Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tegnap este a Fanboys vetítésten találkoztunk Atlasszal, sajnos pénteken dolgozik, így csak nagyon kicsi az esély, hogy el tud jönni legalább délután. Több mindentől is függ, hogy le tud-e lépni, mindenesetre telefonszámot cseréltünk, és majd csörög, ha mégis be tud ugrani.

Hozzászólás ideje:

Köszi az infót. :P Jó lenne, ha be tudna ugrani - ha telefonál, hogy jönne, majd elirányítom. :lol:

Két nappal a tali előtt összesítem a jelenlegi állapotot:

MissKarrde és Ody 10-re jön, Phobos 11-re - ez biztos.

Krande, frenkie: nektek jó lenne a 10 óra a Kö-KI-n? Úgy néz ki, hogy nem lesz szükség a buszozásra, így jöhettek velünk. De Phobos mellé is lehet csatlakozni. :o

orki, SimonZ: veletek mi a helyzet? :o

De ha bárki meggondolta volna magát, vagy úgy alakul a helyzet, hogy mégis tud jönni, nyugodtan csatlakozhat. :o

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Jaj, nagyon sajnálom a lemondásotokat.... :) De igazán nem lehet ezen csodálkozni, a 4 napos hétvége nagyon adja magát mindenféle programot csinálni.

Hozzászólás ideje:
Én még megpróbálok mindent, de sajnos jelenleg kekszen és vízen élek, és már csak két nap... :S

Donát bátyó a betegség az betegség. Sajnálatos....a vírusos cucc amúgy is minimum két hetes szilencium.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Az kéne még hogy két hétig koplaljak itt kenyéren és vízen! Meg is halnék, mindjárt kezdődik az őszi foci szezon, csontsoványan nehéz lesz gólokat rúgni... pár nap, és jobban leszek, a kérdés, hogy pontosan mennyi.

Akkorra biztos rendbe jössz. :)

Hozzászólás ideje:
Akkor inkább örülnöd kelle. :)
Kösz, azóta javítottam.

Tudod olyan vagyok, hogy leírok dolgokat, majd átolvasom és az elején változtatok, aztán nem olvasom el újból.

Szóval sajnálom hogy nem tudtok jönni

Hozzászólás ideje:

Pildi: akkor 10-kor a kökin vagyok.Köszönöm szépen, hogy elviszel.Megmondom őszintén, fogalmam sincs hogy néz ki most a köki, de valahjol ott leszek.MissKarrde telszáma megvan, ha kavarodás van akkor szólok.

Bomarr, Donát, Simonz: Baromi kár hogy nem tudtok jönni.Jól szoktam érezni veletek magamat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én is sajnálom, hogy nem jöttök. Donát, jobbulást továbbra is. Az ilyen betegségek esetén a mentatea elég nyugtató hatású a szervezetnek, hidegen a hányingert is csökkenti. Előbb is eszembe juthatott volna :)

Hozzászólás ideje:
Én is sajnálom, hogy nem jöttök. Donát, jobbulást továbbra is. Az ilyen betegségek esetén a mentatea elég nyugtató hatású a szervezetnek, hidegen a hányingert is csökkenti. Előbb is eszembe juthatott volna :)

Karrde megyünk együtt? :D A 8:48 -as személlyel megyek.

Hozzászólás ideje:

Egyébként pont ideális lenne most valakinek ilyen fél -1 perces videókat készíteni a társaságról, ahogy jókedvűen sütögeti a szallonáit. Digit fényképezőgépbe alap funkció :)

Mókás lenne visszanézni őket :D

Hozzászólás ideje:
Egyébként pont ideális lenne most valakinek ilyen fél -1 perces videókat készíteni a társaságról, ahogy jókedvűen sütögeti a szallonáit. Digit fényképezőgépbe alap funkció :D

Mókás lenne visszanézni őket :)

Bármi lehet. :D Nekem ugyan nincs jó minőségű felvételi lehetőségem, de másnak biztos lesz. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem tudom Te hol leszel, de én kb. a közepén. :cool:

Eh.... nem biztos, hogy végigjárom a fél vonatot, de remélem, megleszel majd :P

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Talán még orki, de mivel nem jelentkezett, lehetséges, hogy senki más. De ettől még a korábbiak nem változtak: elmegyek érted. :clap2:

Hozzászólás ideje:

Sajnos nem sikerült befejezni az adataimmal való dolgokat, elmaradtam. Nem tudok menni, elnézést azoktól, akik már gondolatban a pálinkát iszogatták.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.