Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hát, mivel most suliban vagyok, leghamarabb a hétvégén. De inkább nem ígérek semmi konkrétumot. Egyezzünk ki egy "hamarosan"-ban! Az nekem nagyon jó úgy. Majd úgy is akkora kell, amikor fizetős szerverre lépünk. A belső oldalakhoz is készítenél bannert?
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Ody: Melyik belső oldalakhoz? A filmeken belüli topikokhoz? MissKarrde: Köszi! Összhatásában nekem is a középső, de a fölötte lévő bazinagynak meg a részleteit szeretem.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Ody: Melyik belső oldalakhoz? A filmeken belüli topikokhoz? Igen, hogy legyen váltási lehetőség.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Oké, bár mindegyikhez nem lesz, ahhoz kicsit túl jól megy ez a fórum. Az eddigiek közül néhányat tulajdonképpen azért is csináltam, hogy majd ha leveszed a főoldalról, akkor még a saját topikjában is felhasználható legyen, pl. ilyen a Grievous tábornokos és az Anakin-Obi-Wanos.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Oké, bár mindegyikhez nem lesz, ahhoz kicsit túl jól megy ez a fórum. Az eddigiek közül néhányat tulajdonképpen azért is csináltam, hogy majd ha leveszed a főoldalról, akkor még a saját topikjában is felhasználható legyen, pl. ilyen a Grievous tábornokos és az Anakin-Obi-Wanos. Valóban...csak majd a III-ast kell rárakni.
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. SimonZ: Photoshopban dolgozol? Vagy miben?
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Azt szeretem a legjobban.
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Azt szeretem a legjobban. Én is bár én nem vagyok ily gyakorlott, csak tanították, de nem mélyültem ennyire el benne.
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. ...dstar: Obi1 és Ody már írták, úgyhogy nem ismétlem őket. Itt a link. Köszönöm. Nagyon komolyak a borítók, mentettem őket, lecserélem az összeset. Nagyon tetszik, hogy megoldottad a dvd kiadás eredeti borítóinak esztétikai hibáit is, nagyon szúrta a szememet. Egyébként amit írtam a classic borítókról, nekem olyan kellene, amin nincs rajta a thx és egyéb felirat, hanem valami olyasmi, hogy a nyolcvanvalahányban bemutatott eredeti szinkronos változat vagy ilyesmi. Valami olyasmi stílusban, ami komorabb, mint páldául a dvd kiadás extra lemezének borítója, persze egységesen. Szabad ilyet kérni?
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Szisz: Nekem nem tanították, csak elmélyültem benne. Egyébként nem szükséges nagy gyakorlat ezeknek a képeknek az elkészítéséhez. Szerintem a Photoshop öszes képességének maximum az 1/5-ét fedik le, vagy talán annyit se. dstar: Kérni szabad, csak nem tudom, mikor lesz belőle valami. Elég változó, hogy mikor mennyire érek rá, és hogy akkor épp milyen képhez van kedvem. Az extra lemez borítója (kis változtatásokkal) nagyon tetszik, valóban nem lenne rossz egy ilyen stílusú sorozatot összehozni. A Vader-sisak remek megoldás, csak az ő dizájnjukat már nem akarom lekoppintani. Meditate on this, I will.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Néhány újdonság: Az első kép kapcsán (a teljes méretű képet itt láthatjátok, még nem nyilvános) egy kérdésem lenne: itt Anakin egy HS-es képből lett kialakítva. Most, hogy ingyenes a HS, mennyire durván ellenőrzik az ilyen anyagok felhasználását Lucasék? Csak a videók közkinccsé tételére ugranak, vagy a képekre is?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Most, hogy ingyenes a HS, mennyire durván ellenőrzik az ilyen anyagok felhasználását Lucasék? Csak a videók közkinccsé tételére ugranak, vagy a képekre is? Szerintem nagy problémád nem lehet belőle. Egyébként az az első Anakin kép nagyon büntet.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Igen, az az első kép eszméletlen jó, már most imádom
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Kétéségtelen, hogy Anakin volt a legszebb sith.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Az az Anakin-kép a mostani hátterem. És most már a főoldalamról is látható.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 13. Szuper, máris lementem, és felrakon háttérnek, annyira tetszik. Kolléganőm falhoz fog menni tőle, de hát ez van
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 17. Készítettem egy új hatos sorozatot a párbajról. Mivel már többen kérték, hogy készítsek nagyobb méretű háttereket is, ezeket a képeket alapból 1280*1024-es felbontásban csináltam, és utólag alakítottam 1024*768-asra. Ízelítőül Az EP3-szekcióba ezzel felkerült a 200. kép.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 17. Ezek nagyon jók :41: :57:
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 17. Nagy király vagy SimonZ!
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Mind remek lett, de most sokáig marad, ami van
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Egy régi lemaradásomat pótoltam, és elkészítettem a III. rész DVD-borítójának magyar változatát. Ez szokás szerint csak előnézeti kép, az oldalon látható a teljes méretű. Újabban nem frissítem az oldalamat, mert a honlapom 2. verzióján dolgozom, a felújított változaton. Ez eléggé el fog térni az oldal mostani kinézetétől, és igen sok munka van vele, így fogalmam sincs, mikorra lesz kész. Az oldal megújításával együtt új szolgáltatóhoz is fogok költözni, mert lassan nem férek el az itteni tárhelyemen, és nem lesz hely a frissítéseknek. Remélem, egy-két hónapon belül nyélbe ütöm a költözést, amit most az is nehezít, hogy a gépem sajnos döglődik...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Remek munka! Ismét...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Szép munka! Sajnálattal olvasom, hogy rendetlenkedik a géped. Drukkolok azért, hogy mégse menjen tropára, és elkészülj időre az új honlappal!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Ígéretes az új honlap! Én már láttam a "demo" verziót.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Én is láttam pár hete, rá kellene kukkantanom újra, hogy mi változott azóta. Nekem nagyon tetszik
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. "Időre" már sajnos biztos nem fogok elkészülni... Úgy terveztem, hogy az oldal fennállásának első évfordulóján, november 15-én fogok váltani, és erre egyre kevesebb az esély. A gépemben valószínűleg a memóriát kell majd kicserélni, az szórakozik. Három program együttes futása már lefagyasztja, a képnézegetőben a nagyméretű képek megnyitása szintén, a Winamp néha megáll lejátszás közben... Vírusom elvileg nincs, így szerintem a memória készül bemondani az unalmast. Úgy döntöttem, beszúrom ide a fórumra a félkész, azaz inkább talán ötödkész verzió linkjét. Most még csak a Háttérképek aloldal jön be, és részben az EP1 és EP2 oldala, de a külalak már nagyjából sejthető. Lesz majd angol meg magyar verzió is mindenhol, meg persze a fejlécek is különbözőek lesznek az egyes aloldalakon.
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. SimonZ! A design nagyon dögös lett, a régi se volt gáz, de ez nagyon hangulatos, kár, hogy a régebbi háttérképeket sem tudom még megnyitni.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Köszi! "kár, hogy a régebbi háttérképeket sem tudom még megnyitni" Igen, sajnos úgy néz ki, megtelt mindkét résztárhelyem, ezért is muszáj költöznöm. Ez a demóverzió, aminek a linkjét megadtam, kevesebbet tartalmaz, mint amennyivel már készen vagyok, mert nem fér fel rá a többi anyag. Ha minden jól megy, két-három hét múlva meglesz a regisztrációm, és elkezdem feltölteni az anyagokat az új helyre (500 megás vagy 1 gigás lesz, ez még bizonytalan). Azokat a háttérképeket, amiket ezalatt az idő alatt készítek, már csak az új tárhelyemre fogom felpakolni, a jelenleginek a frissítésével most hétfőn leálltam. Majd jelzem, ha hozzáférhető lesz az új oldal.
Vendég Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Egy fontos kérdésem lenne: jelenleg eléri valaki az oldalamat? Mert én innen a suliból sem tudok belépni, és ez kezd aggasztani. (Néhány külföldi látogatóm már írta korábban, hogy nem tudnak belépni.) http://simonz.web.elte.hu
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Egy fontos kérdésem lenne: jelenleg eléri valaki az oldalamat? Mert én innen a suliból sem tudok belépni, és ez kezd aggasztani. (Néhány külföldi látogatóm már írta korábban, hogy nem tudnak belépni.) http://simonz.web.elte.hu Én betudok lépni, a magyarba is meg az angolba is.Mozilla-t használok. Nem volt az oldaladon egy olyan rész, hogy dokumentumok?
Ajánlott hozzászólás