SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Néhány éve azzal szórakozom, hogy Star Wars-témájú háttérképeket meg posztereket készítek számítógéppel. Tavaly novemberben csináltam egy weboldalt is, ezen fenn van több mint 250 háttérképem és poszterem, továbbá a DVD-k saját készítésű borítói. Ebben a topikban várom a hozzászólásokat, véleményeket az oldalamon látható képekkel kapcsolatban. Néhány képecske ízelítőül: Szintén ebben a topikban várom a véleményeket az oldalamon található írásokról (harmadik trilógia, a ROTS forgatókönyvének elemzése).
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Király képek Említetted, hogy korábban megkerestek az USA-ból, engedélyt kérni a képeid felhasználására. Erről tudsz valami bővebb infót? Esetleg érkeztek már további megkeresések?
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. SimonZ: Lenyügözőek ezek a képek! Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a fórum háttere Ha jól tudom azt is te csinálod...
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Nekem is mint mindenkinek, teccenek a képeid. Nem is voltam meglepődve mikor különböző honlapokon, és polókon láttam őket vissza. (Pl: Hatterkepek.hu) - Csak így tovább! És azt elárulná vki hogy hogyan lehet belinkelni a képeket hogy csak rá kelljen kattintani és nézhetővé váljon - (hát ezt szépen leírtam...)
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Köszi mindenkinek! Ody: Az omahai Twin Creek Cinema menedzsere keresett meg, hogy a mozi előterében lévő kivetítőkön levetíthesse néhány képemet a ROTS reklámozása keretében. (Egész pontosan a karakterekről készített sorozatomat.) Azóta külföldi háttérképgyűjtemények webmesterei írtak, meg más weboldalak készítői (legutóbb egy kongói srác ). No meg ott van a sötét oldal is: Darth Phobos az Auchanban megvette az egyik poszteremet. Cseppet meglepett a dolog. Bomarr: tulajdonképpen már kész van a fejléc, csak be kell majd ileszteni. Kudarmubat: A pólókon én bizony meglepődtem...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. SimonZ: Lenyügözőek ezek a képek! Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a fórum háttere Ha jól tudom azt is te csinálod... Elvileg nagyon sok fajta lesz. Majdnem minden topichoz más! Zoli ötlete volt, remélem kivitelezhető
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. És azt elárulná vki hogy hogyan lehet belinkelni a képeket hogy csak rá kelljen kattintani és nézhetővé váljon - (hát ezt szépen leírtam...) Nyiss egy új topicot magadnak, és oda beírom! Gondolom akartál.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. SimonZ: Lenyügözőek ezek a képek! Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a fórum háttere Ha jól tudom azt is te csinálod... Elvileg nagyon sok fajta lesz. Majdnem minden topichoz más! Zoli ötlete volt, remélem kivitelezhető Ez igy elsőre kicsit ijesztően hangzik, de előbb lássuk, aztán majd meglátjuk
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Hozzászólás ideje: 2005. Június 20. Nyiss egy új topicot magadnak, és oda beírom! Gondolom akartál. Áááá. Nincs olyan sok képem, csak egy-kettő. És csak sima rajzok. Nem kell NEKEM ahhoz saját topic. Habár...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Június 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 28. (szerkesztve) Készült néhány új kép, itt van pár darab kicsiben: (Ezek csak előnézeti képek, rájuk kattintva nem jön be a nagyobb verzió!) A végleges EP3 DVD-borítóm: Külső borító: Belső lap És néhány új háttérkép: Ez utóbbi képet Dzséjtnek ajánlom. 8) Szerkesztve: 2007. December 16. - Ody Mandrell
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 28. Hozzászólás ideje: 2005. Június 28. Újabb Simon Z. mesterművek 8) Gratulálok, nagyon jók!
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Köszi! A következő DVD-projekt majd a Clone Wars borítóinak elkészítése lesz, ha minden igaz. Csak még nyersanyaghiánnyal küzdök.
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Köszi!A következő DVD-projekt majd a Clone Wars borítóinak elkészítése lesz, ha minden igaz. Csak még nyersanyaghiánnyal küzdök. Abban lehet, hogy tudok segíteni, vagy egy pár képem, csak az a baj, hogy kevés közülük a naygméretű.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Nekem is főleg azzal van bajom. A borító figuráit nem lehet megcsinálni az elmentett képkockákból, azok sajnos nagyon kicsik. És csak Grievousról van tisztességes méretű képem.
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. az nekem is magvan. Akkorával nem hiszem, hogy tudnék szolgálni.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Jó, azért akkora nem kell. Az olyan méretű képek, amilyenek egy háttérképen is jól láthatóak, már bőven megfelelőek a borítóhoz. Viszont az elmentett képkockákból max. bannereket lehet csinálni.
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Ami van azt feltöltöttem, remélem tudsz hasznosítani belőle valamit. Itt van! 9MB
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Nagyon köszönöm! Természetesen van köztük használható anyag, majd igyekszem összeütni egy borítót belőlük. Most már csak meg kell szereznem a 20. epizód utáni részeket...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Gratulálok a háttérképekhez, és a borítókhoz.Árad róluk az Sw feeling.Az egyik már háttérben is van nálam.Photoshoppal csinálod őket?Komolyan te egy művész vagy.Ezeket a képeket be tudod referenciamunkaként is mutatni.Gyönyörü mind.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Köszi! Többféle programmal dolgoztam már, de a legjobbnak a Photoshopot tartom, ez a kedvencem. Viszont attól félek, ilyen referenciák nem sok embert érdekelnének. Kivéve persze a SW-rajongókat.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Köszi! Többféle programmal dolgoztam már, de a legjobbnak a Photoshopot tartom, ez a kedvencem. Viszont attól félek, ilyen referenciák nem sok embert érdekelnének. Kivéve persze a SW-rajongókat. Szerintem meg igen.A referenciánál nem azt nézik mi van rajta hanem az összhatást.Gyakorlatilag ha grafikusként akarsz dolgozni, és megkérdezik, hogy értesz-e a Photoshop-hoz, nyugodtan bemutathatod ezeket a képeket, hogy evvel csináltad.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. A nyári szünetnek vége, ismét készült néhány kép. Csak ízelítőül három (ezek csak előnézeti képek, nem linkek):
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Remek, SimonZ! Az oldal is számíthat remek munkáidra?
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Nagyon szép munka! Esetleg lenne kedved egy classic "guild" trilógiához dvd borítót készíteni? Olyasmi stílusban, mint az ep3 belső lapja, sztem az a legkomolyabb. Én sajna nem konyítok a dologhoz, de jó lenne egy borító az eredeti verzióhoz. :
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Nagyon szép munka! Esetleg lenne kedved egy classic "guild" trilógiához dvd borítót készíteni? Olyasmi stílusban, mint az ep3 belső lapja, sztem az a legkomolyabb. Én sajna nem konyítok a dologhoz, de jó lenne egy borító az eredeti verzióhoz. : Már csinált olyat!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Bizony, hogy csinált. A honlapján megtalálod.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Köszi! Az oldal is számíthat remek munkáidra? Természetesen. Tervbe van véve a teljes Screenthemes-sorozat beszerzése (a régi részeké és az EP3-é is), és akkor aztán... dstar: Obi1 és Ody már írták, úgyhogy nem ismétlem őket. Itt a link.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Természetesen. Tervbe van véve a teljes Screenthemes-sorozat beszerzése (a régi részeké és az EP3-é is), és akkor aztán... :shock: Mikorra várható eme remek munkák elkészülte?
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hát, mivel most suliban vagyok, leghamarabb a hétvégén. De inkább nem ígérek semmi konkrétumot. Egyezzünk ki egy "hamarosan"-ban!
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Remek kis képek, a középső tetszik a legjobban :41: :41:
Ajánlott hozzászólás