Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Igaz, még előzetest se láttunk a filmből, de megszavaztuk a bizalmat neki.

Melyik filmnél fordult elő ez utoljára ? :D:D

Star Warrs ep1-2-3, Indiana Jones 4, TDK, The Clone Wars ;) Rutinos rókák vagyunk ám már ilyenben :D

Hozzászólás ideje:
Star Warrs ep1-2-3, Indiana Jones 4, TDK, The Clone Wars :D Rutinos rókák vagyunk ám már ilyenben :D

De mintha te szavaztál volna a "Hiszem ha látom"-ra az egyik Avataros kérdésnél egy másik oldalon :D;)

Hozzászólás ideje:

Melyik filmnél fordult elő ez utoljára ? :D:D

Jake, nekünk minden kockázatot megér, ha tudjuk, hogy film után ott leszel és ilyen-olyan módszerrel számon kérjük tőled azt a sok istenítő véleményt, hogy mire föl! :D;)

Hozzászólás ideje:

Az Avatar premierje decemberben lesz, nem? Előtte inkább ezt a nyárit kellene véglegesíteni, nem gondoljátok? ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
;) Javítom, köszi. :D

Szívesen :D

Melyik filmnél fordult elő ez utoljára ? :P:P

Ööö...volt már pár ilyen az elmúlt években :D

Igaz, kéne már valami dátum a talira.

Hozzászólás ideje:
Jake, aztán remélem mint fórumtalis újoncnak, vágod, hogy miket kell majd kiállnod. :para::P

Garantálom, hogy nem lesz eccerű......de tuti, jót fogunk rajta(d) szórakozni :(

Pl Katicában 10 perc alatt 3 sört kell legurítania. :(

Hozzászólás ideje:

No akkor egy ötlet: lehetne tartani egy fórumtalit nálam is. Nem tudom ki mit szól hozzá, de segitségképp mondom az előnyöket meg a hátrányokat.

Előny: nagy kert, ahova kitudunk ülni, egy korlátozottan felhasználható borospince, igény szerint akár medencében is lehet a sört/kakaót szürcsölgetni, ilyesmi.

Hátrány: nekem csak a július 18-a lenne jó. A városból úgy 35 percnyi buszozással lehet eljutni hozzám (eltévedés esélye nulla, mert amennyiben van igény a talira, kimennék a Nyugatihoz). A volánjegy ára hozzám 375 Ft, de meglehet úszni 300-ért is. Nagyjából ennyi.

Ody, SimonZ és Pildi már voltak nálam, szal őket lehet faggatni róla, hogy tényleg nem szakad-e be a tető vagy ilyesmi. Ki mit szól hozzá?

Hozzászólás ideje:
Két metró jegy ára...

...plusz ugye vonat, bkv jegy.

Gondolom a buszállomáshoz nincs transzporter állomás mellékelve ami összeköttetést teremt Kutyakeszivel :D. :D

Hozzászólás ideje:

Köszönjük a meghívást! Ahogy már korábban írtam, nekem jó július 18. és örömmel megyek megint. :(

Hozzászólás ideje:

Köszi Bomarr a meghívást.Rendes tőled.Én is elfogadom, tudok menni.Konkrétan merre laksz ha nem vagyok indiszkrét, mert lehet, hogy nekem nem kell kimennem a Nyugatiba, hanem egyből oda tudok menni.

Oldie azt sugallja, hogy Dunakeszin, én viszont Újpesten, innen tök hamar ott lennék.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:

frenkie: Ahogy Ody irja, Budajenőn. A Volánbusz a Moszkva térről indul. Esetleg neked lehet ugy könnyebb, hogy felszállsz az Újpest-Központnál a 3-es metrónál, majd Deák, 2-as metró és Moszkva tér. Mivel a metró-átszálláskor már nem kell plusz jegyet váltani igy Újpestről egy vonaljeggyel eljutsz a Moszkvára. Persze ha bérleted van akkor mindegy.

(OFF Újpesten egyébként hol laksz? Én az Árpád üzletházzal szemben lévő panelsorban laktam)

Hozzászólás ideje:
(OFF Újpesten egyébként hol laksz? Én az Árpád üzletházzal szemben lévő panelsorban laktam)

OFF

Én is laktam éppen ott: a Munkásotthon utcában, majdnem a sarkon volt az első önálló 1 szobás lakásunk. :(

Hozzászólás ideje:

Na ez jó ötlet Bomarr. :D

Nekem mindegy a helyszín, addig amíg könnyen megközelíthető :D

Csak majd légyszí tarts valami rostosatt is, mert a közhiedelemmel ellentétben én nem iszok se sört, se bort :(

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.