Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 22. Elkészültem a 30. szám magyar változatával. Még egy Annual, majd a 31. szám, aztán vége a sorozatnak. 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. Na basszus! Oda lesz a fekete osztag is? Suralindát is megölték. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. Jó kérdés. Az biztos, hogy Wexley túl fogja élni - hiszen szerepelni fog a IX -ben. A többiek sorsa kérdéses. Nagyon kíváncsi vagyok az utolsó számra. Nagy drámára számítok. Mondjuk nem éppen ilyen keserű végkifejletre számítottam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. A borító is sokat mondó. Wexley szereplése még nem biztos, gyakorlatilag senki se erősítette meg, csak Greenberg célozgatott rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. Mikor jelenik meg az utolsó rész? Snap túléli mert benne lesz a IX-ben. Lehet, hogy ő lesz az egyetlen. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mikor jelenik meg az utolsó rész? Szeptember 26. Ma pedig az utolsó különszám jelent meg, 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 17. Mikor jön az utolsó szám? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 17. 54 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mikor jön az utolsó szám? Jövő szerdán. A héten az SW illetve a Lando van, jövőhéten fog érkezni Poe. Már várom, hogy miként zárják le a képregénysorit. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 17. Én is várom, remélem életben marad valaki. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 18. Poe és Wexley biztos. Pava miatt izgulok. Ha Talit ilyen gyorsan bedarálták (Kylo már csak ezért is pusztuljon meg), legalább Pava ússza meg. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Szerintem más nem hagyja ott a fogát. Poe és Snap tuti benne lesznek az Ep9-ben. L'ulo és Sura után pedig Jesst már nem ölhetik meg. Nem is ajánlom nekik, mivel csípem a nőszemélyt. Karé még rejtély, mert fontosságához képest (Snap felesége) nem sok, azaz semmi említést nem tesznek róla a filmekben. De szerintem ő is megússza. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Elkészült a 2. különszám is, így már csak az utolsó rész van hátra a sorozatból. 6 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Köszi a fordítást! Igazán jó kis különszám volt. Viszont ami nem tetszett - a karakterábrázolások nagyon rondára sikerültek szerintem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Ez elég gyenge eresztés volt. Ráadásul a karakter rajzok tényleg rondák lettek. Hova lett az előző számok remek rajzolója? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Sajnos nem ugyanazok rajzolnak minden számot, ezért is ingadozó azok minősége. De láttam már rosszabbat is. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Elolvastam az utolsó számot is. Szép lezárása volt a szériának, bár kicsi hiányérzetem van. Spoiler Mindenki túlélte. Azt hittem beáldozzák Suralindát, de nem. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. És megérkezett a finálé magyar változata. Jó szórakozást! 6 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Végülis mindenki túlélte. Még Suralinda is. Kicsit nagyobb volumenű lezárásra számítottam, minden kiszámítható volt. Kíváncsi leszek kiket láthatunk majd a IX-ben a fekete osztag tagjai közül. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 10. Hozzászólás ideje: 2018. Október 10. 2016. 06. 19. - 23:55, Darth Cupsy írta: Spoileres tartalom megtekintése A tojásból kikelő "molylepkére" meg a társára aki az isten tudja honnét jött elő, de cserébe legalább lézert okádik a szájából, mint Godzilla Azért néztem be a topikba, hátha erre választ kapok. De nem. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 23. Hozzászólás ideje: 2018. Október 23. Befejeztem a sorozatot. Tetszett nagyon, egyik másik szám gyönyörű rajzokat tartalmazott. Ami nekem fura volt: Lor San Tekka és Poe/Leia az EpVII előtt közvetlenül találkoztak. Azt hittem, Lor jó ideje él már Jakkun, de ez ennek a képregénynek a hatására teljesen új háttérsztorit kapott. Összességében nagy előnye a képregénynek, hogy közelebb hoz minket a Black Squadronhoz, ami az EpVII-et is színesíti, és reményeim szerint az EpIX-et is majd. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Akit esetleg érdekel annak írom, hogy enbookról meg lehet rendelni a sorozatot TPB-k formájában. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Visszaolvasva, hogy mennyire felemás tetszést váltott ki ennek a sorozatnak az eleje nagyszerű látni, hogy Charles Soule hova fejlődött ezután a Star Wars írás terén. Ki hitte volna hogy ezután majd írni fog egy zseniális minit Obi-wan-ról és Anakinról, vagy egy lebilincselő szériát Vaderről és még egy vadonatúj éra nyitóregénye is az övé lett, a 2020-as Star Wars sorozatotról nem is beszélve. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.