Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Nálam is bejön az oldal!
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Hu SimonZ gondolom te ebből is élsz, nem csak hobbi, ugye? A képszerkesztésre gondolok. A 7-9 részedidbe beleolvastam és nem bírtam megállni elovasatam a végét bár így nyilván nem értem szal majd elolvasom az elejétől.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Köszi az infókat! Most már nálam is bejön. Valószínűleg a szerverrel kavartak valamit. Obi1: Még mindig megvan a Dokumentumok szekció, de ha Neked nem jön be, itt a link. Szisz: Nem, nem a képszerkesztésből élek, bár tényleg jó lenne, ha meg tudnék élni belőle. Ezt csak hobbiként űzöm, amúgy pedig diák vagyok. A IX. rész végét nem ér előre elolvasni! Úgy lelősz minden "poént"... Ha majd esetleg végigolvasod őket, kíváncsian várom a véleményedet róluk. Az első két epizód (de főleg az első) szigorúan csak cselekményvázlat, sok dolog csak körvonalazva szerepel benne, nem konrétan (szó szerint idézett párbeszédből nincs bennük sok). Teljes részletességgel csak a IX. rész van kidolgozva, de a sztori így is érthető.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Nekem sem volt gondom a belépéssel.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 7. Végre elkészült az oldalam magyar verziója, elérhető a következő címen: simonz.co.hu Csak a Vendégkönyv nem működik még, és a tömörített pakkokat sem lehet letölteni, de ezenkívül egy kész, és remélhetőleg hibamentes oldalt találtok a fenti címen. Hivatalosan csak jövő kedden nyitok meg (addig még megcsinálom az angol fordításokat is, meg minden linket leellenőrzök párszor), de a fórumosoknak előrehoztam a nyitást. :wink: A szemfülesek találhatnak három új képet is az oldalon a régihez képest: Az utóbbi kettő 1280*1024-es méretben készült el.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 7. Hozzászólás ideje: 2005. November 7. Lehengerlő, hangulatos, látványos. Gratulálok SimonZ. A naplementés kép pedig brutális! :41:
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 7. Hozzászólás ideje: 2005. November 7. Micsoda prioritás! Fantasztikus a honlap Simon Z.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Csatlakozom előttem szólóhoz. Igazán remek honlap, gratula :41: A lenti képek közül pedig az első és a harmadik, amik nekem igazán bejönnek
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Lementettem a két képet a honlapodról, és jpg-nek mentette a gépem!!!
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Köszi! Misskarrde: ez kész csoda...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Teljesen meglepődtem rajta! Ha jól néztem, mindet úgy menti. Ezek szerint valami szerver dolog lehetett az ok.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Úgy néz ki... Bár továbbra sem tudom, mi is ez az ok pontosan.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Végül is nincs nagy jelentősége. Most már pláne nincs
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Végre eljött a nagy nap: hivatalosan is megnyílt az oldalam. simonz.co.hu A vendégkönyv még nem működik, de pár napon belül ez is rendben lesz, ha minden jól megy. Ja, és egy képecske: Sajnos a gépem megint kezd megőrülni, így valószínűleg lesz egy kis háttérképkészítési szünet a közeljövőben.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Fúúúú!jó kép ez!!!Már beis állítom háttérnek!Tudsz majd egy ilyesmit csinálni Obi-ról? :41: :41: :59: :57:
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Betudod linkelni a képet mert nemtalálom az oldalon
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Hozzászólás ideje: 2005. November 15. A képet én sem találom az oldalon. Egyébként a naplementés képet nem tudod átméretezni 1280x1024-re? Remélem megoldható! A "duel-ep3" című képed a legjobb kép, amit valaha láttam!!! ÁSZ! :wink: (és arra a jelenetre gondoltam, amit említettem, hogy a lávánál összecsapnak, ami a képen is van)
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Közbe már megtaláltam : http://simonz.co.hu/wallp/ep3/1280/ep3-ani-temple.jpg
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Obi1: Obi-Wanról max olyat lehetne, hogy rá céloznak a klónok a háta mögött. Ki-Adi-Mundi: A naplementéset csak 1024*768-ban tudtam megcsinálni, mert nem volt elég nagy a forrásképem. Amit lehet, ezentúl mindig 1280*1024-ben fogok készíteni, csak akkor lesz 1024*768-as a kép, ha végképp nem megy nagyban a dolog. Örülök, hogy tetszenek az újdonságok, mégha kevesen vannak is. Úgy döntöttem, ezeket nem teszem ki a Frissítések közé, mert ennek az oldalnak nem frissítései.
LordMaul Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Hello SimonZ! Láttam a képeidet az oldaladon, nagyon igényes munkák...Gratulálok hozzá. Ezért is fordulok hozzád. Volt Anakinről egy kép, még a film előtt. szürke háttér előtt volt. azt hiszem úgy áll hogy a jobb oldalát lehet látni. a fénykardját a bal oldalán tartja. a markolat nem is látszi a testétől. Kicsit talán be is hajol és a kamerába néz. nincs meg neked ez a kép véletlenül? előre is köszönöm! ui.: csak így tovább a képgyártásban:)
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 18. LordMaul: köszi! Nem vagyok biztos benne, hogy megvan az a kép, de utána fogok nézni. Mindenesetre rémlik valami. De jó minőségben biztos nincs meg, mert akkor már alighanem felhasználtam volna. Egy új darab: Eredeti mérete 1280*1024, bár igazából szélesvásznú. Az EP3-hátterek első lapján van, de ez már bekerült a Frissítések közé is.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 18. Hozzászólás ideje: 2005. November 18. LordMaul: erre a képre gondolsz? http://www.starwars.hu/pix/center/hirek/20...romo/anakin.jpg SimonZ: nagyon jó lett a kép.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hopp, ez a kép nekem is megvan, csak nem jöttem rá a leírásból, hogy LordMaul erre gondolt. Tévesen kapcsoltam. Dzséjt: Köszi! Nekem az egyik legnagyobb kedvencem lett, már készítés közben...
LordMaul Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. LordMaul: erre a képre gondolsz?http://www.starwars.hu/pix/center/hirek/20...romo/anakin.jpg Igen!!! Nagyon szépen köszönöm! Hü mennyit kerestem ezt a gépen....
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Jahhh...Ez nekem is megvan. Bocs.
LordMaul Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Jahhh...Ez nekem is megvan. Bocs. Úgy látszik itt mindenkinek megvan....nem baj most már nekem is...))
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Készítettem egy új EP5-posztert: Meg néhány háttérképet (szokás szerint csak előnézeti képek, nem linkek): A Dookut ábrázoló kép valószínűleg az utolsó tagja ennek a sorozatomnak.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Nagyon jó képek :41: Ezek közül a Padmés tetszik a legjobban.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Nekem az Obi-Palpi-Ani kép jön be.
Ajánlott hozzászólás