Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A moszkva teret annyira nem ismerem
Azt én se plusz a Szénát se. Pesten csak kevés helyre tudnék egyedül eljutni. Pl. a DP-hez meg még az Árpi-hídra tartó metró megállóihoz. Mást a pesti közlekedésről nem tudok.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Moszkva tér valóban jobb ötlet a találkozásra, ahogy lentebb elhangzott, bár én is tudom, hogy a Széna térről mennek a helyközi buszok :) De mivel kb. két k*pésre van a kettő egymástól, nem sokat kell gyalogolni vissza :D

Én az éjszakai közlekedéstől nem tartok, én is voltam már a Nyugatinál éjjel is, bár egy haverom mondta, hogy ne tegyem. Sajnos én többnyire magamra hallgatok :P

Szerintem meg fogjuk tudni oldani mindenki hazajutását.

Hozzászólás ideje:
Én biztos, hogy maximum hat óráig tudok maradni, úgyhogy majd igyekszem valahogy összeegyeztetni, de nem szeretnék én sem este egyedül császkálni.
Tali után maradsz még Pesten vagy hazamész?
Hozzászólás ideje:
Nem is érdekel, de párszor megfordultam ott, ismerem a környéket, azért írtam :D

Te tényleg minden lében kanál vagy. :D Oldie hogy bírja? :P

Egyébként legyen valami kapcsolat a két csapat között? Szerintem az is jó, ha Bomarrék kapujánál találkozunk. :D

Hozzászólás ideje:
Te tényleg minden lében kanál vagy. :D Oldie hogy bírja? :P

Nincs az a tárhelymennyiség a szerveren, amivel ki tudnám magam fejezni ez ügyben :D

Kieg: Senkit se vezessen meg a vigyori ábrázatom. :P

:D

Hozzászólás ideje:
Ha nektek jó, akkor én azt ajánlom, hogy menjünk a 9.40-essel. Ami azt jelentené, hogy a Moszkva téren legkésőbb 9.30-ra legyen mindenki ott.

Ha Ti megállapodtok az indulásban, úgy időzítenénk majd mi is a miénket, mert előbb nem lenne jó odaérkezni Hozzád. :D Ha marad a 9:40, úgy én hasonlót javasolok az autósoknak, azzal, hogy indulás előtt be is vásárolhatunk a Match-ban. De ha ez túl korán van, szóljatok. :D

Hozzászólás ideje:
Ha nektek jó, akkor én azt ajánlom, hogy menjünk a 9.40-essel. Ami azt jelentené, hogy a Moszkva téren legkésőbb 9.30-ra legyen mindenki ott.

Nekem is ok a 9.40.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ha marad a 9:40, úgy én hasonlót javasolok az autósoknak, azzal, hogy indulás előtt be is vásárolhatunk a Match-ban. De ha ez túl korán van, szóljatok. :D

A mi vonatunk kb. 9 után pár perccel ér be, szóval mi ott leszünk korábban is. Én azt terveztem, hogy beugrok szembe a SPAR-ba, mert ott szoktam valamit megvenni, és lesz rá időm még. De azt majd még ott kitaláljuk :D

Hozzászólás ideje:

Úgy alakult hogy holnap néhány napra elutazunk így sajna le kell mondanom a taliról.

Hozzászólás ideje:
Az időjárás nem szeret minket. Állitolag szombaton szakadni fog az eső de minimum felhős lesz az ég :D

Épp ellenkezőleg.Inkább kicsit hűvösebb legyen mint ez a dögmeleg.Legalábbis szerintem.Az origo jelentős lehülésről ír, de szerintem 25-nél több lesz.Természetsen eső azért ne essen.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Az időjárás nem szeret minket. Állitolag szombaton szakadni fog az eső de minimum felhős lesz az ég :D

Fene bele. Bár eső mindenütt eshet, ahol mi nem vagyunk, nem törvényszerű, hogy szakadjon az egész ország területén :D

Hozzászólás ideje:

Akkor véglegesítem a Nyugati téri találkozó idejét: 9:40. Én utána szeretném még gyorsan megvenni a sali hozzávalóit a Match-ban (azért ott, mert a Westendben fogok parkolni), hogy biztosan friss legyen. Aki nem akarja otthonról hozni az italbéli hozzájárulását, az kalkulálhat ezzel a lehetőséggel. :D Így már biztosan nem fogunk Bomarréknál hamarabb odaérni. :D

A találkozó pedig legyen a Westend felszini bejárata előtt, a pályaudvar mellett, ahol a múltkor is volt. Ha esik, akkor pedig bent a Westendben ugyanott (de nagyon remélem, hogy nem fog esni...).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.