jöhet. :P:)

Jó, akkor én majd októberben jövök. A vizespóló versenyt amúgy is szívesen kihagyom. :D

Ha panel, akkor panel, ha másnak jó, nekem oké :lol:

Már nem azért, de miért pont júliusban nem megyünk le a Katica pincéjébe? Az a neki való évad, nem a december. :P:D

A július 18-19-i hétvége nem volna jó a többségnek előreláthatóan?

Nekem jó volna. :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Egy öt perce kaptam az infót, ami miatt pont ez a hétvége kiesne.

Akkor már csak a július 4-5-i vagy aug. 1-2-i hétvége marad részemről. Max. még a 25-i, ha más nincs, de az másnak sem jó. Ody, egyik nap sem jó? A vasárnap sem?

Végül is jogos, hogy nyáron menjünk inkább a pincébe :)

Hozzászólás ideje:
Akkor már csak a július 4-5-i vagy aug. 1-2-i hétvége marad részemről. Max. még a 25-i, ha más nincs, de az másnak sem jó. Ody, egyik nap sem jó? A vasárnap sem?

Végül is jogos, hogy nyáron menjünk inkább a pincébe :)

Képlékeny a dolog, még bármi lehet. :)

Hozzászólás ideje:
Képlékeny a dolog, még bármi lehet. :)

A következő ECL nyelvvizsga június 20-án lesz, szóval meg is van a dátum – igaz, én nem vizsgázok. :) :)

Szerkesztve: - kolmilan

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.