Hozzászólás ideje: 2016. Július 10.9 éve A Star Wars: Az ébredő Erő egy Chuck Wendig által írt és Luke Ross által rajzolt, 6 részes minisorozat, a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2016. június 22-én jelent meg Amerikában. A történet az azonos című mozifilmet dolgozza fel. A magyar verzió ezúttal is saját fordítás, a szerkesztés pedig Kira érdeme. 1. rész
Hozzászólás ideje: 2016. Július 10.9 éve A starwars.com szerint 6 részes lesz. Pedig a wookieepedia is 4 részesnek írja. http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_The_Force_Awakens_(comics) Szerkesztve: 2016. Július 10.9 éve - tomcsi80
Hozzászólás ideje: 2016. Július 10.9 éve Szerző A Wookiee-n is 6-ot ír az "issues"-hoz. Egyelőre azért csak 4 szerepel a listán, mert a többinek még nem ismert a megjelenési dátuma.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 10.9 éve A szöveges részt nem olvastam, csak a táblázatra rákukkantottam.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 18.8 éve Szerző Úgy látom, nem valami nagy az érdeklődés, de elkészült a 4. rész is.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 19.8 éve Köszi. Jó ez a boritó, meg az utolsó rész is nagyon jó boritót kapott. Szerkesztve: 2016. Október 19.8 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2017. Január 18.8 éve Elkezdtem olvasni én is. Az elején egyből meglepődtem, amikor Poe beleiben turkálnak. Még szerencse, hogy ez nem került bele a filmbe.
Hozzászólás ideje: 2017. Április 13.8 éve 2016. 10. 19. - 1:02, Darth Sky írta: Úgy látom, nem valami nagy az érdeklődés, de elkészült a 4. rész is. Köszi. Az utolsó két részről (5-6) lehet tudni valamit? Vagy ez már nem fog elkészülni?
Hozzászólás ideje: 2017. Április 13.8 éve Szerző Én már kész vagyok a fordítással egy ideje. A szerkesztést Kira végzi. Ő pedig csinálja, ahogy szabadideje engedi. A lényeg, hogy biztosan elkészül a maradék 2 szám.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 20.8 éve Ledaráltam az első négy számot. Sajnos ez még a regényváltozatnál is gyengébb, csak pár emlékezetes képkocka van benne.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.